zakup próbek tkanin
Jestem bardzo zadowolona z zakupu w firmie Sofino. Zamówienie zostaÅo zrealizowane szybko i bezproblemowo,otrzymaÅam próbki tkanin i dziÄki temu podjÄÅam decyzjÄ o zakupie sofy
JesteÅmy polskim producentem mebli tapicerowanych. Stawiamy na jakoÅÄ oraz wyróŌniajÄ cy siÄ design.
Krakowska 45/27, 42-202, CzÄstochowa, ããŒã©ã³ã
Próbki materiaÅów otrzymaÅam szybko i zg z zamówieniem
PodejÅcie do klienta super, moÅŒna zamówiÄ próbki tkanin tym samym wybraÄ odpowiedni materiaÅ i kolor. Na pewno zdecyduje siÄ na zakup sofy :) przesyÅka z materiaÅami przyszÅa bardzo szybko, dziÄkujÄ :)

Sofino ããã®åç
Bardzo dÅugo szukaliÅmy naroÅŒnika, który bÄdzie nam pasowaÄ. Na szczÄÅcie na koÅcu trafiliÅmy najlepiej jak mogliÅmy. Åwietny kontakt oraz doradztwo. Pan Adrian wysÅuchaÅ czego szukamy, coÅ podpowiedziaÅ od siebie, czego efektem jest bardzo wygodny i piÄkny naroÅŒnik. Jak najbardziej polecam!
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã