En træls oplevelse blev til en rigtig god oplevelse Købte en Sodastream ENZO pakke. Ved modtagelse var maskinen beskadiget Retur ny pakke modtaget, hvor maskinen også var beskadiget Hele veje... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Ved køb på nettet kan man ikke vælge udleveringssted. GLS bestemmer hvor pakken kan udleveres. De butikker der bruger PostNord kan man vælge hvor pakken kan hentes. Dårlig service. Smag sodavand... もっと見る
Som tidligere tilfreds kunde er jeg rasende over den måde ,Sodastream har valgt at forlade deres koncept med egne sirups. Nu har Sodastream valgt at samarbejde med Pepsikoncernen ,hvilket har bety... もっと見る
Så fandt man da ud af, hvorfor Sodastream havde sådan et godt sommertilbud inklusive gaspatron og flasker…..Maskinen gik i stykker, da jeg prøvede at skifte patron første gang!!! Billigt uholdbart p... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
SodaStream er verdens førende producent og distributør af kulsyremaskiner. SodaStream gør det muligt at forvandle almindeligt postevand til boblevand med eller uden smag på få sekunder. Derfor skal du vælge SodaStream: - Undgå slæbet - Altid friskt danskvand - Godt for miljøet - Du sparer penge - Det er sundt - Nem og bruge
Strandvejen 70, 2900 , Hellerup, デンマーク
- info@sodastream.dk
- sodastream.dk
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
En træls oplevelse blev til en rigtig…
En træls oplevelse blev til en rigtig god oplevelse
Købte en Sodastream ENZO pakke.
Ved modtagelse var maskinen beskadiget
Retur ny pakke modtaget, hvor maskinen også var beskadiget
Hele vejen god korrespondance og en meget fin behandling
Sodastream har påtaget sig ansvaret hele vejen
Er meget glad for min maskine
Kan kun anbefale at handle hos Sodastream
Super tilfreds med mit køb af…
Super tilfreds med mit køb af SodaStream Enso! Rigtig godt produkt og lynhurtig levering. Kan klart anbefales.
Forfærdeligt produkt
Forfærdeligt produkt! De sælger mig en SodaStream, hvor gaspatronen ikke engang passer til. Hvor store idioter har man lov til at være? Det kan da ikke være så svært at gå børnehaven om
Hvordan finder jeg en pakning til…
Hvordan finder jeg en pakning til flaske. Udvendig dig mål på flaske er ca 32 mm.
De fleste pakninger som vises er kun 19 mm
Dårlig service / dyr smag
Smag sodavand bl.a. Pepsi Max er vanvittig dyrt.
Ellers fungerer min Sodastream udmærket.
Virkelig ringe firma som altid har…
Virkelig ringe firma som altid har reklameret med at man kan spare penge. Og nu har jeg gået og købt patroner for at kunne have et lager. Nu laver de så om på deres system, så at det bliver dyrere og nu skal jeg så til at købe 6 nye patroner til 300 kr stykket. Så latterligt og på ingen måde godt for miljøet at lave sådanne et skift i deres maskiner. Jeg vil høre hvad at jeg kan for at finde en anden løsning nu, tænker at en vandhane med indbygget kulsyre er ligeså billig at invistere i nu når jeg skal have 6 nye flasker 🤬
Flaske deklareres til 1 liter, men må kun rumme 840 ml!
Jeg var træt af at slæbe 2 l danskvand-flasker hjem. Besluttede at købe en Sodastream. Mit krav: Indholdet skulle være 1 liter, da jeg træner en del og moniterer mit væskeindtag. Gaia-pakken matchede mit krav. Da jeg har indsat patron og med vejledningen i hånden skal lave den første flaske danskvand, må flasken (sgu, sorry) kun fyldes med vand til 840 ml. Så: VILDLEDENDE VAREDEKLARATION på pakningen. Det er dæleme en ommer, Sodastream. Hvem pokker opererer med 840 ml som standard og deklarerer 1 liter? Det svarer til at købe 2 liter danskvand i et supermarked og komme hjem med 1680 ml.
101 in "How to lose your loyal customers"
Vi har været glade og loyale brugere af SodaStreams produkter i mere end 10 år. Men med introduktionen af de nye maskiner, der udelukkende benytter Quick Connect-patroner (lyserøde), har SodaStream desværre gjort det unødigt bøvlet at være kunde.
Tidligere kunne vi nemt og fleksibelt bytte patroner i vores lokale kiosk - nu er vi afhængige af større kæder eller levering. Det er et klart skridt væk fra kundernes behov og hverdagens bekvemmelighed. Dyrere og dårligere... I get it. I vil gerne tjene flere penge på patronudbytningen. Problemet er bare at grebet i har brugt gør jeres produkt ubrugeligt for os.
Jeg har forsøgt at give feedback direkte til kundeservice, hvor jeg dog mødte en venlig og professionel medarbejder, som (forståeligt nok) ikke selv kunne ændre noget – men lovede at sende beskeden videre. Det er fair nok. Men det ændrer ikke ved, at vi nu returnerer vores nyeste køb og går tilbage til vores gamle model – indtil den ikke længere virker. Derefter bliver det farvel til SodaStream.
Det her er ikke innovation. Det er en klar nedgradering forklædt som fremskridt. Og mit bud er, at det i fremtidens Customer Service 101 vil gå over i historien som et skoleeksempel på “how to lose your loyal customers”.
Nye folk i marketingsafdelingen – tak.
Jeg modtog en Sodastream i…
Jeg modtog en Sodastream i fødselsdagsgave, men desværre virkede den ikke korrekt. Jeg indleverede den i forretningen, som slet ikke var interesseret i at hjælpe, hvorfor jeg rettede henvendelse til Sodastream.dk.
Det kan da nok ske der kom skred i mit problem. En navngiven person hos Sodastream tog fat om mit problem, som var det det eneste i hele firmaets historie. Yderst sjældent har jeg været ude for så god en kundeservice, som isenkramforretningen overhovedet åbenbart ikke kendte noget til.
Så fem store stjerner til MP hos Sodastream.
You have lost me as a customer with…
You have lost me as a customer with regards to your syrups, i have an allergy to artificial sweetener. you produce a lite version, a version with sugar and sweetener, why dont you produce a sugar only sirup and allow the customer the option to choose...to find a carbonated drink that is sugar based is nearly impossible, talk about feeling discriminated
Mega god service!
Don't
Don't
Det er noget billigt bras som går i stykker blot man kigger på den.
Tilmed har de af flere omgange støttet de ulovlige bosættelser på vestbredden. Israelsk Produceret...
Sodastreams app er virkelig dårlig og…
Sodastreams app er virkelig dårlig og besværliggøre et køb. Det er kun til irritation og Sodastream kunne bare sætte prisen rigtig fra start af. Os der har patroner skal nok ombytte alligevel og det gør ingen forskel med den app hvis prisen var rigtig.
Tager 150,- i Pant for deres CO2! 18,5 DKK retur!
Tager 150,- i Pant for deres CO2 patroner, men man kan ikke få sin pant retur der hvor den er købt som er i strid med pantloven. Endvidere betales der 150,- i pant for patronen hvilket så ikke er pant, men et låne gebyr på 131,5,- DKK
I Imerco siger de at returbeløbet er 18,50!
Købte en ny flaske i føtex da jeg havde glemt den første og fik at vide at jeg kunne returnere den første og få mine penge tilbage! 150,- i pant 18,5 retur!
Pant!!!
Har netop købt en sodastream gaia
Har netop købt en sodastream gaia, der manglede en flaske ved leveringen, sendte en mail og fik super god service.
Dog ringede jeg først og det gik ikke så godt, kvinden jeg talte med forstod mig ikke (hun var svensk)
Er super glad for maskinen - eller rettere vandet - for hver gang jeg laver en flaske så står det ud med vand alle steder!! Det er uanset om jeg trykker kort tid, lang tid, 3 gange eller 5 gange… det er vildt irriterende at man skal have viskestykke under maskinen og yderligere et under flasken!!
Giver 3 stjerner for den første gode service via mail - men skal jeg bedømme selve maskinen, så ville den få 0-1 stjerne!
Opdatering;
Sende min anmeldelse til sodastream, de reagerede med det samme, jeg skulle sende en video det viste problemet.
De har været super hurtige og har svaret at det er tydeligt at min maskine er defekt. De har allerede sendt mig en ny maskine og lidt smagsvarianter som kompensation for ulejligheden.
Fantastisk service, kan desværre “kun” give 5 stjerner
kulsyrepatroner er næsten tom selvom…
kulsyrepatroner er næsten tom selvom jeg kun lige har sat den i maskinen. den har stået uåbnet hos mig i flere uger, så jeg tror gassen er langsomt sivet ud gennem åbningen.
Produceret i terrorstaten Israel.
Slut med lange arme af at slæbe alt det…
Slut med lange arme af at slæbe alt det danskvand hjem... det er sgu smart...
I skriver på jeres CO2 flasker
Nedenstående anmeldelse kan jeg trække tilbage, da henvendelse til firmaet resulterer i en hurtig levering af en gaspatron uden beregning. :-)
I skriver på jeres CO2 flasker, at vi kan finde nærmeste forhandler på jeres hjemmeside. Det er ikke muligt!!! :-(
Da jeg var i Hørring (skulle køre et stykke vej) var der kun én flaske tilbage!!! Ekspedienten sagde, at I ikke havde fulgt op på lageret.
Alt i alt viser i dårlig service, og har allerede givet mig en del tidsspilde.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。