レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi har haft en sofa fra Sofa Nova i ca. 3 mÃ¥neder, da vi fÞrste gang reklamerede over folder i stoffet. Vi fik dengang at vide, at det ikke ville blive vÊrre, hvilket desvÊrre viste sig ikke at hol... もっず芋る

Fantastisk service hele vejen i gennem lige fra vi trÃ¥dte ind i sofanova i Odense til fragtmand kom med vores sofa. Tror aldrig vi har oplevet sÃ¥ flink og hjÊlpsomt fragt mand som jeres 5 stjerner t... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super lÊkker sofa! Vores sofa kom inden for forventet tidsperiode, samt en en leveringsservice i hÞjeste kvalitet. Leveringen kom pÃ¥ prÊcist aftalt klokkeslÊt og han var yderst dygtig og hurtig til at... もっず芋る

䌁業情報

1. ゜ファヌ専門店

圓該䌁業による蚘述

Sofanova – SkrÊddersyede sofaer med fokus pÃ¥ kvalitet, komfort og design Hos Sofanova brÊnder vi for at skabe mÞbler, der kombinerer smukt design med hÞj komfort og holdbarhed. Vi specialiserer os i skrÊddersyede sofaer, hvor du som kunde selv vÊlger stÞrrelse, farve, stof og funktioner – alt sammen til konkurrencedygtige priser. Vores mission er at gÞre det nemt og trygt at finde den perfekte sofa, uanset om du handler online eller besÞger os i vores showroom i KÞbenhavn, Frederikssund eller Odense. Vi tilbyder personlig rÃ¥dgivning, fleksible lÞsninger og gennemsigtig kundeservice, hvor Êrlighed og kvalitet er i centrum. Vi samarbejder med nÞje udvalgte producenter i Europa og har et skarpt Þje pÃ¥ detaljer i bÃ¥de materialevalg og hÃ¥ndvÊrk. Hos os fÃ¥r du ikke en standardlÞsning – du fÃ¥r en sofa, der passer til dig og dit hjem. Vi glÊder os til at byde dig velkommen hos Sofanova – din specialist i sofaer med komfort og sjÊl.

4.0

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

446件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞2週間以内に回答

Vi har haft en sofa fra Sofa Nova i ca 1 år

Vi har haft en sofa fra Sofa Nova i ca. 3 måneder, da vi fÞrste gang reklamerede over folder i stoffet. Vi fik dengang at vide, at det ikke ville blive vÊrre, hvilket desvÊrre viste sig ikke at holde stik.
Efter ca. 9 måneder reklamerede vi igen, da problemet var blevet vÊrre. Her blev oplyst om, at den tidligere udmelding var forkert, og vi l lÞbende kan forvente folder i sofa. En stofpolstrer har igennem sofa Nova vurderet, at det kunne forbedres, men han turde ikke udbedre det, da han ikke kunne garantere et pÊnt resultat ved samlingerne, hvorfor vi ikke turde sige ja. Vi har fået afslag på anden lÞsning flere gange (tilbud om udskiftning eller kompensation). Vi passer godt på vores ting og behandlet sofaen normalt (60 og 80 kg i husstanden). En tilsvarende sofa hos en kollega har ikke samme problem.
En sofa i denne prisklasse bÞr holde en hÞjere kvalitet efter under et år. Vi forventede en reel lÞsning, men står nu tilbage uden.
Jeg skriver normalt ikke anmeldelser på trustpilot, men i dette tilfÊlde fÞler vi, at det er nÞdvendigt for at andre ikke kommer i samme situation.

2026幎4月16日

Uden tvivl Dk bedste sofafohandler

Fantastisk service hele vejen i gennem lige fra vi trådte ind i sofanova i Odense til fragtmand kom med vores sofa.
Tror aldrig vi har oplevet så flink og hjÊlpsomt fragt mand som jeres 5 stjerner til ham også..
stor tak fra os i Thy

2026幎4月6日

Sofanova からの回答

Hvor er det dejligt, at I har haft en god oplevelse hele vejen fra butikken i Odense til leveringen. Vi er isÊr glade for, at fragtmanden gjorde et ekstra godt indtryk, vi sÞrger selvfÞlgelig for at give de 5 stjerner videre.

Rigtig mange tak for jeres ord

Sofanova

Mega god og personlig betjening 🙌🏌

Jeg bestilte en ny sofa i showroomet i Odense i februar efter noget tÊnketid omkring stÞrrelsen pÃ¥ sofa, farve osv. Den sÞde medarbejder kunne huske, at jeg havde vÊret forbi noget tid forinden og vi fik hurtigt sat bestilling igang. Det var en virkelig god og personlig betjening og Sofanova kan varmt anbefales ☺🙌🏌
Jeg har ikke modtaget sofaen endnu, men det er ogsÃ¥ forventeligt med producering osv., hvilket ogsÃ¥ blev afklaret ved besÞget ☺

Sofanova からの回答

Det glÊder os virkelig at hÞre, at du havde en god og personlig oplevelse i vores showroom i Odense, og at vores medarbejder kunne hjÊlpe dig godt igennem valget af stÞrrelse, farve og bestilling af din nye sofa. Vi sÊtter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse og anbefale Sofanova.

Super god service

Super god service. Fik byttet et modul uden problemer. HjÊlpsom og sÞd chauffÞr.

2026幎3月5日

Sofanova からの回答

Vi er glade for, at ombytningen gik nemt, og at du havde en god oplevelse med vores chauffÞr. Jeg giver helt sikkert den ros videre.

Sofanova

Super god service og vigtigst af alt er

Super god service og vigtigst af alt er sofaen virkelig god at sidde i. Jeg har lige fået en mail om at sofaen er fÊrdig og er i dk allerede efter 4 uger så jeg glÊder mig til den snart kommer. Men ja, hurtig leveringstid ser det ud til. Jeg har lÊnge vÊret på jagt efter en sofa som ikke bare ser pÊn ud men også er fantastisk at sidde i, og nu fandt jeg endelig en sofa der har alt hvad jeg sÞger. Der var endda flere gode bud ved denne forhandler, hvor jeg tit synes at andre steder har flotte sofaer men ikke har kunne levere i blÞdheden hvilket jo er vigtigt hvis man bruger meget tid på den. Man kan virkelig se de har udviklet nogle gode idéer og ikke gået på kompromis i deres egne sofaer, hvilket nok også er derfor de har fået gazelle prisen. Meget tilfreds. Det er dog fÞrste gang jeg kÞber en stof sofa med puder, så jeg er spÊndt på hvordan den holder faconen.

2026幎2月5日

Sofanova からの回答

Tusind tak for din virkelig fine og uddybende anmeldelse, det sÊtter vi stor pris på.

Hvor er det dejligt at lÊse, at du både har oplevet god service og allerede kan mÊrke, at du har fundet en sofa, der lever op til både komfort og udseende. Det betyder meget for os, når isÊr komforten rammer helt rigtigt.

Cloudy er netop udviklet som en Êgte flydersofa med Cloudfill i både sÊder og ryg, så du kan roligt glÊde dig til en fantastisk blÞd og indbydende komfort.

I forhold til stof og puder kan du vÊre helt tryg. Puderne er designet til at holde faconen, og med let opretning og jÊvnlig “fluffing” bevarer de bÃ¥de volumen og komfort over tid.

Tak igen for de flotte ord

Sofanova

Der var fejl i stoffet på min sofa

Der var fejl i stoffet på min sofa efter 1 år. Jeg får en ny sofa som enda er dyrere end den med fejl.

Sofanova からの回答

Selvom det selvfÞlgelig aldrig er rart at opleve en fejl i stoffet, er vi virkelig glade for, at vi har kunnet finde en god lÞsning for dig. Det betyder meget for os, at du nu får en helt ny sofa

Tak for din tålmodighed i processen og for at give os muligheden for at rette op. Det sÊtter vi stor pris på.

Super lÊkker sofa

Super lÊkker sofa! Vores sofa kom inden for forventet tidsperiode, samt en en leveringsservice i hÞjeste kvalitet. Leveringen kom på prÊcist aftalt klokkeslÊt og han var yderst dygtig og hurtig til at bÊrer modulerne ind. Kan på det kraftigste anbefales, hvis man skal have ny sofa!

2026幎3月1日

Sofanova からの回答

Hvor er det dejligt at hÞre, at sofaen lever op til forventningerne, og at både leveringstid og leveringsservice har vÊret helt i top. Vores eget dygtig personale, ved hvor vigtigt det er, at både tidspunkt og håndtering spiller, så det er skÞnt at lÊse, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem.

Sofanova

Vi har modtaget vores nye sofa og er

Vi har modtaget vores nye sofa og er meget glade for den. Det er en virkelig smuk og behagelig sofa. Tak til alle medarbejdere hos Sofanova for deres fremragende arbejde.

2026幎2月22日

Sofanova からの回答

Vi er utrolig glade for, at I er tilfredse med jeres nye sofa, og at både design og komfort lever op til forventningerne. Det er prÊcis den oplevelse, vi Þnsker at give.

