Vi har haft en sofa fra Sofa Nova i ca. 3 mÃ¥neder, da vi fÞrste gang reklamerede over folder i stoffet. Vi fik dengang at vide, at det ikke ville blive vÊrre, hvilket desvÊrre viste sig ikke at hol... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Fantastisk service hele vejen i gennem lige fra vi trÃ¥dte ind i sofanova i Odense til fragtmand kom med vores sofa. Tror aldrig vi har oplevet sÃ¥ flink og hjÊlpsomt fragt mand som jeres 5 stjerner t... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super lÊkker sofa! Vores sofa kom inden for forventet tidsperiode, samt en en leveringsservice i hÞjeste kvalitet. Leveringen kom pÃ¥ prÊcist aftalt klokkeslÊt og han var yderst dygtig og hurtig til at... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Sofanova â SkrÊddersyede sofaer med fokus pÃ¥ kvalitet, komfort og design Hos Sofanova brÊnder vi for at skabe mÞbler, der kombinerer smukt design med hÞj komfort og holdbarhed. Vi specialiserer os i skrÊddersyede sofaer, hvor du som kunde selv vÊlger stÞrrelse, farve, stof og funktioner â alt sammen til konkurrencedygtige priser. Vores mission er at gÞre det nemt og trygt at finde den perfekte sofa, uanset om du handler online eller besÞger os i vores showroom i KÞbenhavn, Frederikssund eller Odense. Vi tilbyder personlig rÃ¥dgivning, fleksible lÞsninger og gennemsigtig kundeservice, hvor Êrlighed og kvalitet er i centrum. Vi samarbejder med nÞje udvalgte producenter i Europa og har et skarpt Þje pÃ¥ detaljer i bÃ¥de materialevalg og hÃ¥ndvÊrk. Hos os fÃ¥r du ikke en standardlÞsning â du fÃ¥r en sofa, der passer til dig og dit hjem. Vi glÊder os til at byde dig velkommen hos Sofanova â din specialist i sofaer med komfort og sjÊl.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Vi har haft en sofa fra Sofa Nova i ca 1 år
Vi har haft en sofa fra Sofa Nova i ca. 3 måneder, da vi fÞrste gang reklamerede over folder i stoffet. Vi fik dengang at vide, at det ikke ville blive vÊrre, hvilket desvÊrre viste sig ikke at holde stik.
Efter ca. 9 måneder reklamerede vi igen, da problemet var blevet vÊrre. Her blev oplyst om, at den tidligere udmelding var forkert, og vi l lÞbende kan forvente folder i sofa. En stofpolstrer har igennem sofa Nova vurderet, at det kunne forbedres, men han turde ikke udbedre det, da han ikke kunne garantere et pÊnt resultat ved samlingerne, hvorfor vi ikke turde sige ja. Vi har fået afslag på anden lÞsning flere gange (tilbud om udskiftning eller kompensation). Vi passer godt på vores ting og behandlet sofaen normalt (60 og 80 kg i husstanden). En tilsvarende sofa hos en kollega har ikke samme problem.
En sofa i denne prisklasse bÞr holde en hÞjere kvalitet efter under et år. Vi forventede en reel lÞsning, men står nu tilbage uden.
Jeg skriver normalt ikke anmeldelser på trustpilot, men i dette tilfÊlde fÞler vi, at det er nÞdvendigt for at andre ikke kommer i samme situation.
SÊrligt chauffÞren der leverede var meget venlig
SÊrligt chauffÞren der leverede, skal have min varmeste anbefaling. Meget hjÊlpsomð
Uden tvivl Dk bedste sofafohandler
Fantastisk service hele vejen i gennem lige fra vi trådte ind i sofanova i Odense til fragtmand kom med vores sofa.
Tror aldrig vi har oplevet så flink og hjÊlpsomt fragt mand som jeres 5 stjerner til ham også..
stor tak fra os i Thy

Sofanova ããã®åç
Mega god og personlig betjening ððŒ
Jeg bestilte en ny sofa i showroomet i Odense i februar efter noget tÊnketid omkring stÞrrelsen pÃ¥ sofa, farve osv. Den sÞde medarbejder kunne huske, at jeg havde vÊret forbi noget tid forinden og vi fik hurtigt sat bestilling igang. Det var en virkelig god og personlig betjening og Sofanova kan varmt anbefales âºïžððŒ
Jeg har ikke modtaget sofaen endnu, men det er ogsÃ¥ forventeligt med producering osv., hvilket ogsÃ¥ blev afklaret ved besÞget âºïž

Super god service
Super god service. Fik byttet et modul uden problemer. HjÊlpsom og sÞd chauffÞr.

Sofanova ããã®åç
Super god service og vigtigst af alt erâŠ
Super god service og vigtigst af alt er sofaen virkelig god at sidde i. Jeg har lige fået en mail om at sofaen er fÊrdig og er i dk allerede efter 4 uger så jeg glÊder mig til den snart kommer. Men ja, hurtig leveringstid ser det ud til. Jeg har lÊnge vÊret på jagt efter en sofa som ikke bare ser pÊn ud men også er fantastisk at sidde i, og nu fandt jeg endelig en sofa der har alt hvad jeg sÞger. Der var endda flere gode bud ved denne forhandler, hvor jeg tit synes at andre steder har flotte sofaer men ikke har kunne levere i blÞdheden hvilket jo er vigtigt hvis man bruger meget tid på den. Man kan virkelig se de har udviklet nogle gode idéer og ikke gået på kompromis i deres egne sofaer, hvilket nok også er derfor de har fået gazelle prisen. Meget tilfreds. Det er dog fÞrste gang jeg kÞber en stof sofa med puder, så jeg er spÊndt på hvordan den holder faconen.

Sofanova ããã®åç
Der var fejl i stoffet pÃ¥ min sofaâŠ
Der var fejl i stoffet på min sofa efter 1 år. Jeg får en ny sofa som enda er dyrere end den med fejl.

Super lÊkker sofa
Super lÊkker sofa! Vores sofa kom inden for forventet tidsperiode, samt en en leveringsservice i hÞjeste kvalitet. Leveringen kom på prÊcist aftalt klokkeslÊt og han var yderst dygtig og hurtig til at bÊrer modulerne ind. Kan på det kraftigste anbefales, hvis man skal have ny sofa!

Sofanova ããã®åç
Vi har modtaget vores nye sofa og erâŠ
Vi har modtaget vores nye sofa og er meget glade for den. Det er en virkelig smuk og behagelig sofa. Tak til alle medarbejdere hos Sofanova for deres fremragende arbejde.

Sofanova ããã®åç
De to stjerner gives for atâŠ
De to stjerner gives for at leveringstiden blev overholdt.
Vi gav +17.000kr for vores sofa tilbage i ca. Januar 2025. Vi fik den leveret i Marts. Vi har haft sofaen i ét år og rygpuderne i sofaen er nÊrmest kaput. Indmaden fremstod ret robust i butikken, men er nu så krÞllet sammen og ikke til at rette op. Puderne ser herrens ud. Jeg kÞber ikke sofa igennem Sofanova igen, desvÊrre..

Sofanova ããã®åç
God service, og god vejledning!
Vi glÊder os til vores nye sofa ð

En absolut fantastisk service af 2âŠ
En absolut fantastisk service af 2 friske gutter. De fjernede mine gamle sofaer, pakkede de nye mÞbler ud, monterede dem og tog al emballage med retur. Kunne ikke vÊre en mere tilfreds kunde hos Sofanova

Sofanova ããã®åç
God service ,gode aftaler sÃ¥ derforâŠ
God service ,gode aftaler så derfor håber vi også på et godt produkt.

Jeg var en tur i sofanova den 12.2 forâŠ
Jeg var en tur i sofanova den 12.2 for at kigge på sofa, da vi kom var der ingen medarbejder som kunne hjÊlpe mig, da jeg og min familie havde vÊret der i 15 min eller mere og der stadig ingen medarbejder kom, ja så valgte vi at gå.
Kommer er aldrig mere. Ingen service

ImÞdekommende og meget hjÊlpsomme
ImÞdekommende og meget hjÊlpsomme. Hurtig svar og levering af det Þnskede.

