ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Wie had dat gedacht! Schoenen waar ik al een jaar naar op zoek was toch eindelijk gevonden en nog voor echt een best ok prijs. Ze hebben echt meerdere bijzondere, lastig te verkrijgen schoenen en dat... ãã£ãšèŠã
Schoenen netjes en geverifieerd geleverd! Levering duurde wel wat langer, in mijn bevestigingsmail stond 5 tot 8 werkdagen. Heeft iets langer geduurd. Maar denk dat we ook wel vervend zijn met a... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Your favorite sneaker provider! Supplying you the best exclusive sold out sneakers * Worldwide shipping * The easiest payment methods * Hand-inspected items * Double boxed shipment * Returns accepted
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Scam
Ordered a week ago with a 4 day delivery on site. I have not received any notifications. Will be taking this up with Shop app. They took my $$ and ran.

Waardeloos
Waardeloos, 5 mei jl een paar schoenen voor mijn vriendin besteld en direct betaald. Nu ruim een maand verder niks ontvangen, geen reactie op mails en app berichten en ook het aankoopbedrag niet terug mogen ontvangen. Ik hoop dat dit nog opgelost gaat worden.
Ik heb lang op mijn pakketje moetenâŠ
Ik heb lang op mijn pakketje moeten wachten maar ik heb hem gelukkig wel ontvangen op 02-06-2025 mijn man is er super blij mee
4 weken geleden
Nu al meer dan drie weken aan het wachten op mijn sneakers. Bericht gehad dat ze stoppen, maar wel uitverkoop houden en alles uitleveren. Doe dat dan ook of laat weten wanneer ze komen!
Ik zie de reactie van Joel dat het eind vorige week verstuurd zou worden, maar helaas nog niks ontvangen. Hoe kunnen klanten er nu van op aan dat ze iets ontvangen? Indien ik niet binnen 2 dagen bericht krijg, stel ik ze in gebreke. Ik update hierover.
Maandag gehoord dat se schoenen niet leverbaar zijn. Ik krijg mn geld terug, maar nog niks ontvangen. Ik update hier als ik iets ontvangen heb.
Vrijdag 6 juni 2025: Nu 5 werkdagen later, nog steeds geen geld. Zojuist laatste rappÚl gestuurd. Dinsdag maar deurwaarder bellen.
Dinsdag 10 juni: Geld zojuist terug ontvangen.

Op 23 april schoenen besteld en betaaldâŠ
Op 23 april schoenen besteld en betaald waarbij staat op de site âverzending binnen 1-4 werkdagenâ. Het is nu 21 mei en nog steeds geen schoenen. In de bevestiging na betaling staat opeens verzending 6-10 werkdagen.
Het is nu 21 mei en nog steeds niks ontvangen.
Op 13 mei een whatsapp gestuurd met de vraag waar de schoenen blijven. Antwoord 13 mei: âIk ga even kijken waarom er geen zicht is op de leveringâ. Het is nu 21 mei en ze zijn nog steeds even aan het kijken waarschijnlijk? Krijg geen antwoord of contact meer met het bedrijf. Geen reactie op mail, whatsapp of insta.
good deal a pleasure
Everythings was good
Everythings was good, very cheap, multiple choice. It was perfect to me!
Slechte communicatie
Heeft lang geduurd voordat de sneakers kwamen. Dat kan gebeuren natuurlijk, maar wat mij het meest frustreerde is de gebrek aan communicatie bij dit bedrijf. Via mail, app, social media nergens reageren ze op. Na zoveel inspanning ze te pakken gekregen en de sneakers ontvangen. Ik was niet tevreden met de sneakers en retour gestuurd. Dat ging redelijk vlot, maar helaas daarna weer geen communicatie en toen kreeg ik het geld opeens gestort. Kortom: wel een legitieme bedrijf, maar communiceren doen ze niet.
1000% legit store highly recommendedâŠ
1000% legit store highly recommended for buying and selling.Smooth and Great experience!
Top service!
Top service!
Makkelijk geregeld, snelle en duidelijke communicatie en ook levering was top geregeld!
Worst customer experience ever
Worst customer experience I ever experienced in the sneaker community. They sent me a different colorway than ordered (they probably never had the displayed/ordered one), after several email requests I agreed to keep the sneakers and get a partial refund, dispite resulting in a price still way above market price. Two months later, I still havenât received the refund, initially making promises (ânext monday latestâ), in the meantime not even responding to my emails anymoreâŠ
Wel betalen, niks ontvangen
7 april al schoenen gekocht..tot nu toe niks ontvangen.. ze zijn niet bereikbaar.
Schoenen, waar blijven jullie?
Voor mijn zoontje zân verjaardag mocht die schoenen halen van zân vader die hebben besteld en gekocht op 23 maart van dit jaar oké gegeven moment via de WhatsApp een bericht dat het vier dagen later werd omdat het vertraging had en dat we donderdag 2 april zou worden verzonden. Maar we hebben nog steeds niks ontvangen en elke dag vraagt hij waar blijven mijn schoenen waar blijven mân schoenen volgens mij zijn het gewoon oplichters Heb al mail gestuurd. Ik heb al via WhatsApp paar keer contact proberen te zoeken, maar ze lezen het wel maar ze reageren niet. Groetjes, Desiree.
Sturen het niet op
Sturen het niet op, ook geen refund. Ruim â¬250 kwijt. Bestel hier niet!!!

