Ni är bedragagare
Ni är bedragagare. Beställde och betalade tyvärr innan leverans men ni har inte levererat. Går inte att maila er. Ni borde stängas av!
Beställde 3 stockar som inte heller kommit, hemsidan borta och dom svarar ej på mail.
Här hann vi beställa 6 stockar för ca 1000:- och som för er övriga aldrig dykt upp..🤔
Måtte denne hen få karman tebaks i det att om inte leveranserna kommer på plats till oss som beställt och betalt.. får ett h-vete 👹
Blev lurad. Beställde 3 stockar snus. Fick bekräftelse i skräpposten på mail, men har inte fått några varor och nu finns inte sidan längre. tråkigt beteende må jag säga.
Jag beställde, fick mejl att ni mottagit min order och sen inget mer, betalade till och med. Väldigt dåligt! 🤬
Bara nyfiken då jag var nära att beställa men gjorde aldrig det
Men såg att dom hade klarna som betalningsalternativ går det inte då kräva tillbaka pengar
Vad jag tycker företaget ska göra bättre? Tjaa.. sluta lura folk. Beställde 3 stockar snus men nu finns inte sidan längre
Beställde 3 stockar snus. Ingen leverans!
Varken sida eller mejladress finns längre kvar!!
Beställde två stockar ......inget snus och nu finns inte sidan .....
BEDRÄGERI!!!!!!!!!!
Bedrägeri sida blivit blåst på 400kr har polis anmält gör det du med och polis anmäl 11414 ju fler som gör det desto större sannolikhet att dem åker fast.
La en beställning idag på 2 stockar. Skulle kika lite ikväll för att beställa mer, då finns inte sidan ens.
Beställt snus men inte fått något.
Ingen svar när man mailar heller .
Så en riktig bedrägeri sida
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。