Bestilte en COZY MODULSOFA denâŠ
Bestilte en COZY MODULSOFA den 4-10-2025 og fik den leveret 10-11-2025
Vi besÞgte udstillingen i frederiksund og der var fin service.
SÃ¥ ikke rigtigt noget at klage over.

stofprÞver
Jeg har bestilt stofprÞver og har fået hurtigt svar om at de er afsendt - så glÊder mig til at se stofprÞverne hjemme. Det gÞr det lidt lettere at beslutte sig for hvad for farve der passer i mit hjem. taaak

Sofanova ããã®åç
Mega god kundeservice og gode kvalitetsâŠ
Mega god kundeservice og gode kvalitets sofaer.
Kan klart anbefale sofanova hvis man skal have ro i maven over sit valg af kÞb.
Ordre nr. 80028

Sofanova ããã®åç
Meget skuffende kundeservice og markantâŠ
Opdatering:
Blev kontaktet af Sovanova efter anmeldelsen her og der blev fundet en lÞsning i form af en kulance. Dejligt de gerne vil rette op på tingene og tager ansvar for manglende service. - den fik jeg til gengÊld her.
Meget skuffende kundeservice og markant forsinkelse:
Min oplevelse med Sofanova har desvÊrre vÊret yderst skuffende. Ved bestilling af min sovesofa blev levering oplyst til estimeret 6â12 uger, hvilket jeg accepterede, da det passede med min indflytning.
Da der var gået 12 uger uden nogen form for information, kontaktede jeg kundeservice skriftligt for at få en status. Svaret bestod af 1,5 linje, uden afsender, og med beskeden om, at de ikke vidste noget og jeg ville få besked, når de gjorde. Det samme gentog sig i uge 13, med samme svar, stadig uden konkret information.
Jeg bad herefter om levering senest uge 14 (to ugers forsinkelse), ellers Þnskede jeg at annullere ordren. Dette blev afvist med beskeden om, at jeg i så fald kun kunne få 50 % af belÞbet retur. At man som virksomhed hverken kan oplyse leveringsstatus på egne produkter eller tilbyde fuld annullering ved vÊsentlig forsinkelse, undrer mig meget.
Jeg mÞdte derfor personligt op i showroomet i KÞbenhavn i slutningen af uge 14. Her fik jeg at vide, at der var kendte forsinkelser fra fabrikken. Medarbejderen lovede at fÞlge op og sende mig en mail â hvilket desvÊrre aldrig skete. Jeg mÃ¥tte derfor mÞde op i butikken IGEN ugen efter for overhovedet at fÃ¥ en afklaring. Igen fik jeg afvide, der ville bliver fulgt op pÃ¥ det. Senere samme dag - fÞrst dér fik jeg besked om, at sofaen ville blive leveret i uge 16 â altsÃ¥ 16 uger efter bestilling og 4 uger over estimeret leveringstid.
Som afslutning kontaktede jeg kundeservice for at få oplyst vÊgt på sofaen og hvordan den leveres. Endnu engang modtog jeg et anonymt standardsvar med beskeden om, at de ikke kender vÊgten, og at sofaen nogle gange leveres med armlÊn og andre gange uden. Altså selv helt basale oplysninger kunne altså ikke gives.
Jeg undrer mig over, at man som kunde selv skal opsÞge virksomheden gentagne gange â bÃ¥de skriftligt OG fysisk â for at finde ud af, at der er forsinkelser. Hvorfor bliver man ikke informeret proaktivt? NÃ¥r en estimeret levering overskrides markant, og kundeservice ikke kan besvare simple spÞrgsmÃ¥l, hvem kan sÃ¥?
Den eneste positive oplevelse var en venlig medarbejder i KÞbenhavns showroom, som gjorde sit bedste, men desvÊrre ikke formÃ¥ede at fÞlge sagen til dÞrs. Online kundeservice svarer hurtigt â men uden reelt indhold eller svar pÃ¥ ens spÞrgsmÃ¥l. Det kan jeg ikke betegne som kundeservice.
At stå uden både seng og sofa i så lang tid har haft stor betydning, og det som burde have vÊret en glÊde, blev i stedet en frustrerende oplevelse. Sofaen er flot, men jeg ville til enhver tid vÊlge en anden leverandÞr med pålidelig levering og reel kundeservice. I stedet for at tage ansvar for forsinkelsen, overlades det til kunden selv at rykke gentagne gange uden at få klare svar.
Niveauet af kundeservice matcher på ingen måde prissÊtningen på produkterne.
Kan desvÊrre ikke anbefales â bestil ikke herfra, medmindre du har +4 mÃ¥neders tÃ¥lmodighed.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