レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg opdagede Sofie Schnoor ved et tilfÊlde da jeg en dag spottede de sejeste Sneakers ever. Dem mÃ¥tte jeg bare eje og har ikke set mig tilbage siden. Det er bare min stil. Designet, materialer, farver... もっず芋る

䌁業が回答したした

Dejligt tÞj, bÃ¥de kvalitet og design. Super sÞd kundeservice. Og nem retur service. Fede sko, som man bare gÃ¥r afsted i - ingen vabler eller anden ubehag - bare god kvalitet. Kan kun pÃ¥ det varmest... もっず芋る

䌁業が回答したした

Elsker alt ved Sofie Schnoor. Deres tÞj og sko sidder bare perfekt, og kvaliteten er bare virkelig lÊkker! man fÞler sig altid ekstra put together, nÃ¥r man har det pÃ¥. Og sÃ¥ mÃ¥ jeg altsÃ¥ lige nÊv... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fine varer, som allerede ankom efter 2 dage. Sidste 2 stjerner fÃ¥r de ikke, da fÞlgesedlen, som er et stykke A4 papir, var lagt ind i et - proportionelt - vulgÊrt flot designet kartonomslag. Det er... もっず芋る

䌁業情報

1. 衣料品店
  2. 子䟛服店
  3. 靎屋

圓該䌁業による蚘述

SOFIE SCHNOOR er et familieejet modebrand, grundlagt af designer Sofie Schnoor i 2001. Med kollektioner til kvinder, unge og bÞrn forener brandet stil, kvalitet og skandinavisk Êstetik. Drevet af en passion for kunst og design skaber Sofie kollektioner, der kombinerer autenticitet, kreativitet og tidlÞs elegance. Hendes kÊrlighed til mode begyndte tidligt, da hun voksede op i en familie dybt forankret i branchen. Gennem sin vision og dedikation har Sofie Schnoor skabt et internationalt anerkendt brand, elsket for sin unikke blanding af kvalitet og moderne design. I dag forhandles SOFIE SCHNOOR verden over – fra eksklusive stormagasiner til online platforme og udvalgte forhandlere.

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

157件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Allt bra kvalitet och snygga tidlösa

Allt bra kvalitet och snygga tidlösa klÀder

2025幎12月29日

Tak for din flotte anmeldelse! :)
Vi sÊtter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det glÊder os at hÞre, at du er tilfreds, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen. - Team SOFIE SCHNOOR

Alles super geklappt.

2025幎12月29日

SOFIE SCHNOOR er bare toppen

Jeg opdagede Sofie Schnoor ved et tilfÊlde da jeg en dag spottede de sejeste Sneakers ever. Dem måtte jeg bare eje og har ikke set mig tilbage siden. Det er bare min stil. Designet, materialer, farver alt er lÊkkert. Sweatshirt bukser sko bamsestÞvler lange stÞvler det ryger ned i kurven eller indkÞbsposen og det hele passer bare Min mand siger hvis jeg ikke får hold i det ryger jeg i LuksusfÊlden. Ikke nok med at alle varerne hos SOFIE SCHNOOR er i TOP det er servicen også. Lina jeg har talt med i kundeservice er meget sympatisk imÞdekommende professionel og virkelig hjÊlpsom da jeg på et tidspunkt havde et spÞrgsmål Jeg kan kun give SOFIE SCHNOOR mine varmeste anbefalinger. De bedste nytårshilsner fra Lene VÊver.

2025幎11月3日

KÊre Lene
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🌟
Det glÊder os enormt, at du elsker vores produkter og service og at vi har kunnet hjÊlpe dig så godt. Vi sÊtter stor pris på din varme anbefaling og ser frem til at forkÊle dig med endnu mere lÊkkert i fremtiden.

