2.7

11件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 42に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

AmatÞragtig betjening

AmatÞragtig betjening: Vi fik et menukort og besked om at der kun var boller tilbage. De kom ikke tilbage for at tage imod ordre og da vi gerne ville bestille bl.a. kaffe, så var beskeden at nu var der lukke for kaffe.
Ikke engang et tilbud om andet at drikke.
SÃ¥ vi gik igen - ikke en god oplevelse.

2026幎3月30日

Elendigt

Vi var 4 på caféen, vi bestilte 2 cappuccino, en sort kaffe og 1 chai latte. Den sorte kaffe var glemt, de 2 cappuccino var der spildt i underkoppen. Chai latten var tynd og halvkold. Vi betalte 144 kr for det og de have også glemt at trÊkke den sorte kaffe fra fÞrste bon. Det er virkeligt elendigt

2026幎3月22日

Bedste brÞd i NordsjÊlland

Deres surdejsbrÞd er noget af det bedste jeg har smagt og direkte afhÊngighedsskabende. Caféen på Strandvejen er hyggeligt og smagfuldt indrettet, maden er altid skÞn, min favorit er deres pandekager, som er luftig og som man ikke rigtig kan få andre steder i Danmark. Personalet har jeg kun oplevet som meget serviceminded. BesÞgte de nye lokaler for bageren på VedbÊk Stationsvej, som har fået et ansigtslÞft og lidt af SÞlys gode stil. PrÞvede både croissanter og en ny form for bagvÊrk, som lignede lidt en rose. Det smagte fantastisk. Dejligt med nyt liv i gaden med brÞd af hÞj kvalitet!

2026幎1月22日

Konstrureret knapheld-skuffende

Det reelle eksempel på at begynde at snyde ved brug af konstrureret knaphed. De begrÊnser konsekvent mÊngden af produkter for at skabe en fÞlelse af hastvÊrk eller eksklusivitet. Det kan få folk til at tÊnke: "Jeg er nÞdt til at kÞbe det nu, fordi det snart er udsolgt", selvom de sagtens kunne have haft flere varer på lager. Jeg har oplevet det flere gange, både på den gamle og den nye lokation i VedbÊk Center og på forskellige tidspunkter i lÞbet af dagen. Historien er den samme hver gang: enten er de helt udsolgt, eller er der kun ganske få varer tilbage.

2026幎1月17日

Hej Ramin

Jeg synes det er en hård anklage at komme med og viser manglende indblik i vores forretning.

Vi har ingen, absolut ingen, interesse i at sende skuffede kunder ud af vores dÞr som går tomhÊndede hjem. Vi har i 2 år knoklet for at maksimere mÊngden af bagvÊrk som vi kunne sÊlge fra vores mikrobageri. Nu har vi så valgt at kÞbe stÞrre lokaler med stÞrre ovne og mere plads for netop at kunne bage mere og have mere klar fra morgenstunden. Alt sammen noget som skal vÊre til glÊde for lokalsamfundet og andre besÞgende.

Vores bagere knokler for at levere bagvÊrk af hÞj kvalitet og så meget af det som muligt. Dette er vores fÞrste åbningsuge, og som vi har meldt ud er vi stadig i en startfase hvor vi retter sortiment og mÊngder til. Vi har allerede skruet meget op for mÊngderne og vil naturligvis gÞre et samme fremover. Med det sagt, vil der stadig vÊre begrÊnsninger; menneskelige, pladsmÊssige og kapacitet i ovnen. Vi er ikke maskiner og vi spekulerer heller ikke begrÊnse udvalget for at gÞre os mere interessante.

Hvis du har indtrykket af at det er en yderst indbringende forretning for os, så skal du vide at SÞly og SÞly Bageri er et kÊrlighedsprojekt mere end noget andet.

Meget uhÞflig yngre mand betjente

Meget uhÞflig yngre mand betjente "lugen" igår formiddag. Blev totalt ignoreret 5-6 minutter, i regn og blÊst, selvom han ikke lavede andet end at tÞrre kander og kaffemaskiner af. Da vi endelig blev betjent, var det med et Ja? Ikke noget med goddag, undskyld ventetiden, hvad skulle det vÊre osv. Virkede meget arrogant og uvenlig, han gad klart ikke betjene os i kÞen.
Ikke fÞrste gang med ingen, eller dÃ¥rlig, service pÃ¥ stedet, men sÃ¥ er det rart at vi har en venlig og god bager i TrÞrÞd istedet, for nu kommer vi ikke igen mere. Selvom vi egentlig gerne vil stÞtte nye tiltag i byen. Ærgeligt!

2025幎10月21日

SkÞn brunch

I dag spist brunch på Café SÞly. Charmerende miljÞ & indretning, hvor det kan mÊrkes, at der er lagt mange tanker omkring den sjÊl, som ejerne Þnsker, at gÊsterne skal opleve.

Maden er vellavet med stor dygtighed og kvaliteten helt i top.

Man betjenes af unge mennesker, men trods stor travlhed i dag, må det nÊvnes, at de klarede de mange gÊster så flot.