SneakerMood B.V. ããã®åç
slechte service en geen levering
Op 9 februari heb ik een bestelling geplaatst bij Sneakermood. In de bevestigingsmail stond dat mijn bestelling binnen 4 werkdagen geleverd zou worden, maar we zijn nu weken verder en ik heb nog steeds niets ontvangen.
Terwijl de bestelstatus van mijn schoenen staan nog hetzelfde als bijna een maand geleden.
Wat nog frustrerender is, is dat de klantenservice totaal onbereikbaar is. Ik heb meerdere keren geprobeerd contact op te nemen via hun chat, WhatsApp en e-mail, maar krijg geen enkele reactie.
Absoluter Schrottladen, unzuverlÀssig, hinhaltend
Finger weg von diesem Laden, liefern nicht.
Hinhalte Taktik, Korrespondieren geht nur wenn man Paypal Fall aufmacht und auch nur Schleppend,es werden versprechen gemacht die nicht eingehalten werden. 11.02 bestellt bis heute nix versendet.

SneakerMood B.V. ããã®åç
NIET hier bestellen: sneakers niet ontvangen, geld afgeschreven en klantenservice onbereikbaar
Meer dan een maand geleden sneakers besteld. Sneakers nooit ontvangen, wel een tracking nummer dat al meer dan twee weken inactief is, en krijg via de app alleen automatische berichten dat ze niet bereikbaar zijn. Nu hopen dat ik mijn geld ooit nog terugzieâŠ
Doe jezelf een plezier en bestel je sneakers ergens anders!
UPDATE: bedrag inderdaad ânetjesâ terugbetaald na 6 weken en complete radiostilte vanuit de klantenservice, en dat kwam pas in beweging na het schrijven van een negatieve review.

VÅ¡echno v poÅádku
VÅ¡echno v poÅádku. Rychlé doruÄenà a top kvalita.
Bestel hier niet!!!!!
Bestel hier niet!!!!!
Beloven de schoenen echt op te sturen maar sturen je niks op! Weg bijna 250 euro!
Let op bestel hier niet!!
Nou beste sneakermood, als ze niet leverbaar zijn mag je mij uitleggen waarom ze wel gewoon weer te bestellen zijn?
Je hebt mij 15 dagen geleden beloofd dat het goed zou komen! Nu niet leverbaar? Maar ik kan ze wel gewoon weer bestellen?

Legit Store and fast delivery
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