Soder Mark レビュー 15

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Varning ej seriöst företag!!Beställde…

Varning ej seriöst företag!!Beställde en jacka, för korta ärmar. Meddelade företaget om ångerrätt. De Ville inte skicka retursedel och saknade kontaktuppgifter/adress på hemsidan. Mycket tjorv och flera AI-skapade svarsmail från Söder-mark om att ”tvist ärendet från Klarna behövde hanteras innan de kunde avsluta ärendet”Efter många mail och inkopplande av Klarna för att lösa returärendet fick jag idag svar från Klarna att returen gått igenom. Hur man hanterar vid returer säger allt om företaget- en Stjärna är för mycket i betyg för Söder-mark…

2026年5月24日

Varning!!! Bluff

Varning!!!
Tyvärr läste jag inte omdömen innan jag beställde. Beställde en Gant jacka på kampanj men som alla andra skriver så är det en riktigt dålig kopia!
Går ej att returnera då länken inte fungerar på deras hemsida.
Har stoppat fakturan på Klarna men verkar vara svårt att få ett avslut.
Har all bevisning i Mail att jag ska få full återbetalning men det verkar lönlöst.
Företaget skickar dagligen AI mail om att jag ska släppa spärren på Klarna för återbetalning, men enligt Klarna så ska man INTE göra det. Har hållt på nu i över 2 veckor.

Bluff företag

2026年5月15日

Piratkopierade kläder från Kina

Piratkopierade kläder från Kina, omöjligt returnera och de bestrider alla returärenden hos Klarna. Företaget har inget organisationsnummer och adressen är ett företagshotell, rent bedrägeri.
Klarnas kundtjänst var förstående och lovar hantera ärendet, dock mycket administration och bevis som krävs för att stänga ärendet.
UNDVIK denna försäljare.

2026年5月1日

Oseriös

Jag var lättlurad och gick på deras annons via Facebook och köpte en GANT jacka med rabatt. Först 3 veckors leverans, sen var jackan för liten, inget originalmärke och den saknade tvättråd. Billig kopia helt enkelt. Vid retur är omöjligt att retursedel för att returnera. Då ser jag på hemsidan att de inte har ett riktigt organisationsnummer. Varnar för att detta inte är en seriös sida eller bolag. Gör inte samma misstag som jag, genom att köpa något härifrån. Hoppas du hann läsa på Trustpilot innan du beställde här.

2026年5月15日
5つ星のうち1の評価

Företag som säljer plagiat av märkeskläder.

Ett företag som säljer plagiat av märkeskläder som de utger för att vara äkta. Kläderna importeras troligtvis från Kina och är smutsiga när de levereras. Det är också omöjligt att få information eller retursedel för att returnera. När man väljer att pausa betalningen på Klarna skickar de mail flera gånger per dag att man måste öppna upp ärendet för att de ska hantera returen.

2026年5月4日
5つ星のうち1の評価

Köpte kläder med mer än 1 månads…

Köpte kläder med mer än 1 månads leveranstid. De var för stora och jag försökte returnera direkt när jag fick dem men det gick inte. Länken fungerar inte och jag meddelade via samma mailadress som jag fick bekräftelse på beställningen och fick till slut 40 % tillbaka och varorna har jag kvar. Det var det bäst de kunder göra, enligt dem. Man har ångerrätt!! Blåst på ca 500 kr. Vid närmare granskning noterade jag att deras organisationsnummer är ett hittepå och telefonnummer fungerar inte. Undvik köpa här!!

2026年5月10日
5つ星のうち1の評価

Fick vänta 2 veckor på leverans av…

Fick vänta 2 veckor på leverans av dålig Gant-kopia och för liten.
Gick inte att returnera. Sidan för returer var blank,
Kontaktade Klarna som pausade betalningen med följd att Södermark kontaktade mig och först erbjöd mig först 20 % på jackan och senare efter ett antal mail 100 % återbetalning och att jag skulle få behålla jackan och få ytterligare en jacka en storlek större, med villkor att jag skulle avsluta ärendet hos Klarna. Hade jag gått med på det så hade jag naturligtvis inte fått ett öre återbetalt.
Irriterande dock att sådana här bedragare kan utnyttja varumärket Klarna för sina affärer

2026年5月5日

Tydligen ett blufföretag

Tydligen ett blufföretag. Jag fick en tröja jag beställt men när jag ville kontakta dem så gick inte mailet fram trots adress de uppger på hemsidan. Och info för retur finns inte, den sidan är blank. Och helt säkert är det Gant-kopia!!
Inger

2026年5月4日