レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

De Social Secrets Academie is een mooie stap geweest in mijn ontwikkeling binnen online marketing. De training biedt goede handvatten om zelfstandig aan de slag te gaan en jezelf verder te ontwikkelen... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Tot nu toe een hele leerzame ervaring, fijne coaches en kans om echt te groeien met je eigen onderneming. Je hebt een vangnet wanneer je er even niet uitkomt, wat meer zekerheid geeft met eerste klant... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Super programma met geweldige coaches. Leuke live events, goede lessen en innoveren altijd mee met de tijd. Twijfel je om het programma te volgen? Waag een sprong in het diepe want het is het waard... もっず芋る

䌁業情報

1. ゜ヌシャル メディア ゚ヌゞェンシヌ

圓該䌁業による蚘述

Ondernemen op je slippers
 Onze Social Secrets Academy is het #1 programma waarin wij jou begeleiden met het opzetten én opschalen van jouw online business door middel van Social Media Marketing.

連絡先

通垞1カ月以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

SSA gaf mij het vertrouwen om te starten!

SSA geeft mij de mogelijkheid om te doen wat ik leuk vind, op mijn eigen tempo. De goede begeleiding heeft mij geholpen om deze risicovolle beslissing te nemen. Een eigen bedrijf starten is namelijk best spannend.

2026幎3月1日

Social Secrets Academy からの回答

Hee Endax! Vet dat je ondanks de spanning toch de stap hebt durven zetten. Die begeleiding is er precies voor om je dat vertrouwen te geven. Nu bouwen op jouw tempo. Let's go!

5぀星のうち5の評䟡

Dankzij goede begeleiding ben ik nu

Dankzij goede begeleiding ben ik nu werkend op reis! Super blij mee, lang nagedacht over hoe ik tijdens de reis geld kon verdienen en dankzij de SSA echt de knoop kunnen doorhakken en is het allemaal gelukt. Bedankt alvast voor de begeleiding en de fijne community!

2026幎2月11日

Social Secrets Academy からの回答

Hey! Werkend op reis; dat is het ultieme plaatje toch? Super gaaf dat je de knoop hebt doorgehakt en dat het gelukt is. Geniet ervan en we blijven lekker bouwen onderweg!

Het is het waard.

Ik ben vorig jaar in mei begonnen bij de SSA. Het traject is verdeeld over 3 maanden. Er komt in het begin veel op je af, nieuwe kennis, een nieuwe manier van denken, naar ook een warme groep mensen om mee te sparren. Je moet er wel echt hard voor werken om je doel te behalen, maar daar schromen de coaches zich niet voor om je daarbij te helpen.

De coaches zijn echt super gezellig, hebben bakken vol met ervaring en begeleiden je met waardevollen tips.

Voor iedereen die nog twijfeld of ze de stap waard vinden; ja, het is een enorme omslag in je leven, maar waar oude deuren sluiten gaan er weer nieuwe open. En zo is Úcht! Ik heb nu een bedrijf, helemaal opgebouwd door mijzelf, een manier om financieel onafhankelijk te zijn en waar dan ook vandaan te kunnen werken. En dit allemaal te danken aan de coaches en community van de SSA.

2026幎1月1日

Social Secrets Academy からの回答

Hee Kim! Wow, wat een mooie woorden. Van die eerste overweldigende weken naar een eigen bedrijf en financiële onafhankelijkheid, dat heb jij zelf gedaan. Wij hebben je alleen de tools en support gegeven, maar die actie kwam van jou. Trots op je!

Groetjes,
Bas & Tho

5぀星のうち3の評䟡

Overall tevreden

De SSA heeft een goeie basis voor het opleiden als online marketeer. De meeste sluiten een periode af van 3 maanden, maar dit is echt te kort om een goedlopend bedrijf op te zetten naast een baan. Omdat wij met zijn 2e zijn hebben wij een 6mnd contract en dat geeft meer rust, minder stress. Dan alsnog is het allemaal erg veel qua lesstof. De community is ingesteld op personen die dit alleen willen doen. Als je als duo bent moet je veel navragen, wat goed mogelijk is en waar de coaches toe bereid zijn. Als je je hebt aangemeld komen er nog kosten bij voor je eigen bedrijf, dit word vooraf niet vermeld (wat misschien logisch is, maar houd dit in gedachten). Overall tevreden.

2026幎2月25日

Mijn ervaring met Social Secrets

Mijn ervaring met Social Secrets Academy is over het algemeen heel positief. De informatie die je krijgt is super duidelijk uitgelegd en de begeleiding is echt goed geregeld. Ook als je geen ervaring hebt met marketing of online ondernemen, word je stap voor stap geholpen en kun je er zeker komen.

Wat ik vooral sterk vind, is de coaching. Het contact met de coaches is laagdrempelig en ze staan bijna op elk moment van de dag voor je klaar. Je merkt echt dat ze het beste met je voor hebben en je serieus willen helpen groeien. Dat geeft veel motivatie en vertrouwen.

De reden dat ik geen vijf sterren geef, is omdat er naar mijn mening vooraf iets duidelijker uitgelegd had mogen worden wat je precies gaat doen en hoeveel tijd het vooral in de beginfase kost. Het wordt soms gebracht alsof het allemaal vrij snel en makkelijk op gang komt, maar als je geen marketingachtergrond hebt, is het in het begin best intens en wennen. Het vraagt echt inzet, tijd en doorzettingsvermogen.

Dat neemt niet weg dat ik super tevreden ben over de inhoud en de begeleiding. Als je bereid bent om er echt voor te gaan, is dit een waardevol traject. Daarom geef ik met overtuiging 4 sterren

2026幎2月25日

Meeega dankbaar

Ik had 1 doel voor ogen
 En dat was verhuizen naar Spanje. Toen kwam ik social secrets academy tegen. Ik dacht oké dit is de manier hoe ik zelf online geld kan verdienen en dat zou mij dichter bij mijn doel brengen. Dus ben ik er kei hard voor gegaan. Aan het begin was ik wat terughoudend. Maar het heeft me helemaal gebracht waar ik wilde zijn. In Spanje!!! Want ja 2 maanden later woonde ik al op mezelf in spanje! Met een inkomen waarmee ik mijn huur en boodschappen etc. kan betalen.

Zonder de coaches en de training van SSA had me dit nooit gelukt. Want van ondernemen en alles wat hierbij komt had ik geen verstand. Ik wist niet wat meta ads waren of een campagne of iets. Maar in de mega korte tijd is me dat allemaal geleerd.
Ik kan niet meer zeggen dan dat ik mega dankbaar ben voor hoe me dit is gelukt.
De coaches staan altijd voor je klaar om je te helpen en je hebt ook nog eens een hele community om je heen die precies hetzelfde doet en waarmee je kan samenwerken of ideeen uit kan wisselen.

Hier aan beginnen was echt de beste keuze ever!!💙

2026幎2月24日

Social Secrets Academy からの回答

Hey! Wauw, van nul verstand van ondernemen naar wonen in Spanje met je eigen inkomen in 2 maanden: wat een verhaal! Dit is precies waarom we doen wat we doen. Super trots op je. Geniet van Spanje en blijf knallen! 💙

5぀星のうち5の評䟡

Ontzettend blij met deze stap!

Ik ben in november 2025 begonnen aan het traject bij Social Secrets Academy. Al snel had ik door dat dit heel erg goed bij mij past, en ik mijn creativiteit hier goed in kwijt kan. Ik heb nu een eigen bedrijf en een aantal klanten en dat binnen 3 maanden! De 1 op 1 coaching daar heb ik echt ontzettend veel aan gehad. Ondanks mijn fulltime job en studie die ik ernaast volg werd ik goed ondersteund met mijn planning en doelen. De live events van SSA vond ik voornamelijk het leukste. Je komt dan mensen tegen die hetzelfde denken en doen en die buiten hun traject ook in contact komen met je. Echt ontzettend blij met de stap die ik heb ondernomen om dit traject te starten.

2026幎2月23日
5぀星のうち4の評䟡

SSA na een maand ervaring

Ik ben een maand geleden begonnen binnen de social secrets academy en heb nu al enorm veel geleerd. Er zijn super veel trainingen en video’s ook om terug te kijken, je bent vrij om alle vragen te stellen die je hebt en word er nooit verkeerd op aangekeken. Super tof hoe ze omgaan met de studenten en zeker de tijd en moeite waard geweest. Ik heb nog een hoop te leren en het is zeker lastig en echt je moet er echt veel tijd en moeite in stoppen maar ik weet zeker dat het goed gaat komen door behulp van alle coaches! Alvast bedankt naar al de coaches van de SSA jullie zijn top!

2026幎2月23日
5぀星のうち5の評䟡

Van nul kennis naar echt stappen zetten

In november ben ik gestart met het 3-maanden traject bij Social Secrets Academy B.V. omdat ik eerlijk gezegd nog weinig wist van ondernemen. Ik zocht vooral structuur, een plan en een omgeving die je scherp houdt.

Wat ik sterk vind aan SSA is dat je niet alleen informatie krijgt, maar echt wordt aangezet om actie te nemen. De community is top, de lessen zijn duidelijk en de templates + strategie geven je houvast. Het grootste resultaat voor mij is dat ik uit mijn comfortzone ben gestapt en merk dat mijn groei met de tijd steeds meer de goede kant op gaat.

Wat ik minder vond: in het begin word je best snel “in het diepe” gegooid. Je wordt al snel richting outreach gestuurd terwijl je fundering nog niet helemaal staat. Dat voelde eerst onwennig. Maar zodra je eenmaal bezig bent en je ritme vindt, wordt het een stuk duidelijker en is de begeleiding nu ook echt beter.

Ik raad dit aan voor ambitieuze mensen die gedreven zijn, verantwoordelijkheid nemen en echt willen bouwen aan hun eigen pad.