Sofie Schnoor-teamet

Fantastisk service

Fantastisk service! Lavede en ordrer igår d 30/12 og får den leveret nÊste dag 31/12, på trods det er nytår :)

2025幎12月31日

Super dygtige medarbejdere

Super dygtige medarbejdere, der ekspederer ordrer virkelig hurtigt og effektivt - den bedste service!!!

2025幎12月16日

Sofie Schnoor からの回答

Mange tak for din flotte anmeldelse Helle <3 Vi er glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse med vores dygtige medarbejdere og hurtige service.
Din feedback betyder meget for os, og vi ser frem til at hjÊlpe dig igen. God jul :)

Enastående kundservice

EnastÃ¥ende kundservice! HjÀlpsam, snabb och tÃ¥lmodig - tack Lina 🙂

2025幎11月28日

Sofie Schnoor からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det glÊder os enormt, at du har oplevet vores kundeservice som hjÊlpsom, hurtig og tålmodig.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse! God jul <3

meget imÞdekommende kundeservice

Jeg skrev en mail om, at nogle knapper på to skjorter desvÊrre knÊkkede. Jeg fik omgående svar og en godtgÞrelse. SuverÊn oplevelse!

2025幎11月21日

Sofie Schnoor からの回答

Tusind tak for din anmeldelse 🙏
Vi er kede af at hÞre, at knapperne på dine skjorter gik i stykker, men rigtig glade for, at vi hurtigt kunne hjÊlpe dig videre. Det betyder meget for os, at du havde en god oplevelse og vi sÊtter stor pris på, at du tog dig tid til at dele den. <3

Bestilte stÞvler i gÃ¥r aftes og fÃ¥r

Bestilte stÞvler i går aftes og får efterfÞlgende en bekrÊftelse. Har så netop lige modtaget annullering af ordre da stÞvler ikke var på lager?? Har så lige ringe til kundeservice hvor ingen kan hjÊlpe i dag. Det havde vÊret rigtig smart at Sofie schnoor kontakter mig på tlf for at beklage og evt spÞrge om jeg vil have anden farve. Isf må jeg vente på svar. Har nu prÞvet selv at bestille anden farve online og håber så på hurtig ekspedition.

2025幎10月23日

KÊre Susanne,

Mange tak for din anmeldelse.
Vi er virkelig kede af, at din ordre blev annulleret – det er naturligvis ikke den oplevelse, vi Þnsker, du skal have. DesvÊrre kan der i sjÊldne tilfÊlde opstÃ¥ en fejl i lagerstatus, hvilket har vÊret Ã¥rsagen her.

Vi forstår godt, at det er frustrerende, og vi tager din feedback til os, så vi kan blive endnu bedre til at informere hurtigt og tilbyde alternative lÞsninger, når en vare mod forventning ikke er på lager.

Team Sofie Schnoor

Man skal IKKE kÞbe deres bamsestÞvler

Man skal IKKE kÞbe deres bamsestÞvler, mine bamsestÞvler blev slidt op i bunden efter at have haft dem i et par måneder. Så nu er der hul ind i sålen, så man får våde tÊr af at gå i dem, og de er jo lavet til at man skal bruge dem om vinteren.

2025幎10月1日

KÊre Freja,

Det lyder bestemt ikke som den kvalitet, vi Þnsker at stÃ¥ for – og vi forstÃ¥r godt, at det er frustrerende, nÃ¥r et par vinterstÞvler ikke holder til sÊsonen. Det beklager vi virkelig!

Vi vil gerne have mulighed for at rette op på det. Hvis du kontakter os med billeder og dit ordrenummer, så kigger vi på, hvad vi kan gÞre.

Tak fordi du gjorde os opmÊrksomme på det.

Fantastisk kundeservice og lÊkre

Efter at have placeret en ordre, opdagede jeg en fejl. Jeg skrev til kundeservice og det fikset hurtigt og uden dikkedarer. Jeg har indtil videre vÊret meget glade for Sofie Schnoor sko, men har nu bestilt bÞrnetÞj.

2025幎10月7日

KÊre Hanne,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse!
Vi er virkelig glade for at hÞre, at du havde en god oplevelse med vores kundeservice – det er lige prÊcis sÃ¥dan, vi Þnsker det skal vÊre: hurtigt, nemt og uden besvÊr.
SkÞnt at hÞre, at du allerede er glad for Sofie Schnoor skoene – vi hÃ¥ber, at bÞrnetÞjet lever op til samme forventninger. Vi glÊder os til at hjÊlpe dig igen en anden gang!

Team Sofie Schnoor

LÊkkert tÞj og Hurtig og god service

Hurtig og god service. LÊkkert tÞj som er af rigtig god og lÊkker kvalitet.

2025幎10月5日

KÊre Line,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det glÊder os meget at hÞre, at du er tilfreds med både kvaliteten af tÞjet og vores service. Vi sÊtter stor pris på din feedback og håber at se dig igen snart!

God service. Hurtig levering

2025幎10月3日

KÊre Anne,

Tusind tak for din positive anmeldelse!
Vi er glade for at hÞre, at du er tilfreds med både vores service og hurtige levering. Det betyder meget for os. Vi håber at byde dig velkommen igen snart!

Team Sofie Schnoor

Flot tÞj som sidder godt.

2025幎9月5日

KÊre Lone,

Tusind tak for din fine anmeldelse!
Vi er sÃ¥ glade for at hÞre, at du er tilfreds med bÃ¥de pasform og stil – det betyder meget for os.

Vi håber at se dig igen snart!

Alt ved Schnoor er top

Elsker alt ved Sofie Schnoor. Deres tÞj og sko sidder bare perfekt, og kvaliteten er bare virkelig lÊkker! man fÞler sig altid ekstra put together, når man har det på.

Og sÃ¥ mÃ¥ jeg altsÃ¥ lige nÊvne kundeservice
 Laura, som jeg fik i rÞret er såå hjÊlpsom og servicemindet. Hun svarer hurtigt, ordner tingene uden bÞvl og gÞr det hele super nemt. Det er virkelig rart, nÃ¥r man fÞler sig taget hÃ¥nd om pÃ¥ den mÃ¥de.

Alt i alt – tip top oplevelse hver gang jeg har handlet hos dem

2025幎8月29日

KÊre Sarah,

Tusind, tusind tak for din fantastiske anmeldelse!
Det betyder virkelig meget for os at hÞre, at bÃ¥de vores produkter og kundeservice lever op til dine forventninger – og mere til!

Vi er sÃ¥ glade for, at du fÞler dig godt tilpas i vores styles, og at du oplever den lille ekstra fÞlelse af at vÊre "put together" – prÊcis sÃ¥dan skal det fÞles!

Og hvor er det dejligt at hÞre dine sÞde ord om Laura – vi giver dem selvfÞlgelig videre med det samme.

Vi glÊder os allerede til at byde dig velkommen igen!

Super fin

Super fin, hurtig og personlig service

2025幎8月28日

KÊre Britt,

Tusind tak for din fine anmeldelse!
Vi er rigtig glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse med både vores service og levering.

Vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang!

Fem stjerner herfra

Jeg får heldigvis nyhedsbrev fra Sofie Schnoor og det er svÊrt ikke at blive fristet. Og når dett sker, får man altid hurtig levering og også hurtig returnering, når det Þnskes. Jeg elsker designet, så det er bare 5 stjerner herfra

2025幎8月26日

KÊre Benedicte,

Tusind tak for de fem stjerner og de flotte ord – hvor er det dejligt at hÞre!

Vi er glade for, at nyhedsbrevet frister, og at du har haft en god oplevelse bÃ¥de med levering og returnering. Det betyder rigtig meget for os at hÞre, at du elsker designet – det er jo lige prÊcis det, vi hÃ¥ber pÃ¥.

Tak fordi du handler hos os – vi glÊder os allerede til at sende nÊste pakke af sted til dig.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。