Snelrijbewijsterug.nl レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

De tijd en aandacht die de heer v. Nimwegen heeft voor uw zaak is onovertroffen. Tijdens mijn hoorgesprek met de OvJ heeft hij alles goed aangepakt en met slim advocatuur ,het boetebedrag aanzienlijk... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ik ben erg tevreden over de hulp van De Boer bij mijn rijbewijszaak. Vanaf het eerste contact werd alles duidelijk uitgelegd en wist ik goed waar ik aan toe was. Wat mij vooral positief heeft v... もっと見る

5つ星のうち5の評価

28 april was me rijbewijs ingevorderd snachts om 03:30 54 km te hard op snelweg. Volgrnde dag op jacht gegaan wie eigenlijk mij best zou helpen nadat ik reviews had gelegen heb ik een mail opgesteld n... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Door alle positieve reviews besloten om voor juridische bijstand te kiezen bij snelrijbewijsterug.nl. Ondanks dat ik mijn rijbewijs hard nodig heb voor mijn werk, heb ik veel te hard (62 km/h) gereden... もっと見る

企業情報

1. 刑法専門弁護士
  2. パラリーガル サービス提供業者
  3. 法廷弁護士(英)
  4. 法務局
  5. 法律サービス
  6. 法律家

当該企業による記述

Hulp bij invordering rijbewijs. Rijbewijs ingevorderd? Wij helpen u snel weer op weg. Via Snelrijbewijsterug.nl treft u alle informatie aan over ons. Rijbewijs ingevorderd wegens alcohol of snelheid? Een klaagschrift of verzoek tot teruggave biedt uitkomst. Ook kunt u bij ons terecht voor cbr zaken. Neem contact op met Snel rijbewijs terug en ontvang een kanseninschatting. U kunt ons 24/7 contacteren voor al uw vragen.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 23

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Naar aanleiding van een domme fout

Naar aanleiding van een domme fout, en eerdere foutjes, was mijn rijbewijs ingevorderd. Mijn kansen werden eerlijk ingeschat. 'redelijk positief'. Mijn rijbewijs was terug na 1 maand in plaats van 6 maanden! Hartstikke fijn.

2021年10月10日
5つ星のうち5の評価

Hartelijk dank voor alle steun en…

Hartelijk dank voor alle steun en nachtelijke reply's op mijn late mails. Ik werd altijd gauw gerustgesteld.

Ik had mijn rijbewijs daarbij dringend nodig voor mijn ondernemingen, en kan inmiddels weer rijden! Eind goed al goed. Zonder snelrijbewijsterug.nl was het simpelweg niet gelukt.

2021年8月6日

Had eerst mijn twijfels

Had eerst mijn twijfels over een vast tarief, maar iedere keer als ik tussendoor vragen mailde kreeg ik snel reactie zonder dat extra in rekening werd gebracht. Persoonlijk werkt dit voor mij het best. Rijbewijs is inmiddels terug. Dank!

2021年8月5日

Succes met Snelrijbewijsterug.nl

Ik heb me eerst op de hoogte had gesteld wat snelrijbewijsterug.nl als resultaat kon bereiken voor mij in mijn situatie. Snelrijbewijsterug.nl heeft de 3 stappen doorlopen en ik had binnen 7 dagen mijn rijbewijs terug. snelrijbewijsterug.nl heeft correct, bondig en efficiënt met mij gecommuniceerd (ps let op de 'openingstijden'). Het klaagschrift en verzoek tot teruggave waren goed verzorgd en waren een goede weerslag van de informatie ik had aangeleverd. Conclusie: de beloofde inspanning is meer dan geleverd. Natuurlijk ben je altijd zelf verantwoordelijk voor het maken van snelheidsovertredingen en de gevolgen daarvan. Met dat laatste in gedachten kan ik alleen maar heel erg tevreden zijn met het resultaat dat Snelrijbewijsterug.nl heeft bereikt.

2021年7月20日

Rijbewijs ingevorderd

Rijbewijs ingevorderd... Maar heb het middels een sterk klaagschrift versneld terug gekregen! Het contact verliep vanaf het begin prettig en kreeg altijd gauw reactie.

