Smålandsluckan レビュー 48

企業が回答しました

5つ星のうち4の評価

企業情報

さまざまな外部ソースから提供された情報

IKEA Faktum Vi tillverkar nya köksluckor efter IKEAs originalritningar. Vackra färger, snygga luckor och perfekt passform. Även specialmått. SMÅLANDSLUCKAN

4.7

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Allt bra

Allt bra. Från snabb, personlig kontakt till att luckirna anlände mycket väl packade och embalerade. Och till detta kommer att luckorna i sig är mycket välgjorda och passningen perfekt. Enda obetydliga minus är att socklarrna inte var skårade för IKEAs ben. Något som de flesta nog klarar att ordna själva.

2026年4月1日
Smålandsluckan ロゴ

Smålandsluckan からの回答

Hej "XYZ" och tack för din återkoppling. Ja, våra luckor är verkligen premium vilket ger en fantastisk känsla till hela köket för en rimlig peng. Orsaken att vi inte fräser en skåra bakom socklarna är för att IKEAs svarta clips är värdelösa i kvalitén och därmed omöjliga att återanvända. Och eftersom IKEAs svarta clips inte går att återanvända har vi valt en annan väg att fästa just golvlisterna vilket får dem att sitta mycket bättre.

Stort tack för din återkoppling och välkommen åter. Vår kundtjänst är öppen fram till kl 21 (nästan) alla dagar.

5つ星のうち5の評価

Vårt gamla IKEA-kök blev som ett nytt

Bästa service och bemötande från början till färdigt kök. Vårt gamla IKEA- kök (Faktum) blev som nytt tack vare bästa hjälpen med råd och förslag från Mikael. Alltid snabba svar och förslag liksom leveransen. Samtliga produkter levererades snabbt och väl emballerade. Vi är mer än nöjda med vårt nya kök och rekommenderar Smålandsluckan med högsta betyg.

2026年3月30日
5つ星のうち5の評価

Jag är mycket nöjd med hela affären

Jag är mycket nöjd med hela affären. Valde provbitar före köp. Smidigt sedan att beställa (tog 1h för hela köket). Jag hade missat något så kundtjänst ringde upp och gjorde så det blev rätt plus ett par smarta val på speciallösningar. Snabb leverans. Bra förpackat, så trots budfirman uppenbart klantat sig var luckorna oskadade. Imponerande passform trots vissa specialmått. Monterade hela köket på mindre än en dag. Luckorna känns som de håller mkt bra kvalitet i känsla och visuellt. Bättre än Ikea. Så vi har ett ”nytt” snyggt modernt kök till ett rimligt pris. Så rakt igenom har allt funkat väldigt bra. Tack för hjälpen Mikael på kundtjänst.

2026年3月29日

Super service!

Trevliga och superbra service.
Toppenkvallitet på luckorna, och det var inga konstigheter att komplettera med fler täcksidor i efterhand. Ingen nyansskillnad trots två produktionsbatcher.

2026年3月18日
5つ星のうち5の評価

Bra kvalitet i alla delar

Bra tydlig hemsida. Smidig leverans av prover. Enkel beställning via hemsida. Leverans av väl emballerade köksluckor på utlovad tid. Mycket bra kvalitet på levererat material.

2026年3月26日

Mycket nöjd med beställningen

Mycket nöjd med beställningen. Tänk bara på att det går snabbt att få sin beställning så väl beställd så går det inte att ändra. Gjorde detta misstag.
Fina och väl förpackade varor.

2026年3月11日

Bemötande och kvalitet

Jag fick ett mycket professionellt och personligt bemötande vid beställning av de olika luckorna, detta var till stor hjälp då jag hade mycket som avvek från standard.
Leveranstiden hölls och kvaliteten på luckorna känns hög.

2026年2月24日

Bra och snabb support!

Bra och snabb support. Svarade direkt i telefon när jag hade frågor.
De kollade även min beställning och noterade ett fel som jag gjort så det kunde rättas till och beställningen blev rätt.

Luckorna passade perfekt, ett lyft för ett gammalt IKEA kök.

2026年1月7日
5つ星のうち4の評価

Mkt bra service

Mkt bra service, ringde upp efter beställning då de misstänkte att jag hade beställt fel mått på nra av luckorna vilket var sant. Lev snabb och bra, ett av paketen försvann i postgången men fick en ny leverans nra veckor senare.

Luckorna var fina/genuina och lätta att montera.

//Tomas

2026年1月5日

Köksrenovering

Först och främst ett mycket trevligt bemötande. Under samtalet med Mikael fick man många goda råd och tips,till beställning och montering.
Färgproverna va i storlek som en lådfront för bestick.
Ett rejält utbud på luckor och kulörer.
Täcksidor,socklar lister under överskåp dessa mäter man själv och de görs exakt efter din mätning.
Väldigt snabb leverans,bra emballerat.
Vi är mycket nöjda med vårt nya kök.

2025年11月28日

Proffesionell mottagande .

Proffesionell mottagande .
Jag gjorde ett misstag vid beställningen
av luckor ,men blev uppringd och
då upptäckte jag felet. Det var mycket vänligt . Jag vill rekommendera företaget till mina vänner.

2025年12月17日

Allt gick som smort

Allt gick som smort, inga problem.
Mina killar har installerat luckorna och allt ser riktigt fint ut. Jag är väldigt nöjd. Färgen på luckorna är ännu bättre än vad jag trodde och hela köket blev härligt.

2025年11月28日
5つ星のうち5の評価

Fick superbra hjälp av Mikael som…

Fick superbra hjälp av Mikael som guidade mig genom mitt köp på ett vänligt och pedagogiskt sätt. Väldigt proffsigt bemötande.

Riktigt toppenföretag! Kommer komma tillbaka hit i framtiden.

2025年10月17日
自発的なレビュー