Bestilte snacks og sodavand smÃ¥ 20 min fÞr lukketid, og vidste ikke om min ordre ville gÃ¥ igennem, da den forventet leveringstid er pÃ¥ 1 time. Lille halvtime efter kom de med mine varer. RetfÊrdige pr... ãã£ãšèŠã
Har i dag fÃ¥et leveret som gave til en kollega. Da hans gamle adresse imidlertid var den jeg havde bestilt levering til via Krak-sÞgning, ringede de op til min kollega og kÞrte ud pÃ¥ rigtig adresse in... ãã£ãšèŠã
Hurtigt, nemt, god service! Jeg bestilte til min veninde, som sammen med hele familien var corona-ramte. En enkelt vare var ikke 'pÃ¥ hylden', men det ordnede vi fluks pÃ¥ SMS. Hvis bare jeg selv boede... ãã£ãšèŠã
Yderst tilfreds med det hele! Virkelig smart konceptððœ Da jeg bestilte forventede jeg en time leverings tid, og det kom allerede indenfor en halv time. Anden gang jeg bestilte lagde jeg en ordre ind... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Snack Reload leverer snacks og forfriskninger lige til dÞren hver eneste dag, i hele Aalborg. Vores koncept bygger på, skarpe net-priser og billig levering.
ãã³ããŒã¯
- snackreload.dk
Levering altid i top.
God service kommer til tiden og hvisâŠ
God service kommer til tiden og hvis ikke ringer de altid og de kontakter også en hvis der er en vare der er udsolgt :)
Hurtig og hÞflig
Altid en god oplevelse ;)
Alt vel som altid!ðªð»
Alt i sin skÞnneste orden! Vi fik leveret 3 rammer Monster uden problemer, altid top flinke folk og super levering! ð
God og solid service
God service, de er hurtige og leverer lige til dÞren.
Tilfreds og fast kunde, som ikke altid kan komme ud af huset.
I er blevet ret dyre og ikke sÃ¥ mangeâŠ
I er blevet ret dyre og ikke sÃ¥ mange tilbud. Derfor kÞber jeg mindre og ved andre ogsÃ¥. Men god behandling altid derfor 5 stjerner âºïž
Hurtig levering og god serviceð
dejlig hurtig leverance
dejlig hurtig leverance, men ku' godt have lidt mere saltet lakrids.
God oplevelse
Perfekt oplevelse
Virkelig hurtig levering! LÊkre friske varer og sÞde medarbejdere :-) Det bliver ikke sidste gang jeg bestiller her!
Rigtig god idé
Rigtig god idé, og gode varer samt god pris. Kan klart anbefales ðð
Virkelig nem og hurtig service
Virkelig nem og hurtig service! Under en halv time efter bestilling kom varerne lige til dÞren. Og sÃ¥ er det endda til virkelig gode priser! Det er ikke sidste gang, vi bestiller her frað€
Adam (ham der leverede) var en chef
Favoritten â€ïžððŒ
Super koncept, lÊkkert og bredt udvalg og hurtig levering, god service. Kan varmt anbefales. Det er hverken fÞrste eller sidste gang jeg handler slik mm. Der... jeg er FAN! ðð