2021年7月12日

Indiening klaagschrift vlot

Mijn rijbewijs is terug na indiening klaagschrift via Snelrijbewijsterug.
Ik kon snel heen en weer met ze mailen, maar ook via WhatsApp kon ik al mijn vragen kwijt. Ze onthouden je vanaf het begin tot eind. Dus als je een klaagschrift wilt laten opstellen, gewoon doen. Scheelt veel stress voor een vast bedrag.

2021年7月5日

Klaagschrift opstellen

Contact opgenomen in de nacht en direct antwoord. Dag erna definitief aangevangen en vervolgens werd mijn klaagschrift en verzoek tot teruggave opgesteld. Dankbaar voor de snelheid, de heldere taal en bereikbaarheid. Ik kan inmiddels weer naar het werk met mijn auto.

2021年6月29日

BESTE TOP ADVOCAAT!

18 juni rijbewijs ingevorderd (58 km te hard op A6) , vandaag 26 juni rijbewijs terug! Dankzij snelrijbewijsterug.nl

Het gebeurde op een vrijdag, dus start van het weekend. Ik ging opzoek naar een advocaat en ik zag de reviews. Ik dacht bij mij gaat het vast langer duren allemaal, maar nee.. 7 dagen en ik heb m terug. Ze hebben mij zelfs in de nacht te woord gestaan! Alles in een raptempo. Communicatie verloopt snel.. Je bent geen last als je ze even belt met een vraag.. Ze weten wie je bent, dus geen nummertje.. Mailen gebeurt ook lekker vlot. Als jij je rijbewijs kwijt bent, twijfel aub niet! Ik ben 550 kwijt en is het zo waard, want anders zou ik mijn rijbewijs 2 maanden kwijt zijn!!

2021年6月26日
5つ星のうち5の評価

Het opstellen van een klaagschrift en…

Het opstellen van een klaagschrift en verzoek tot teruggave was niet nodig.

Dit had ik al bij een strafrechtadvocaat laten opstellen (niet gespecialiseerd in het verkeersstrafrecht.)

Naar aanleiding daarvan wilde ik informatie omtrent de zitting voor het klaagschrift. Ik stuurde een bericht naar snelrijbewijsterug.nl. Ik werd meteen terug gebeld. Ik kwam er daardoor achter dat een klaagschrift geen zin had, en zelfs erg nadelig was in verband met het CBR.

Dankzij dat ene telefoontje heb ik het klaagschrift dus laten intrekken waardoor de zitting dus niet doorging. Het heeft me veel geld bespaard.

Dank!!

2021年6月26日
5つ星のうち5の評価

Wegens te hard rijden 60km te hard ben…

Wegens te hard rijden 60km te hard ben ik aangehouden en is mijn rijbewijs op donderdag 3 juni ingevorderd.
Direct contact gezocht met ze reageren direct, ook in de avond.
Ik was enorm verrast en blij dat ik donderdag 10 juni mijn rijbewijs terug kreeg! Voor €550,- binnen 1 week mijn rijbewijs terug. Zeker doen!

2021年6月10日

Perfect geholpen

Op zaterdag 29-5-2021 is mijn rijbewijs ingevorderd met een snelheid van 60 kmh te hard.
Ik heb geen moment getwijfeld en meteen contact gezocht met snelrijbewijsterug.nl
Via WhatsApp en e-mail heb ik Holtkamp juristen diezelfde middag benaderd en kreeg even later ook vlot antwoord.
Wel zo fijn dat er meteen gereageerd wordt want je zit toch in de stress.
Een op maat geschreven klaagschrift werd er ingediend en vrijdag 4-6-2021 kreeg ik het fantastische bericht dat ik zaterdag mijn rijbewijs per aangetekende post terug krijg. Precies een week later ipv twee maanden kwijt!
Ik zou iedereen aanraden niet af te wachten maar direct snelrijbewijsterug.nl in te schakelen.
Ps, dit zijn geen mooie praatjes maar is serieus gebeurd.

2021年6月5日

Aanrader!

Wegens te hard rijden (60km te hard) ben ik aangehouden en is mijn rijbewijs op zondag 16 mei ingevorderd.
Direct contact gezocht met snelrijbewijsterug.nl - ze reageren vrijwel direct, ook in de avond. Goed en professioneel geholpen.
Ik was enorm verrast en blij dat ik op zaterdag 22 mei mijn rijbewijs terug kreeg! Voor €550,- binnen 1 week mijn rijbewijs terug. Aanrader!

2021年5月25日

Trustpilot エクスペリエンス