レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

Het gekochte tegeltje paste niet in de meegeleverde standaard, groef was te smal!!! De text op het tegeltje stond te ver naar onderen zodat deze, nadat ik de groef breder had moeten zagen, voor... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Heel blij met de tegeltjes met lijntekening. Mooie tegeltjes met duidelijke herkenning in de tekening. Het enige waar nog op gelet kan worden is het houtje wat je erbij besteld voor het tegeltje even... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Goed maar kan beter. Het tegeltje met opdruk zag er erg mooi uit. Omdat ik het als cadeau wilde geven had ik het laten inpakken, waar ik extra voor moest betalen. Helaas was dit in een simpel cellof... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Tegeltje voor onze schoonzoon besteld, die recent zijn beste vriend is verloren. Prachtig tegeltje met dito tekst. Helaas bleek bij thuiskomst dat er 2 letters losgelaten waren. Dit via mail gemeld bi... もっず芋る

䌁業情報

1. むンテリア デザむン店

圓該䌁業による蚘述

Een gepersonaliseerd Spotify-plaat is het perfecte cadeau en brengt jouw liefde of vriendschap tot leven! Maak je eigen frame of kies uit alle nummers die je maar wilt. Het is een eyecatcher voor elk interieur en haalt ieder moment een mooie herinnering naar boven.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 61ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Product komt niet helemaal overeen met product in de preview

Product die je besteld, komt niet helemaal overeen met product die je in de preview ziet. Als je iemand bent die uitgaat van precisie zie je de kleinste details, voor andere kan het zijn dat het ze niet boeit. Ik ben de eerste en zo heb ik de preview meerdere malen goed bekeken om er zeker van te zijn dat alles goed staat zoals ik wil. Denk hierbij aan uitsnijden foto, spaties tussen tekst en emoties zodat emoties niet teveel op de letters staan, etc.

Bij mij is dit dus fout gegaan, emotie staat teveel geplakt tegen de letters aan en staat niet in lijn met de letters. Hier kan ik niet tegen, vooral niet als het wel goed gaat in de preview!

Ps. ik had hiervoor ook dezelfde review geschreven, maar daarna meteen verwijderd omdat socialframe heel onprofessioneel mij bij mijn naam noemen in de reactie. Dit terwijl ik mijn naam niet volledig heb weergeven hier. Respecteer mijn privacy aub.

Even update op reactie hieronder,
Mijn naam stond EK en dat was niet hoe jullie mij aanspraken. Gaat jullie niet aan of mensen mij wel of niet herkennen, als ik dat niet vrij geef kunnen jullie mijn privacy niet schenden.

Daarnaast grappig dat jullie zeggen geen bestelnummer te hebben, maar heb zojuist mail van Trustpilot gekregen dat ik aanvullende info moest geven van jullie waaronder bestelnummer, wat ik dus heb gedaan.

Ik deel mijn ervaring via hier, maakt het uit via welk platform ik mijn ervaring deel, dat jullie aan de hand van dat een 'oplossing' gaan zoeken?

2023幎5月29日
自発的なレビュヌ
Socialframe ロゎ

Socialframe からの回答

Beste EK,

Vervelend dat je het zo hebt ervaren.. We vinden het jammer dat als je ontevreden bent, je niet even contact met ons opneemt zodat we het kunnen oplossen voor je.
Voor zover ik kan zien aan je verhaal, hebben we geen klacht ontvangen.. (kan het niet checken omdat we geen bestelnummer etc kunnen zien).

Verder gebruiken wij altijd de naam die boven je trustpilot account staat.. Tevens kan iemand niet aan je voornaam zien wie je bent..

Beste EK,

Wij hebben dit inderdaad opgevraagd omdat we in eerste instantie niks konden zien..
Bedankt voor de informatie.
Je mag ons mailen via info@socialframe.nl, je kan dan aangeven wat je wil veranderd hebben aan de plaat, we zullen je dan kosteloos een nieuwe opsturen..
We blijven er wel bij dat we het jammer vinden dat je het via deze weg doet, en niet even eerst persoonlijk contact met ons opneemt, we zijn er immers om te helpen, ook als je ontevreden bent..
Socialframe

10/10

good quality, looks really good. delivery was very fast. perfect present 10/10👍 would definitely order again

2023幎5月22日
自発的なレビュヌ
5぀星のうち2の評䟡

Te prijzig

Ik vind de prijs wel prijzig voor een doorzichtig frame. Ik heb gekregen van Moederdag van me zoon. Het is heel eenvoudig een frame. Voor deze prijs is niet waard. Ja met de Qr code dat je muziek kan luisteren. Kan ik net zo goed sportify aanzetten. Komt op hetzelfde neer. Geen aanrader voor deze foto frame.

2023幎4月27日
Socialframe ロゎ

Socialframe からの回答

Beste Vivian,

Wat vervelend dat het product niet na verwachting is.
We moeten er wel bij vermelden dat hij niet doorzichtig hoeft te zijn, de klant kan zelf een achtergrond naar wens kiezen (zwart/wit etc). Hetzelfde is voor de QR code, dit zijn allemaal elementen die iemand zelf wel/niet kan toevoegen aan de plaat.

Met vriendelijke groeten,
Socialframe

Top bedrijf!

Wat een super goed bedrijf.
Ten eerste een super origineel en bijzonder kado. Heel persoonlijk.
Ten tweede heel erg snel geleverd!
En ten derde ik kreeg mijn bestelling en er was iets mis mee, en dit hebben ze meteen opgelost.
Echt 10 punten!! Wat een service en fijn klantcontact.
Hier kunnen veel bedrijven nog wat van leren!! Heel erg bedankt. Ik zal hier zeker vaker iets bestellen!

2023幎4月29日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス