Als mindervalide skiër met een zitski heb ik ander ski- en bindingmateriaal nodig dan valide skiërs. Rob in de winkel en Dio aan de telefoon hebben me geweldig geholpen. Zelfs de volgorde voor de laat... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Via bol.com hun meerdere malen bericht voor productinformatie (verkopen daar ook spullen), reageren nergens op. Ook als Bol hun een bericht stuurt reageren ze helaas niet. Bol heeft maar aangegeven d... もっと見る
Super vriendelijk personeel die met je meedenken. Schoenen waren te krap. Er werd mij een ander model geadviseerd en mocht deze daarom kosteloos ruilen. Of naar een winkel om eerst te passen. Ik heb... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Wij zijn dé outdoorspecialist van Haarlem. Je kunt bij ons terecht voor de mooiste outdoor & wintersport merken, persoonlijk advies en ouderwets goede service. Kom langs in onze winkel op de Kleine Houtstraat 49-53 in Haarlem of bestel online via www.soellaart.nl. Heb je vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice via 023 - 532 37 35
連絡先
オランダ
- soellaart.nl
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Maatvoering lastig
Ik heb er slippers van het merk Reef besteld. Omdat het een Amerikaans merk is stonden er Amerikaanse maten op de site, ik heb gegoocheld wat maat 7 was en daar stond dat het maat 38.5 is, dat is wat ik wilde en heb ze besteld.
Ik kreeg maat 37.5 binnen, heb contact opgenomen om te vragen hoe dat komt, mij werd verteld dat het per merk kan verschillen met de maatvoering en dat bij Reef maat 7 dus 37.5 is. Ik vind dit behoorlijk verwarrend, zet gewoon de EU maat erbij.
Ik heb ze dus moeten retourneren op eigen kosten. Een hoop gedoe voor jullie en voor mij.
Onhandig die buitenlandse maatvoering, ik ga er in elk geval niets meer bestellen.
De levering was overigens wel snel en de retour betaling ook.
Slechte service!!
Gloednieuwe Therm-A-Rest mat na vijf weken lek. In Zweden. Nieuwe gekocht en na mijn vakantie de kapotte mat naar Soellaart gestuurd.
Zou met drie /vier weken bericht krijgen. We zijn nu zeven!! weken verder. Als ik na vijf weken bel krijg ik een verhaal /smoes te horen over drukte en hoogseizoen e.d.
Aangezien er niet op mijn mail wordt gereageerd, heb ik vandaag 17-9 nog maar weer eens gebeld. De hele serviceafdeling is op vakantie!!!
Als men in de computer kijkt is het duidelijk dat mijn mat nog in Ierland ligt. Op mijn vraag of het mogelijk is om contact op te nemen met die leverancier, is het antwoord negatief. 'We nemen het mee' is de enige oplossing die er geboden kan worden door diegene die ik aan de telefoon heb. Wat dat 'meenemen' inhoudt is compleet onduidelijk.
Contact klantendienst
Naar aanleiding van andere reviews heb ik eerst contact opgenomen met de klantendienst om te horen of mijn gewenst artikel in voorraad was. Men heeft mij meteen de kortingsprijs voorgesteld die te zien was in Google. Ik kreeg snel en vriendelijk antwoord op mijn mailtjes, dus alleen maar positieve ervaringen.
Via Google naar aanbieding geleid
Via Google naar aanbieding geleid. Vervolgens in de winkel kar gedaan. Maar opeens hoge prijs. Bijzonder.
Op Google blijft de aanbieding staan. Misleidende reclame
Onmogelijke klantonvriendelijke…
Onmogelijke klantonvriendelijke regelgeving die de klant opzadelt met dure verzendkosten en dure retourverzendkosten.
Website niet up to date.
Online een jas besteld en betaald. Dag later een mail dat de maat niet meer voorradig was. Op de site echter nog steeds bestelbaar, dus hun website wordt heel slecht bijgehouden. Ben erg teleurgesteld. Hopelijk krijg ik snel mijn geld terug.
groot vertrouwen, topservice
Naar Soellaarts advies twee maanden geleden wandelschoenen gekocht die gaandeweg toch niet goed bleken te passen. Teruggegaan zonder hoge verwachting (ik had er namelijk Texel al mee rondgelopen) maar de manager nam de volle verantwoordelijkheid, gaf veel aandacht aan het passen van een grotere maat passen en stelde voor om mijn schoenen te ruilen tegen dit veel beter zittend paar. Topservice, ik ben er helemaal blij van en heb ook meer over wandelschoenen geleerd.
Echte klantgerichte service, het bestaat nog
Op de site van Soelaart leek de Therm-a-Rest neoair xthn regular wide nog op voorraad, dus besteld. Dag later ontving ik telefoontje dat artikel ten onrechte op voorradig stond en dat ze dat zeer speet. Eén van de oplossingen die mij werd geboden was de nog wel aanwezige large versie te zenden en de meerprijs was dan voor hun rekening. Als dat geen klantvriendelijke oplossing is! En toch nog precies op tijd geleverd voor mijn vakantie. Soelaart biedt nog ‘s echte service. Dank jullie wel 😃👍
Twee jaar geleden na altijd skischoenen…
Twee jaar geleden na altijd skischoenen te hebben gehuurd met altijd pijnlijke voeten de sprong gewaagd naar eigen schoenen bij een echte skiwinkel met boot fitting erbij. Flinke rib uit mijn lijf maar eindelijk goed geholpen. Dacht ik.
De pijn bleef. Twee jaar na de aanschaf maar eens met die schoenen naar een andere winkel om bij wijze van second opinion mijn voeten te laten doorlichten met een 3D scanner.
Uitkomst: ik heb maat 26.5. Maar de skischoenen die me zijn aangemeten zijn 28.5 (!!!) dat kan ook nooit goed gaan is me verteld, waarvan akte.
Twee hele maten te groot aan me verkocht. Slechte zaak en prutswerk. Nog steeds pijn en 500 lichter.
Absoluut geen aanrader dit bedrijf.
Blije broer kocht waterdichte wandelschoenen…
Broer wilde waterdichte wandelschoenen dus dan ga je naar Soellaart. Goed geholpen door Mike. Met kennis en geduld loodste hij broerlief door de enorme keuze door. Zo naar de ideale schoenen. Een paar knappe sokken en een potje vet er bij en klaar is broer. Blij. En wij hadden een gezellig uitstapje. Ook blij.
Ongekende service
Zeer kundig geadviseerd over bergschoenen en een ongekende service na aankoop door Tjalling, niet eerder meegemaakt.
Vlotte bestelling en levering.
Snelle levering, en goede service
Snelle levering, en goede service. Ik had een tas besteld, de eerstvolgende werkdag al binnen. Er hoorde een regenhoes bij de tas te zitten, deze ontbrak vanuit de leverancier van de tas. Soellaart heeft meteen zelf een regenhoes nagezonden.
Een snelle service
Een snelle service. In deze COVID tijd kan je niet naar de winkel en na zoeken op internet uit gekomen bij Soellaart. Gisteren besteld en vandaag ontvangen.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。