jederzeit wieder! Das war eine Supersache - von Buchung und Servie angefangen, nur empfehlenswert. Der Foodtruck selber einfach Klasse, sehr nette Leute, sehr gutes Essen- unkomplizierte Abwicklun... もっと見る
企業が回答しました
Wij hadden Snack On Site op ons huwelijksfeest en zijn super tevreden! Ze waren mooi op tijd aanwezig, heel vriendelijke mensen en de frietjes waren echt top gebakken 🍟 We hebben alleen maar pos... もっと見る
企業が回答しました
Duidelijke en snelle communicatie bij het regelen. Flexibel. Het frietkraam dat we kregen, waren zeer vriendelijke mensen die ons feest nog beter maakten. Niets was hen teveel. Hele aangename ervaring... もっと見る
企業が回答しました
Snack on site is a booking platform for comfort food trucks, serving the best fries and snacks anywhere! We bring quality food, convenience, and smiles to every booking.
Patersstraat 100 (Headquarters), 2300, Turnhout, ベルギー
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Alles Super!
Leckeres Essen, freundliche und kompetente Mitarbeiter, rundherum zufriedene Mitfeiernde. Immer wieder gerne!

jederzeit wieder!
Der Foodtruck selber einfach Klasse, sehr nette Leute, sehr gutes Essen- unkomplizierte Abwicklung-
hat richtig Spaß gemacht mit euch - danke!

Snack on site からの回答
Alles verliep volgens de op voorhand gemaakte afspraken. Super vriendelijke friturist. Top!

Snack on site からの回答
Es war alles zu hundert Prozent perfekt! Der Wagen war schon weit vor der Zeit da so das alles pünktlich starten konnte , die Leute super nett und das Essen richtig gut!!! Jeder Zeit gerne wieder wir sind sehr zufrieden

Snack on site からの回答
Wij hebben op dit bedrijf gerekend om ons straatfeest tot een goed einde te brengen. De communicatie verliep vlot. De frietmobiel was op tijd. We kregen lekkere frietjes een heerlijke snacks. De service was heel goed prijs kwaliteit ook en het personeel was vriendelijk.
Voor ons wel een aanrader !

Snack on site からの回答
Goed op tijd,lekkere frietjes, genoeg, en zeer toffe bediening, gaf meteen ook sfeer aan ons feestje.
Vriendelijke man voor de bediening en met humor.
We waren met 40 gasten voor het feest en er was genoeg.

Snack on site からの回答
We hebben alleen maar positieve reacties gekregen van onze genodigden. Bovendien viel de prijs ook heel goed mee.
Zeker een aanrader voor wie iets lekkers en gezellig wil op zijn feest!

Snack on site からの回答
Vom ersten Kontakt bis zum Ende der Bratzeit alles perfekt.
Jederzeit wieder und ohne Zweifel uneingeschränkt zu empfehlen.

Snack on site からの回答
Ik heb alleen maar lovende woorden gehoord van diverse aanwezigen over het feit hoe lekker de frietjes waren. Ook over het aanbod van snacks was iedereen tevreden. De beide medewerkers waren zeer vriendelijk. Zij boden bij afloop zelfs nog een aantal snacks aan. Alles verliep zoals afgesproken. Ik kan alleen maar zeer tevreden zijn. Bij een volgende keer weet ik zeker wie ik ga kiezen... Bedankt!

Snack on site からの回答
Fijn en snel mailcontact, goede producten en vriendelijk personeel op locatie!

Snack on site からの回答
Heel vriendelijke en vlotte communicatie, maar vooral ook heel lekkere frietjes en snacks met een hartelijke bediening. Een aanrader.

Snack on site からの回答
Zeer correcte en vlotte communicatie op voorhand. De frietjes en snacks waren heel lekker en de bediening ging snel. De mensen waren ook zeer vriendelijk. Een schot in de roos!

Snack on site からの回答
Zeer tevreden over Snack on Site! Wij hebben met onze bruiloft een foodtruck besteld. Dit is een echte aanrader.
Vanaf het begin de communicatie was heel duidelijk en ze reageerde zeer snel.
De foodtruck zag er super uit, netjes en schoon. De friet en snacks waren van super kwaliteit, en ook de dames in de wagen waren gezellig, in voor een praatje en een grapje!
Mede door jullie hebben we een top bruiloft gehad!
Jullie zijn toppers!

Snack on site からの回答
Super vriendelijke mensen en zeer lekkere frietjes. De bediening verloopt zeer vlot. We hebben hen nu voor de 2 maal gevraagd voor ons evenement omdat we er zo tevreden van zijn. Zeker aan te raden!

Snack on site からの回答
Super vriendelijke communicatie en erg blij met de service ter plaatse. Aanrader vanuit ons!

Snack on site からの回答
Super goede service en heerlijke friet en snacks. Ideaal voor een feestje. Ik zou snack on site zeker aanraden.

Snack on site からの回答
Top-service! Lekkere hapjes en heerlijke frietjes. Bakkers waren vriendelijk, zeker voor herhaling vatbaar. Ook een vlot verloop van de offerte aanvraag, en snelle antwoorden op vragen. Goede prijs- kwaliteit.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。