Afgelopen vrijdag mijn nieuwe New Balances gekocht bij Sneakers & Laces! Zo blij mee, de eigenaresse was ook heel meedenkend in welke kleur het beste zou staan. Ga er zeker vaker sneakers halen!
レビュアーのコメントを見てみましょう
Sneakers and laces heeft mij geholpen om mijn verjaardag helemaal compleet te maken. Ze hebben mij enorm goed geholpen om de prachtige Adidas campus 00s te mogen ontvangen. Super snelle en geweldige s... もっと見る
Ondanks dat de eerste bestelling niet was aangekomen, heeft Fabienne haar uiterste best gedaan om de levering alsnog in orde te maken en mij van de voortgang op de hoogte te houden. Mijn zoon is bli... もっと見る
Ik kreeg verkeerd geadresseerde mail. Tijdens mijn telefoongesprek werd ik vriendelijk te woord gestaan erkende ze de fout en corrigeerde het. Dus goed opgelost
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
Bij Sneakers & Laces geloven we in de kracht van authenticiteit, hoogwaardige service en klanttevredenheid. Ons doel is om iedereen te voorzien van de perfecte sneaker die past bij hun stijl en behoeften. Stap binnen in onze virtuele sneakerwereld en ontdek onze unieke collectie.
連絡先
Tilburg , オランダ
- Info@sneakersandlaces.nl
- sneakersandlaces.nl
Volgende dag in huis en netjes verpakt!
Nieuwe sneakers gekocht
Nou jullie zijn geweldig meer woorden…
Nou jullie zijn geweldig meer woorden heb ik er eigenlijk niet voor. Jullie zetten je in voor de klanten en doen er alles aan om te helpen als er wat is, super om via WhatsApp dingen te kunnen regelen. Top bedrijf ❤️
Nike Air max 90 sleutelhanger
Nette levering, mooi product. Sleutelhanger in de vorm van een Nike Air Max 90 stijl
Snel en goedkoop bezorgd
Sleutelhanger ziet er goed gedetailleerd uit. Snel verzonden voor een euro. Helemaal top.
Betrouwbaar en betrokken!
Mijn zoon is blij met zijn nieuwe sneakers!
Had een vraag omtrent mijn bestelling…
Had een vraag omtrent mijn bestelling waarop ik binnen no time een reactie kreeg.Goede service, prima product zou er zo weer bestellen.

Sneakers & Laces からの回答
Goede service, een heel klantvriendelijk bedrijf.
Mijn vraag werd direct beantwoord en er was oprechte betrokkenheid.
Erg blij met de sneakers! Goed bedrijf.

Heb veters besteld
Heb veters besteld. Snel uitzoeken, snel geleverd, snel genieten. Zien er gaaf uit.

leuk hebbedingetje
leuk hebbedingetje, prima kwaliteit, snelle verzending
niet aan te merken

Sneakers & Laces からの回答
Ik kreeg verkeerd geadresseerde mail

Super fijn geholpen
Super fijn geholpen! Goede service. Al 2 paar sneakers gekocht en het zullen vast de laatste niet zijn ;-)

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。