Sofie Atelier レビュー 28

TrustScore 5段階評価の2

1.9

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Hele mooie Ring precies zoals beschreven past goed. maat klopt Snelle levering.Maar het klopt inderdaad Themu heeft ze ook dus wie vlest de boel nou of zei levert ze ook aan Themu of Themu laat z... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Het is inderdaad oplichterij. Ik ontving niet de gouden ring, die ik besteld had, maar deze was mooier. Dus ik was er blij mee, totdat nu het “gouden” laagje eraf gaat. Ik ben er dus ingetrapt, helaas... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Nou ik had dus een hele mooie zogenaamd zelfgemaakte ring gekocht van €34,95. Helaas te laat de recensies gelezen en zag op Temu eenzelfde ring als wat zij op de site hadden geplaatst. Metee... もっと見る

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Het is inderdaad oplichterij

Het is inderdaad oplichterij. Ik ontving niet de gouden ring, die ik besteld had, maar deze was mooier. Dus ik was er blij mee, totdat nu het “gouden” laagje eraf gaat. Ik ben er dus ingetrapt, helaas!

2026年3月3日
5つ星のうち1の評価

Dit is een dropshipping bedrijf !!!OPLICHTERS!

Dit is een dropshipping bedrijf wat zich voordoet als een Nederlands bedrijf!
Ik had een ring besteld die er op het plaatje mooi uitzag en door mevrouw sofie persoonlijk gemaakt zou zijn. Wat kreeg ik binnen? Een goedkoop prul uit China ! Komt regelrecht uit de 1 € bazaar! Walgelijk wat een oplichterij! Dus mensen wees gewaarschuwd 😱

2026年2月3日

Ring gouden hart

Hele mooie Ring precies zoals beschreven past goed. maat klopt
Snelle levering.Maar het klopt inderdaad Themu heeft ze ook dus wie vlest de boel nou of zei levert ze ook aan Themu of Themu laat ze na maken
Zullen we nooit weten !!!

Doortje

2026年2月6日

DROPSHIPPING

DROPSHIPPING , WEBSITE IS NEP . JE KRIJGT N PRODUKT UIT CHINA EN GEEN GELD RETOUR . DE MAIL DIE JE TERUG KRIJGT WORDEN DOOR AI / CHATGPT OPGESTELD. MOET RETOUR NAAR CHINA, IK HEB HET OPGESTUURD MAAR JE KUNT FLUITEN NAAR JE GELD ! WEES GEWAARDEERD VOOT HAAR 😡😡😡

2026年2月6日

Grote oplichting!!!

Super slecht. Dikke oplichting.
De sieraden komen gewoon uit China. Na heel wat mailtjes over en weer wat bijna 1,5 maand duurde, had ik bijna de hoop opgegeven.
Tot ik een review van iemand zag met inschakelen van de consumenten bond (een brief) en dreigen met de AFM. Na hulp van haar heb ik precies hetzelfde gedaan.
Toen reageerden ze ineens heel snel.
En ik heb nu al mijn geld terug!
Dus mocht je nog problemen hebben. Laat het er niet bij zitten.
Het is het proberen waard!

2026年1月27日
5つ星のうち5の評価

Ketting voor mijn dochter besteld

Ik heb een ketting voor mijn dochter besteld bij Sofie voor haar verjaardag. Ze is er ontzettend blij mee! Ik werd per mail goed op de hoogte gehouden wanneer het pakketje zou arriveren, ruimschoots voor haar verjaardag kwam het binnen gelukkig.

Dankjewel!

2026年1月26日
5つ星のうち1の評価

Op de foto zag de ketting er mooi…

Op de foto zag de ketting er mooi uit,infeite waren het 3 kleine,zoals voor kinderen, ze pasten me absoluut niet, dus ik wou ze terugsturen,maar wat een gedoe:eerst wou ze me 50% geven op een nieuwe aankoop,dan nog een ander voostel,maar na veel aandringen kreeg ik het retouradres:CHINA!!!schandalig,zeker dat ze beweerde ze met bveel liefde te maken,tarara.
KOOP DUS NIET AAN DIE DAME,pure oplichting.