Sofanova

De to stjerner gives for at

De to stjerner gives for at leveringstiden blev overholdt.
Vi gav +17.000kr for vores sofa tilbage i ca. Januar 2025. Vi fik den leveret i Marts. Vi har haft sofaen i ét år og rygpuderne i sofaen er nÊrmest kaput. Indmaden fremstod ret robust i butikken, men er nu så krÞllet sammen og ikke til at rette op. Puderne ser herrens ud. Jeg kÞber ikke sofa igennem Sofanova igen, desvÊrre..

2026幎2月22日

Hej Mia

Jeg kan umiddelbart ikke se, at du har henvendt dig angående problemerne med sofaen.

Hvis du sender os en mail med en beskrivelse af, hvad du oplever, vil vi meget gerne kigge nÊrmere på din sag

Sofanova

God service, og god vejledning!

Vi glÊder os til vores nye sofa 😊

Sofanova からの回答

Det glÊder os meget at hÞre, at du oplevede både god service og god vejledning

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

En absolut fantastisk service af 2

En absolut fantastisk service af 2 friske gutter. De fjernede mine gamle sofaer, pakkede de nye mÞbler ud, monterede dem og tog al emballage med retur. Kunne ikke vÊre en mere tilfreds kunde hos Sofanova

2026幎2月12日

Sofanova からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glÊder os virkelig at hÞre, at du har haft en så god oplevelse med leveringen, og at vores to kollegaer tog sig godt af både de gamle og de nye mÞbler.

Vi sÊtter stor pris på, at du deler din oplevelse det betyder meget for os.

Sofanova

God service ,gode aftaler så derfor

God service ,gode aftaler så derfor håber vi også på et godt produkt.

2026幎1月24日

Sofanova からの回答

Tusind tak for de pÊne ord! Det sÊtter vi virkelig stor pris på. Vi gÞr os umage for, at både service, aftaler og produkt lever op til forventningerne

Jeg var en tur i sofanova den 12.2 for

Jeg var en tur i sofanova den 12.2 for at kigge på sofa, da vi kom var der ingen medarbejder som kunne hjÊlpe mig, da jeg og min familie havde vÊret der i 15 min eller mere og der stadig ingen medarbejder kom, ja så valgte vi at gå.
Kommer er aldrig mere. Ingen service

2026幎2月12日

Hej Jeanette

Det er vi oprigtig virkelig kede af at hÞre. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi Þnsker, at du og din familie skal have hos os.

Vi har efterfÞlgende fundet ud af, at medarbejderen i en periode var ude bagved for at pakke stofprÞver, og viser sig at dÞrklokken desvÊrre var lÞbet tÞr for strÞm. Det betÞd, at han ikke har kunnet hÞre, at der kom kunder ind. Det er mÞg uheldigt og naturligvis vores ansvar.

Vi beklager situationen meget. Vi håber, at du vil give os en ny chance for at give jer den service, I skulle have haft fra starten.

ImÞdekommende og meget hjÊlpsomme

ImÞdekommende og meget hjÊlpsomme. Hurtig svar og levering af det Þnskede.

2026幎2月11日

Sofanova からの回答

Mange tak for de sÞde ord! Det glÊder os rigtig meget at hÞre, at du er tilfreds med både servicen og leveringen.

Bestilte en COZY MODULSOFA den

Bestilte en COZY MODULSOFA den 4-10-2025 og fik den leveret 10-11-2025
Vi besÞgte udstillingen i frederiksund og der var fin service.
SÃ¥ ikke rigtigt noget at klage over.

2025幎11月10日

Tak for din feedback 😊

Vi er glade for at hÞre, at du er tilfreds med både din COZY modulsofa, leveringen og servicen i vores udstilling i Frederikssund. Det betyder meget for os, at oplevelsen har vÊret positiv hele vejen igennem.

stofprÞver

Jeg har bestilt stofprÞver og har fået hurtigt svar om at de er afsendt - så glÊder mig til at se stofprÞverne hjemme. Det gÞr det lidt lettere at beslutte sig for hvad for farve der passer i mit hjem. taaak

2026幎1月14日

Sofanova からの回答

Hvor er det dejligt at hÞre, at stofprÞverne allerede er pÃ¥ vej, og at du har fÃ¥et hurtigt svar. Vi er helt enige – det gÞr beslutningen meget nemmere, nÃ¥r man kan se og mÊrke stoffet hjemme i sine egne omgivelser 😊

Sofanova

Mega god kundeservice og gode kvalitets

Mega god kundeservice og gode kvalitets sofaer.

Kan klart anbefale sofanova hvis man skal have ro i maven over sit valg af kÞb.

