Godt og smart produkt af god kvalitet…
Godt og smart produkt af god kvalitet og kom hurtigt.

Snoutie からの回答
Snoutie er et dansk e-commerce brand dedikeret til produkter til kæledyr med fokus på kvalitet, funktionalitet og æstetik. Vi udvikler og udvælger gennemtænkte løsninger til katte og hunde, hvor trivsel, sundhed og brugervenlighed er i centrum. Vores mission er enkel: At skabe bedre hverdag for vores venner med snuder, poter og pels – og samtidig gøre det nemt og trygt for deres ejere at vælge rigtigt. Vi fokuserer på: • Dokumenteret funktionalitet og gennemtænkt design • Materialer i høj kvalitet • Grundig kvalitetssikring og løbende produktforbedring • Hurtig og personlig kundeservice • Transparente vilkår og fair garantier Snoutie er skabt af et erfarent e-commerce team med flere års erfaring inden for produktudvikling, sourcing og kundeservice i Norden. Vi arbejder datadrevet og med løbende feedback fra vores kunder for konstant at forbedre vores sortiment. Har du spørgsmål, feedback eller brug for hjælp, står vi klar til at hjælpe.
Godt og smart produkt af god kvalitet og kom hurtigt.

Snoutie からの回答
Tydelig forskel siden vi skiftede vores gamle vandskål ud. Konceptet virker virkelig og min kat drikker betydeligt mere vand nu

Snoutie からの回答
De elsker den, og jeg elsker at se, hvor meget de bruger den.

Snoutie からの回答
Virkelig vildt at ingen har tænkt på det her noget før. Det gør en kæmpe forskel med det rindende vand tydeligvis. Mine katte drikker meget mere vand end de har gjort før! Gør mig faktisk næsten helt ked af det at tænke på at de nok gik og var dehydrerede før… Men jeg er glad for det har ændret sig nu. Genialt produkt, som kan anbefales.

Snoutie からの回答
Jeg har to af deres vandskåle til mine katte. En står ovenpå og en står nedenunder, og mine katte elsker dem!
Det giver mig en meget bedre ro i maven at vide, at de får drukket mere vand - især min ældste kat, som er over 16 år.
Vandskålene er nemme at skille ad, når de skal rengøres, og det er hurtigt at skifte filtrene. Jeg kan varmt anbefale dem til alle katteejere.

Snoutie からの回答
Jeg har haft katte hele mit liv, så jeg har prøvet en del forskellige vandskåle og også vandfontæner med lidt samme koncept - men den her er uden tvivl den bedste. Mine katte står nærmest pænt i kø for at drikke af den, så jeg endte faktisk med at købe en mere 😆

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。