2026年1月16日

Oplichters!

Het lijkt een Nederlands bedrijf. De producten komen echter uit China, zodat retourzenden gigaduur is. Op de afbeeldingen zie je mooie, stijlvolle sieraden. In werkelijkheid zijn het goedkope producten.

2026年1月16日
5つ星のうち1の評価

Slechte kwaliteit en slecht retourbeleid

De sieraden zijn van slechte kwaliteit en kunnen voor veel minder geld besteld worden bij Temu. Terugsturen wordt ontmoedigd door 4 x een alternatief te bieden en uiteindelijk een retouradres in China op te geven. Na een brief, opgesteld met hulp van de Consumentenbond, en dreiging met melding bij de AFM kreeg ik bericht dat het totaal bedrag om mijn rekening wordt terug gestort.

2026年1月5日

GELDKLOPPERIJ 😡

Nou ik had dus een hele mooie zogenaamd zelfgemaakte ring gekocht van €34,95.
Meteen gereageerd dat ik mijn bestelling wilde annuleren echter ging dit niet meer.
Hun geconfronteerd met eenzelfde foto op Temu echter wilden ze hier niets van weten en hielden vol deze zelf te maken.
Wel mocht ik 30% van het aankoopbedrag terug ontvangen.
Wat een lachertje dus want toen ik de ring ontving was dit gewoon een prutsding van niks.
Dus mensen niets kopen want het is de grootste oplichterij!!!

2026年1月14日
5つ星のうち1の評価

Komt belofte niet na, sieraad is niet met de hand gemaakt door Sofie

Ik heb een ketting besteld bij Sofies atelier. Ze schrijft in de bevestiging:” Ik kan niet wachten om jouw sieraad met liefde klaar te maken.

Omdat ik alles zelf doe — van ontwerp tot verzending — duurt het iets langer dan je gewend bent.”

Ik heb de bestelde ketting ontvangen. Het is gewoon plastic en als je op Internet zoekt, kom je terecht bij websites zoals Amazon.
Bovendien is het pakketje aangekomen op Schiphol en dus niet afkomstig uit Nederland.
Vraag: is de mevrouw op de foto van Sofies Atelier echt Sofie of gewoon een met AI gemaakte persoon of misschien gewoon van internet geplukt.

2026年1月7日

niets wordt zelf gemaakt

je denkt zelfgemaakte sieraden te kopen .(niet dus )het komt gewoon bij temu vandaan .zelfde sieraden en foto's met de afbeeldingen .wat je voor totaal 47 euro koopt kan je voor 3 euro bij temu kopen .KOOP DUS NIETS HIER ,HET IS GELD KLOPPERIJ .

2025年12月28日

Je reinste oplichterij!

Ten eerste moest ik heel lang wachten totdat ik het pakketje ontving. En toen kreeg ik een pakje met nep "sieraden", die ook nog eens "juwelen" werden genoemd. Het was allemaal "made in China", maar dat werd er niet bij gezegd. Heb meteen geld terug gevraagd en dat duurde ook heel lang, allerlei beloftes gingen hieraan vooraf, maar wat zijn die waard? Eindelijk kreeg ik een retouradre en heb de troep i.d.d. terug gestuurd naar China (retourkosten voor eigen risico)!!! Een nu maar hopen dat het geld teruggestort word, wat vandaag beloofd werd, anders alsnog rechtstreeks naar de consumentenbond! Advies: NIETS kopen bij deze oplichterij!!!!

2025年12月18日

Grote oplichters

Grote oplichters, verkopen prulartikelen met het gebruik van foto's van de Temu site om dure sieraden te verkopen. Oorbellen van €34.95 kosten bij Temu € 0.99 . Trap er niet in mensen!!!

2025年12月1日

レビューの対象になっている企業の方へ