2026幎2月10日
5぀星のうち5の評䟡

Vier maanden geleden begon ik aan dit

Vier maanden geleden begon ik aan dit avontuur. Meer vrijheid? Ja. Meer geld? Ja. Natuurlijk speelden die voordelen mee, maar mijn grootste reden was dat ik wilde ondernemen. Ik wilde elke dag opstaan met een doel, ergens vol voor gaan en alles uit mezelf halen. Met die mindset ben ik dit traject ingestapt, en ik kan nu oprecht zeggen: dit was 100% de juiste keuze.

Ik kwam hier om te leren ondernemen, en dat is precies wat ik heb gekregen. Wat ik vooral sterk vind aan de SSA is dat het niet alleen over Meta Ads gaat, maar juist over het totaalplaatje: hoe je een bedrijf opzet, vormgeeft, opschaalt en er echt alles uithaalt. Dat maakt het zó veel meer dan alleen een technische opleiding.

In twee maanden tijd heb ik meerdere succesvolle campagnes gedraaid, heb ik nu een overkoepelende zzp-functie binnen een ander bedrijf en werk ik samen met mensen die mij motiveren om te blijven groeien. Ik heb geleerd om keuzes te maken: zelfs mijn eerste proefklanten losgelaten die te veel eisten en te weinig betaalden, om ruimte te maken voor waardevolle samenwerkingen. Die mentaliteitsverandering alleen al is onbetaalbaar.

Door events te bezoeken, te pitchen en mezelf te laten zien heb ik connecties opgebouwd die ik zonder dit traject nooit had gehad. Ik ben in korte tijd nog nooit zó hard gegroeid, persoonlijk én zakelijk.

De combinatie van de SSA, de begeleiding, de visie van het bedrijf en mijn eigen inzet heeft mijn leven letterlijk veranderd. Ik ben mega dankbaar voor deze kans en kan dit traject oprecht iedereen aanraden die serieus is over ondernemen. ❀

2026幎1月29日
5぀星のうち4の評䟡

Goede basis voor startende ondernemers

Het 1-op-1 traject van drie maanden bij SSA was voor mij een waardevolle ondernemersreis met veel ruimte voor reflectie. De begeleiding en Zoom-trainingen zijn goed opgebouwd en verhelderend. Fijn om te zien dat feedback serieus wordt genomen via evaluaties. Als Xennial had ik persoonlijk nog meer uit een combinatie van online en coaching in persoon gehaald. De SSA-community is ondersteunend en waardevol. Een mooie start voor wie voor zichzelf wil beginnen.

2026幎1月23日
5぀星のうち5の評䟡

Ik had me begin van het jaar aangemeld

Ik had me begin van het jaar aangemeld. En als ik zeg dat ik super goed ontvangen werd is dat niet klein gezegd. De mensen waren super vriendelijk en fijn om mee te praten en helpen je echt door alles heen. Ze staan altijd voor je klaar als je vragen hebt en helpen je ook om weer gemotiveerd te worden!
Ik ben dankbaar dat ik deze ervaring mocht beleven en de mensen die ik heb ontmoet. Het is het zeker waard!

2026幎1月26日
5぀星のうち4の評䟡

Goede opleiding en coaching!

Ik ben nu een tijdje bezig, en er is echt veel werk verzet om deze opleiding goed in elkaar te zetten. Erg tevreden over alle informatie die er beschikbaar is en de hulp die je krijgt! In de filmpjes die zijn gemaakt om de nieuwe mensen binnen te halen op de opleiding, wordt soms wat makkelijk gedacht over het werk wat erin gaat zitten. Echter dat is me wel echt tegen gaan vallen. Je moet zelf opzoek naar klanten en dat is gewoon een lastig proces, vooral als je helemaal geen marketing ervaring hebt zoals ik. Daar tegenover staat wel dat je altijd terecht kan met al je vragen. Als je niet weet waar je moet beginnen om remote te gaan werken, zou ik de opleiding wel echt aanraden! Denk er alleen goed over na of het doen van sales en blijven acquisitie iets is wat goed bij jou past.

2026幎1月19日

🔥 Fire in the Hall - Motivation to the Max

🔥 Wat. Een. Event. 🔥
Dit SSA marketing community event was pure energie: next-level sprekers, scherpe inzichten en een vibe die je meteen aanzet om te bouwen. Geen bla-bla, alleen échte waarde en connecties die ertoe doen. Wat begon als een treurige winterdag is geflipt naar een bruisende inspirerende vibe waar ik de komende dagen ZEKER nog op kan teren

Dankjewel! Thomas en Bastiaan SchlÃŒtski en Dank Social Secrets Academy!

Absolute aanrader. Don’t miss the next one. ✚🚀

2025幎12月6日

Geloven in vrijheid

Wat een inspirerende dag heb ik gehad met het live evenement in Amsterdam. Tho en Bas zijn super inspirerend om naar te luisteren, ze geven inspiratie en kennis als geen ander! Ook was het heel leuk om met de grote community (live) te connecten en een sterke wil voor vrijheid met elkaar te versterken! Vol met motivatie op weg naar huis met een ongelofelijke motivatie om weer door te knallen!!

2025幎12月6日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス