Bedragare av den vÀrsta sorten. sÀljer trasiga soffor som privatpersoner Zambrano Rantatalo, Christopher Àr en av ledamöterna och gjorde så mot mig. SÀljer på blocket under pseudonymer tex Elsa.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
BestÀllde och fick leverans samma dag. Toppen kommunikation via mejl och Àven leveransbesked via mobil nÀr de var pÃ¥ vÀg. De bÃ¥da som kom med soffan var otroligt professionella, tjÀnstvilliga och trev... ãã£ãšèŠã
Soffan va i jÀtte fint skick för priset, det hÀr rekommenderar jag starkt. Men utöver det sÃ¥ va servicen verkligen nÃ¥got jag uppskattade enormt. Fick bÀrhjÀlp av bÃ¥da herrarna som levererade soffan... ãã£ãšèŠã
Smidig leverans, ett plus att leverans ingÃ¥r (killarna erbjöd sig bÀra upp soffan). Soffan överlag bra skick. Dock luktar den, tror det Àr rökelse, ska försöka Àgna dagen Ã¥t att tvÀtta den (har lÃ¥nat... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Soffkungen sÀljer andra hand möbler.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Allt bra...........
JÀtte bra service Tack För killarna somâŠ
JÀtte bra service Tack För killarna som fixat
LÀtt att montera bra kommunikation medâŠ
LÀtt att montera bra kommunikation med dom. Ren och frÀsch. Jag Àr jÀttenöjd och priset var vÀrt varenda öre. Varmt rekommendera och snabba leverans.
Bra service, snabb leverans
Bra och snabb service. God kvalitet på min inköpta vara!
Går inte att få tag på!
Gjorde en bestÀllning 9 augusti, fortfarande ingen vara som kommit. Tog kontakt via mail 22 augusti, inget svar Àn. Försökt ringa, men samtalet lÀggs på direkt. Urusel service!
Ingen uppgift om nÀr jag kan fÃ¥âŠk
Ingen uppgift om nÀr jag kan få leverans. VÀntat i 2 veckor utan resultat
Fick soffan levererad samma dag som denâŠ
Fick soffan levererad samma dag som den bestÀlldes & fick Àven hjÀlp att bÀra upp för trappan hemma. Soffan som var begagnad var Àven i superfint skick!
Trevliga
Trevliga, snabb leverans. De bar in soffan i lÀgenheten. Soffan var ren och frÀsch.
Snabb och bra leverans
Snabb och bra leverans.
Trevliga killar som bar in och placerade soffan.
Ãven bra priser.
Soffan hade fint skick som utlovat ochâŠ
Soffan hade fint skick som utlovat och punktlig/smidig leverans få de Àven hjÀlpte till att bÀra in
Allt funkade som det skulle och soffanâŠ
Allt funkade som det skulle och soffan Àr fin.
Super!
It was really great! I got the couch the same day I ordered it. The guys were very nice and also assembled the couch for me, which was so helpful.
En otroligt smidig affÀr
Enkelt att bestÀlla, bra bemötande av personal. Snabb, smidig leverans. Kan enbart sÀga, hittar ni något hos Soffkungen, så kan ni köpa av dem. Supernöjd kund!
Enkelt att bestÀlla och snabbt svar
Enkelt att bestÀlla och snabbt svar. Trevligt samtal också.
Otroligt smidigt och prisvÀrt
Otroligt smidigt och prisvÀrt, köpte en superfin hörnsoffa, sååå fin, som ny, fick 10% rabatt. Skönt med hemkörning och montering som ingick i priset. Mycket trevliga killar som kom pÃ¥ utsatt tidâ£ïž
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã