Snabbt och smidigt med bra sortiment. Det var nÃ¥got lager strul med min order, sÃ¥ en produkt jag köpte 5 av fick jag bara 4st av, men fick direkt in pengar via Swish som ersÀttning. Det funkade bra... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Den hÀr gÃ¥ngen fick ni bara 4 stjÀrnor, dÃ¥ jag bestÀllde 15 dosor. Och inte förrÀn dagen efter ni skickat dom, fick jag mail frÃ¥n er att det bara fanns 5 st i lager. Kommer dock fortsÀtta handla hos e... ãã£ãšèŠã
BestÀller bara frÃ¥n er! Har alltid varit super nöjd med er över ett Ã¥r nu! För ett tag sedan var jag inte nöjd med mitt snus som jag bestÀllde frÃ¥n er (produktionsfel). Jag kontaktade er och in... ãã£ãšèŠã
Bra: BÀsta priset jag hittade. Fri frakt. Snabb leverans. DÃ¥ligt: Reklam för andra produkter överst i kassan. Gör kassan otydlig. Frakten inte specificerad i produktlistan utan kommer nedanför sÃ¥ m... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
Snuset.se ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Om Snuset.se
Hos oss på Snuset.se hittar du över 1 000 olika produkter inom svenskt snus, vitt snus, vape och nikotinfria alternativ. Både svenska och internationella varumÀrken, stora och små.
Vi utmanat första generationens snusbutiker genom att erbjuda snabb, effektiv och modern e-handel. Vår ambition Àr att förbÀttra konkurrensen online och göra det enklare för både kunder och producenter.
Trygg och ansvarsfull handel
Vi var först med dubbel ålderskontroll, en metod vi alltid har anvÀnt för att sÀkerstÀlla att våra produkter endast sÀljs till och anvÀnds av myndiga personer. Det innebÀr att vi genomför ålderskontroll både vid köp och vid leverans, något vi ser som en sjÀlvklarhet för en ansvarsfull e-handel.
SÃ¥ funkar frakten
Vi skickar din bestÀllning hem till dig, till en utlÀmningsbox eller till ett ombud nÀra dig â vÀlj det som passar bÀst! Fri frakt frÃ¥n 249 kr.
Enkel och sÀker betalning
Betala direkt, med Swish eller via faktura â alla betalningar hanteras sÀkert via Qliro.
Vi har koll på snuset
Vi tycker det Àr viktigt att du vet vad du köper. DÀrför har vi kompletta innehållsförteckningar för alla produkter, inklusive E-nummer.
Genom Snuskuriren bevakar vi den svenska snusmarknaden, priser och utbud, så att vi alltid kan ge dig uppdaterad information. VÀlj sjÀlv om du vill köpa en dosa, eller spara tid och bestÀlla 10-, 30- eller 50-pack. Alla priser anges inklusive moms.
ð LÀs mer pÃ¥ www.snuset.se.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
PrisvÀrt och snabba leveranser.
PrisvÀrt och snabba leveranser.
Kan inte inte begÀra mera.
Enkel bestÀllning snabb fraktâŠ
Enkel bestÀllning snabb frakt fortsÀtter handla hos er Janne
Gick snappt

Snuset.se ããã®åç
Bra förpackad vara och I bra tid
Leveransen skulle vara med Postnord menâŠ
Leveransen skulle vara med Postnord men Àndrades till Budbee Box utan bekrÀftelse

Snuset.se ããã®åç
Snabbt och smidigt med bra sortiment.
Snabbt och smidigt med bra sortiment.
Det var något lager strul med min order, så en produkt jag köpte 5 av fick jag bara 4st av, men fick direkt in pengar via Swish som ersÀttning. Det funkade bra och levererades snabbt, dessutom kostar mina dosor ca 10 kr mindre styck Àn i lokala tobaksaffÀren!
Rekommenderar starkt denna sidan. Jag kommer från och med nu köpa allt mitt snus dÀrifrån
Riktigt bra pris och snabb leverans
Riktigt bra pris och snabb leverans! Kan inte bli bÀttre
Billigt och snabb leverans
Billigt och snabb leverans! Bra jobbat!
Thomas pÃ¥ Ãsterlen
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