Socialframe レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち2の評価

Het gekochte tegeltje paste niet in de meegeleverde standaard, groef was te smal!!! De text op het tegeltje stond te ver naar onderen zodat deze, nadat ik de groef breder had moeten zagen, voor... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Heel blij met de tegeltjes met lijntekening. Mooie tegeltjes met duidelijke herkenning in de tekening. Het enige waar nog op gelet kan worden is het houtje wat je erbij besteld voor het tegeltje even... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Goed maar kan beter. Het tegeltje met opdruk zag er erg mooi uit. Omdat ik het als cadeau wilde geven had ik het laten inpakken, waar ik extra voor moest betalen. Helaas was dit in een simpel cellof... もっと見る

企業情報

1. インテリア デザイン店

当該企業による記述

Een gepersonaliseerd Spotify-plaat is het perfecte cadeau en brengt jouw liefde of vriendschap tot leven! Maak je eigen frame of kies uit alle nummers die je maar wilt. Het is een eyecatcher voor elk interieur en haalt ieder moment een mooie herinnering naar boven.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 61

レビューを書く

Zeer goede service

Product zoals omschreven op de site. Zeer tevreden over. Bestellen was heel eenvoudig. Helaas is het pakketje nooit aangekomen door post nl. Na contact met social frame hebben zij dat direct opgelost. Super service!

2026年2月11日

👍top

Waanzinnige service. In december 3 bestellingen geplaatst, besteld op dinsdag is bezorgd op woensdag of donderdag

2025年11月27日
5つ星のうち1の評価

Een tegeltje besteld

Een tegeltje besteld. Deze ontvangen in een kleur die absoluut niet overeenkomt met het voorbeeld op de site. Al 2 mailtjes gestuurd maar geen antwoord. Naar een verjaardag dus zonder kadootje. Jammer, de site ziet er zo goed en professioneel uit!

2026年1月26日

Bestellen was heel makkelijk

Bestellen was heel makkelijk, de betaling werd ook in enkele klikken gedaan. Over de levertijd werd duidelijk gecommuniceerd. De twee bestelde tegels zijn snel, veilig en correct geleverd. Kwaliteit is dik in orde !

2026年1月17日

Top kwaliteit en service

Tegeltje voor onze schoonzoon besteld, die recent zijn beste vriend is verloren. Prachtig tegeltje met dito tekst. Helaas bleek bij thuiskomst dat er 2 letters losgelaten waren. Dit via mail gemeld bij Socialframe, eventueel tegel opsturen en opnieuw laten bedrukken. Via klantenservice mail terug dat ze een nieuwe tegel sturen. Zeer blij mee, top service

2025年12月3日

Verjaardagscadeau

Product is van kwaliteit. Levering is erg vlot verlopen. Het komt heel professioneel over. Ook leuk met de Qr code en de mogelijkheid tot het zelf toevoegen van een persoonlijk filmpje.

2025年11月28日

Zeer nette service

Nadat mijn bestelling niet helemaal compleet was aangekomen heb ik een e-mail gestuurd. Direct erna reactie ontvangen met een track en trace code dat de rest van de bestelling direct na gezonden werd. Super netjes afgehandeld. Chapeau.

2025年11月4日
5つ星のうち1の評価

Besteld nog niet geleverd

Besteld, zag er leuk uit voor m’n anniversary.
Vervolgens bezorgd PostNL het niet. Krijg geen update meer vanaf m’n track en trace is meer de schuld van PostNL maar krijg ook geen update meer vanuit hun wat ik erg jammer vindt

2025年11月4日
Socialframe ロゴ

Socialframe からの回答

Hoi José, bedankt voor je review. We vinden het jammer dat je deze ervaring zo hebt beleefd. Zoals we ook al in onze e-mail hebben aangegeven, heeft PostNL netjes gemeld dat het pakketje de volgende dag opnieuw zou worden aangeboden. Helaas kan er bij de bezorgdienst soms iets misgaan, maar in dit soort gevallen is even geduld vaak de beste oplossing.
We raden aan om bij een gewenste leverdatum ruim op tijd te bestellen, zodat eventuele vertragingen Bij Post NL geen teleurstelling veroorzaken.

Groetjes Socialframe

Alles is heel aangekomen

Alles is heel aangekomen! Ziet er netjes uit en paste in de brievenbus dus ik hoefde niet thuis te blijven om het te ontvangen.
Enige nadeel was dat ik een mailtje kreeg door zowel socialframe als postnl dat het bezorgd was, maar de opvolgende dag pas binnen was.

2025年9月29日

Trustpilot エクスペリエンス