2025幎10月5日

Rodet oplevelse

Meget hyggeligt sted til frokost.
Personalet består af meget unge mennesker, som er temmelig forvirrede. Fik serveret min Þl lÊnge fÞr maden kom. Fik det byttet til en kold. Frokostmenu er kedelig og ikke delbar. Drik kun kaffe på dette sted. Kan ikke anbefales.

2025幎7月4日

KÊre Annelise

Tak for dit besÞg. Jeg er ked af at du synes at oplevelsen hos os har vÊret så dårlig at den fortjener 1 stjerne. Jeg vedhÊfter lige definitionen af en 1-stjernet anmeldelse nedenfor.

Servering af Þl og drikkevarer er noget vi prioriterer at gÞre fÞr maden serveres. Hvis muligt også gerne samtidig, men ellers gerne fÞr. Dette er fordi maden typisk tager lÊngere tid end drikkevarer at tilberede og vi gerne vil have at gÊsterne ikke sidder med ingenting på bordet. Nu fik du endda også en gratis ekstra Þl sammen med din mad, så det vil jeg egentlig betegne som god service.

Vores frokostmenu er alt andet end kedelig og den kan absolut deles. Det er derfor man får sin egen lille sidetallerken og der i Þvrigt er skeer, knive og gafler, så man kan dele maden på den tallerken den serveres og lÞfte den over på sin egen tallerken. Er du ikke blevet rådgivet godt nok i forhold til sammensÊtning af menuen, så den passer til at du og dit selskab kunne dele, tager vi det naturligvis på vores kappe.

Slutteligt vil jeg gerne knytte en kommentar til vores personale, som ganske vist er unge, men til gengÊld er knivskarpe, imÞdekommende og hver dag yder en kÊmpe indsats for at gÞre alle vores besÞgende glade.

For os som virksomhed har et store konsekvenser når vi modtager dårlige anmeldelser. Dels bliver vi enormt kede af det, fordi vi lÊgger blod, sved og tårer i det vi laver og dels har det direkte konsekvenser for at drive forretning. Derfor er et vigtigt at man er sikker på at den anmeldelse vi får passer til definitionen af en virkelig dårlig oplevelse.

Definition af 1-stjernet anmeldelse

"En 1-stjernet anmeldelse betyder generelt, at anmelderen er meget utilfreds med produktet eller tjenesten, og den reprÊsenterer den laveste mulige vurdering. Det indikerer, at oplevelsen var ekstremt dårlig, og at der er mange vÊsentlige problemer eller mangler."

Vi var forbi i dag til frokost.

Vi var forbi i dag til frokost.
Maden var god, men meget små portioner til prisen. TilbehÞr såsom brÞd skal der betales ekstra for.
Menukortet er misvisende, under “frokost” menuen står der at maden med fordel kan deles, men det er umuligt at dele da retterne er for små.
Det må i kunne gÞre bedre.

2025幎5月16日

Hejsa
Dejligt at du kunne lide maden. Tanken med deling går på at bestille flere retter til samme selskab så man kan smage lidt af hvert. Retterne er på kortet inddelt efter forskellige stÞrrelser: snack stÞrrelse (lille), mindre retter og stÞrre retter. AfhÊngigt af hvor mange man er i selskabet, skal der bestilles en eller flere af samme ret hvis alle vil smage. Dette vejleder vi om ved bestilling. Så hvis du ikke har fået denne vejledning er det en fejl fra vores side, som jeg beklager meget!
Vh Helle

Under al kritik at man ikke kan

Under al kritik at man ikke kan reservere bord til fÊrre end 4 personer, troede I gerne ville have lokale til at bruge cafeen på ugentlig basis og ikke altid man lige er 4+ ! Var forbi idag og alt var kaos, med ventetider på bordreservationer og ventetider til gÊster uden bordreservationer, og vi endte med at gå et andet sted hen, da der ikke styr på noget som helst. De får 2 stjerner, fordi deres mikrobageri er ganske glimrende, men 0 stjerner for kaos og manglende service inde i cafeen og omkring bordreservationer! Vi har personligt droppet cafeen nu, og vil holde os fremover til blot at hente brÞd nu og da i mikrobageriet, ikke andet.

2025幎3月23日

Hej SÞren
Vi har prÞvet os frem med lidt forskellige konstellationer i forhold til reservationer for at finde den rette model. Som udgangspunkt vil vi gerne have et sted hvor folk har mulighed for at komme forbi spontant, men erkender selvfÞlgelig at man også gerne vil kunne vÊre sikker på et bord. Når man er fÊrre end 4 personer er der utroligt lille sandsynlighed for ikke at kunne få bord. Ja, der kan vÊre ventetid, men sjÊldent mere end 10-15 min. Med det sagt forsÞger vi nu at åbne for reservationer i hverdage og til fÊrre end 4 personer. Så de der gerne vil planlÊgge et besÞg, har mulighed for det. De fleste borde er dog stadig forbeholdt walk ins.
HÃ¥ber du har lyst til at komme forbi en anden gang.
Vh Helle

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。