Banner for Soft Revolt

1,061
TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Supersnelle levering, goede klantenservice, ik kreeg netjes reactie op een vraag. En de kwaliteit van Soft Revolt is perfect: ik hou absoluut niet van beugels en Soft Revolt bh’s zijn zonder beugel... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Altijd bh’s gedragen met beugel vanwege zwaardere borsten. Door pijn aan rib vanwege de beugels op zoek gegaan naar alternatief. Nu draag ik soft revolt bh’s en slips. Type Cleo past mij het beste en... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Alle aanwijzingen gevolgd en toch niet tevreden over de maat. Cups omsluiten niet de borsten waardoor er een bubbel ontstaat want het materiaal zit heel strak, wat op zich prettig is. Reclameren werkt... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Na het bestellen van Soft Revolt bh nummer 1, was ik zeer tevreden en nu inmiddels 4 stuks! Levering en bezorging gingen zoals afgesproken en probleempje werd meteen opgelost ! Ik ben tevreden !!

企業情報

1. ランジェリー製造業者
  2. アクティブウェア店
  3. 下着店

当該企業による記述

Soft Revolt is ontstaan vanuit frustratie over de traditionele lingerie-industrie. Vrouwen dragen al decennia knellende beugelbh's die na een lange dag meteen uit moeten. Met name voor vollere cupmaten bleek een comfortabel, beugelloos alternatief dat écht ondersteuning biedt simpelweg niet te bestaan. Dat moest anders. Met Soft Revolt zijn we de zachte revolutie gestart. Dankzij innovatieve 3D-breitechnologie maken we naadloze, beugelloze lingerie die ultieme support biedt voor cupmaat B t/m G. Een merk waar vrouwen nooit meer hoeven te twijfelen over comfort en ondersteuning. Geen knellende beugels meer, maar de support die je verdient.

Voor 22:00 besteld, binnen 1-2 dagen geleverd.

Gratis verzending vanaf 100 euro in NL

Niet tevreden? Ruilen is altijd gratis.

連絡先

(1,061)

過去12か月のレビュー数: 243

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Prima zachte naar je eigen borst…

Prima zachte naar je eigen borst vormende bh. Ik denk dat er na deze eerste aankoop nog meerdere zullen volgen.

2025年12月16日

Soft Revolt からの回答

Wat fijn om te horen dat de bh zo goed bevalt! Dankjewel voor het delen van je ervaring, veel plezier met je bh en hopelijk tot snel!

Super fijne bh

Super fijne bh, al eens geprobeerd via marktplaats want hij is stevig geprijsd.
Hoede ondersteuning zonder knellen.
Beschikbaar in leuke kleuren.
Een aanrader!

Soft Revolt からの回答

Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast bent over de bh! Geweldig dat je ’m al eens via Marktplaats hebt geprobeerd en nu ervaart hoe goed de ondersteuning is, zonder knellen.

Goed om te weten: tijdens onze Archive Sale zijn er een aantal bh’s en slips tijdelijk afgeprijsd https://softrevolt.com/pages/end-of-season-sale Misschien zit er nog wat leuks voor je tussen!

Happy bra

Just ordered some extra Soft Revolts (again: Cleo 9, regular size 90E). Very happy with my bra's. They fit well, no poking underwire, good support, easy to wash and dry. Bra's you can wear all day long (instead of waiting for the moment to yank them off!).

2025年12月10日

Soft Revolt からの回答

Thank you so much for your wonderful review! We’re delighted to hear that your Soft Revolt bras continue to make you happy. It’s amazing to know they’ve become your go-to bras. Thank you again for your trust and for coming back to us!

5つ星のうち5の評価

Comfortable, Cute, & Sustainable!

Great products that fit well and are top quality. Added peace knowing it's sustainably sourced, made, and shipped! Will buy here again and recommend to my friends.

2025年12月4日

Soft Revolt からの回答

Thank you so much for your lovely words! We’re thrilled to hear that you’re happy with the fit and quality. And it means a lot that you appreciate our sustainable approach. Thank you for your trust and for recommending us to your friends!

5つ星のうち4の評価

The bra is quite sturdy and the color…

The bra is quite sturdy and the color does not keep well in the laundry but it is more comfortable than a regular bra

2025年12月6日

Soft Revolt からの回答

Thank you for sharing your feedback! We’re glad to hear that you find the bra more comfortable than a regular one, but we’re sorry to hear that the colour hasn’t held up well in the wash!

To help preserve both the colour and the quality of the fabric, we recommend washing it on a delicate cycle at a maximum of 30°C, preferably in a synthetic laundry bag. Please avoid fast-spinning cycles, do not tumble dry, don’t wring out the bra, and don’t iron it. The bra dries quickly on its own when air-dried. Washing in cold water is also better for both the longevity of the bra and the environment.

If you’ve been washing it this way and are still experiencing color issues, please let us know, we’re happy to help further!

5つ星のうち5の評価

De BH van soft revolt is precies waar…

De BH van soft revolt is precies waar ik naar op zoek was. Soms heb ik echt geen zin in een beugel, maar zonder BH voel ik me niet happy. De soft revolt geeft echt genoeg ondersteuning. Inmiddels de tweede aangeschaft en de beugel blijft steeds vaker in de kast liggen!

Soft Revolt からの回答

Bedankt voor je review Symone! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent en inmiddels al een tweede Soft Revolt bh hebt aangeschaft! We wensen je veel draagplezier toe!

Aanrader voor ongelijke borsten

Ik heb ongelijke borsten en daardoor was het altijd lastig een BH te vinden die past en waarbij beide borsten goed blijven zitten bij bewegingen. Met mijn SoftRevolt BH blijven beide borsten goed zitten. Toen ik de BH voor het eerst aandeed zat hij behoorlijk strak, maar na een dag of twee dragen zit hij als gegoten. Aanrader!

2025年12月2日

Soft Revolt からの回答

Wat ontzettend fijn om te horen dat je eindelijk een bh hebt gevonden die bij beide borsten goed blijft zitten. Daar doen we het voor! Het is heel normaal dat de bh in het begin wat strak kan aanvoelen, en we zijn blij dat hij na een paar dagen dragen helemaal naar jouw lichaam is gevormd en nu perfect zit. Dank je wel voor je mooie aanbeveling!

5つ星のうち1の評価

de bh‘s passen voor geen meter

de bh‘s passen voor geen meter, veel te stug en te klein en de retourtermijn is slechts 2 weken! door een korte vakantie was deze dus voor mij dus tekort. Resultaat 2 erg dure bh‘s die niet passen en geen mogelijkheid om ze te retourneren.

2025年12月3日

Soft Revolt からの回答

Wat jammer dat de bh’s niet goed passen. We hebben echter geen eerder contact van je ontvangen: onze klantenservice helpt altijd graag met advies, pasafspraken en eventuele retourvragen. De retourtermijn van 14 dagen staat vermeld in onze voorwaarden op de website. Ook al is deze termijn inmiddels verstreken, denken we graag met je mee. Neem gerust contact met ons op!

5つ星のうち5の評価

De bh die alles heeft wat je zoekt

Na jarenlang een bh met beugel gebruikt hebben, ben ik vorige week overgestapt naar de bh's van Soft Revolt. Wat een verademing! De bh's zien er leuk uit, zitten heerlijk en geven voldoende steun.
Een echte aanrader, ook voor vrouwen met een grotere cup zoals ik.

2025年11月25日

Soft Revolt からの回答

Wat goed om te horen dat de overstap van beugel bh's naar Soft Revolt zo’n verademing voor je is. En wat fijn dat de bh’s niet alleen heerlijk zitten, maar ook voor een grotere cup precies de juiste steun bieden. Dankjewel voor je vertrouwen en het delen van je ervaring , dat waarderen we enorm!

Comfortabel

Comfortabel, mooie kwaliteit, zonder beugels.
Met steun waar nodig en een mooie presentatie van de borsten, ook met kleding aan.

Een Nederlands concept met maatschappelijk verantwoorde visie en beleid.

Om met een goed gevoel, te kopen, dragen en te delen.

2025年12月2日

Soft Revolt からの回答

Heel erg bedankt voor je lieve review! Wat fijn om te horen dat je de bh zo comfortabel vindt. We waarderen dat onze visie ook bij jou zo goed aansluit! Veel draagplezier toegewenst!

Hele fijne bh

Hele fijne bh. Zit echt super en zacht. Cups bedekken goed. Service is ook top. Snelle levering. Ik had per ongeluk verkeerde maat besteld. Contact gehad. Prima service wat betreft ruilen. Ik ben fan.

Soft Revolt からの回答

Heel erg bedankt voor je review! Wat fijn dat de bh zo zacht en comfortabel zit en dat de cups goed bedekken. Ook super om te horen dat onze service en het ruilen van de maat naar wens verliepen. We zijn blij dat je fan bent!

klantendienst is…

Zeer zachte bh’s en klantendienst is zeer vlug als je vragen hebt

2025年11月10日

Soft Revolt からの回答

Bedankt voor je feedback! Wat fijn dat je zo tevreden bent met onze bh's en met de klantenservice! Veel draagplezier toegewenst!

I love Soft Revolt

I love Soft Revolt. I am a big fan of their bralettes that provide support but are very comfortable at the same time!

2025年11月30日

Soft Revolt からの回答

Thank you Ann! We put a lot of care into creating bras that feel supportive, soft, and truly comfortable. Hearing that you’re a big fan means a lot to us!

Fijne en mooie bralette

Fijne en mooie bralette! Eindelijk een bh onder beugel die wel goed blijft. In moderne kleuren ook Zo fijn. En goede service, geleverd in brievenbus pakketje.

2025年11月27日

Soft Revolt からの回答

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de bh! Fijn dat hij mooi blijft zitten zonder beugel en dat de kleuren in de smaak vallen. Dankjewel voor het delen van je ervaring, we hopen dat je er nog lang plezier van hebt!

Soft Bra's

Soft Bra's, very happy. Addicted.

2025年11月26日

Soft Revolt からの回答

Happy to hear and thank you so much for sharing! Enjoy your Soft Revolt!

Revolutionary bras

I really love these revolutionary bras! Nowhere these hard parts you find in 'old fashioned' bras, everything is soft on your body.
The only thing which is a bit difficult (for me) is finding the right size, even with the explanatory video. I would have liked more explanation about the different options (what is meant with a 'sturdy' fit?).

2025年11月10日

Soft Revolt からの回答

Thank you for your lovely feedback! We’re happy to hear you’re enjoying our soft, wire-free designs. We understand that finding the right size can feel a bit tricky at first. A “sturdy” fit means a nice and snug fit with a bit more support, while the less sturdy option will feel a bit more relaxed if you prefer a looser fit.

For next time, we’d be happy to help you find your perfect size through a free online fitting or a fitting at our office. Our fit expert can guide you personally and answer any questions you might have.

5つ星のうち5の評価

Fijne zachte bh met een goede pasvorm

Fijne zachte bh met een goede pasvorm. Steun zonder beugel en dat is zeker na een borstoperatie erg prettig.
Geen irriterende naden of knellende beugel, maar wel goede ondersteuning en staat ook nog mooi, dus ik ben fan!

Soft Revolt からの回答

Wat fijn om te horen dat onze bh's je goed bevallen, zeker na een borstoperatie! We wensen je een spoedig herstel en nog veel draagplezier toe!

5つ星のうち5の評価

Je wilt nooit meer een andere! Waanzinnig heerlijk zittende Bralettes en slips in prachtige kleuren!

Waanzinnig heerlijk zittende Bralettes en slips in prachtige kleuren! Je voelt niet dat je ze aan hebt. Zit als een 2e huid om je heen. Door vrouwen ontworpen en gemaakt, die weten waar ze op moeten letten om het comfortabel te laten zitten. Blijf voor altijd deze dragen! Voor mij nooit meer een andere.
En ik ben weg van de gebreide stof die ze gebruiken. En als groot voordeel rekt het mee, op de plekken waar nodig. Zit dus altijd als gegoten!

Soft Revolt からの回答

Bedankt voor je lieve woorden, dit waarderen we enorm! Wat fijn om te horen dat onze bh's en slips zo comfortabel voor je zijn en dat je de gebreide stof zo waardeert. Nog veel draagplezier toegewenst en hopelijk tot een volgende keer!

Zacht en vriendelijk

Wat een uitvinding deze BH en wat een genot om deze bh te dragen. Het draagcomfort is zo hoog, de hele dag geen last meer van afzwakkende bandjes, of knellende beugels. Deze bestelling is zacht en vriendelijk voor onze borsten.

Soft Revolt からの回答

Wat fijn om te lezen, dankjewel! Het doet ons goed dat je zoveel comfort ervaart en geen last meer hebt van knellende onderdelen of afzakkende bandjes. Precies daarvoor maken we deze bh’s. Geniet ervan!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。