Ordre nr. 80028

2025幎12月30日

Sofanova からの回答

Det glÊder os meget at hÞre, at du har haft en god oplevelse med bÃ¥de vores kundeservice og kvaliteten af sofaerne. Netop fÞlelsen af tryghed og “ro i maven” ved sit valg betyder rigtig meget for os, sÃ¥ det er dejligt at hÞre, at det er sÃ¥dan, du har oplevet det.

Sofanova

Meget skuffende kundeservice og markant

Opdatering:
Blev kontaktet af Sovanova efter anmeldelsen her og der blev fundet en lÞsning i form af en kulance. Dejligt de gerne vil rette op på tingene og tager ansvar for manglende service. - den fik jeg til gengÊld her.

Meget skuffende kundeservice og markant forsinkelse:
Min oplevelse med Sofanova har desvÊrre vÊret yderst skuffende. Ved bestilling af min sovesofa blev levering oplyst til estimeret 6–12 uger, hvilket jeg accepterede, da det passede med min indflytning.
Da der var gået 12 uger uden nogen form for information, kontaktede jeg kundeservice skriftligt for at få en status. Svaret bestod af 1,5 linje, uden afsender, og med beskeden om, at de ikke vidste noget og jeg ville få besked, når de gjorde. Det samme gentog sig i uge 13, med samme svar, stadig uden konkret information.
Jeg bad herefter om levering senest uge 14 (to ugers forsinkelse), ellers Þnskede jeg at annullere ordren. Dette blev afvist med beskeden om, at jeg i så fald kun kunne få 50 % af belÞbet retur. At man som virksomhed hverken kan oplyse leveringsstatus på egne produkter eller tilbyde fuld annullering ved vÊsentlig forsinkelse, undrer mig meget.
Jeg mÞdte derfor personligt op i showroomet i KÞbenhavn i slutningen af uge 14. Her fik jeg at vide, at der var kendte forsinkelser fra fabrikken. Medarbejderen lovede at fÞlge op og sende mig en mail – hvilket desvÊrre aldrig skete. Jeg mÃ¥tte derfor mÞde op i butikken IGEN ugen efter for overhovedet at fÃ¥ en afklaring. Igen fik jeg afvide, der ville bliver fulgt op pÃ¥ det. Senere samme dag - fÞrst dér fik jeg besked om, at sofaen ville blive leveret i uge 16 – altsÃ¥ 16 uger efter bestilling og 4 uger over estimeret leveringstid.
Som afslutning kontaktede jeg kundeservice for at få oplyst vÊgt på sofaen og hvordan den leveres. Endnu engang modtog jeg et anonymt standardsvar med beskeden om, at de ikke kender vÊgten, og at sofaen nogle gange leveres med armlÊn og andre gange uden. Altså selv helt basale oplysninger kunne altså ikke gives.
Jeg undrer mig over, at man som kunde selv skal opsÞge virksomheden gentagne gange – bÃ¥de skriftligt OG fysisk – for at finde ud af, at der er forsinkelser. Hvorfor bliver man ikke informeret proaktivt? NÃ¥r en estimeret levering overskrides markant, og kundeservice ikke kan besvare simple spÞrgsmÃ¥l, hvem kan sÃ¥?
Den eneste positive oplevelse var en venlig medarbejder i KÞbenhavns showroom, som gjorde sit bedste, men desvÊrre ikke formÃ¥ede at fÞlge sagen til dÞrs. Online kundeservice svarer hurtigt – men uden reelt indhold eller svar pÃ¥ ens spÞrgsmÃ¥l. Det kan jeg ikke betegne som kundeservice.
At stå uden både seng og sofa i så lang tid har haft stor betydning, og det som burde have vÊret en glÊde, blev i stedet en frustrerende oplevelse. Sofaen er flot, men jeg ville til enhver tid vÊlge en anden leverandÞr med pålidelig levering og reel kundeservice. I stedet for at tage ansvar for forsinkelsen, overlades det til kunden selv at rykke gentagne gange uden at få klare svar.
Niveauet af kundeservice matcher på ingen måde prissÊtningen på produkterne.
Kan desvÊrre ikke anbefales – bestil ikke herfra, medmindre du har +4 mÃ¥neders tÃ¥lmodighed.

2025幎12月20日

Sofanova からの回答

Vi er naturligvis kede af at hÞre om din oplevelse, men vi er samtidig glade for, at vi i dialogen nåede frem til en lÞsning. Dine udfordringer blev anerkendt, og der blev tilbudt en kulanceaftale, som vi havde indtryk af, afsluttede sagen på en måde, der var tilfredsstillende for begge parter.

Vi takker for forståelsen.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。