Supersnelle levering, goede klantenservice, ik kreeg netjes reactie op een vraag. En de kwaliteit van Soft Revolt is perfect: ik hou absoluut niet van beugels en Soft Revolt bh’s zijn zonder beugel... もっと見る

レビュアーのコメントを見てみましょう
Altijd bh’s gedragen met beugel vanwege zwaardere borsten. Door pijn aan rib vanwege de beugels op zoek gegaan naar alternatief. Nu draag ik soft revolt bh’s en slips. Type Cleo past mij het beste en... もっと見る
企業が回答しました
Alle aanwijzingen gevolgd en toch niet tevreden over de maat. Cups omsluiten niet de borsten waardoor er een bubbel ontstaat want het materiaal zit heel strak, wat op zich prettig is. Reclameren werkt... もっと見る
企業が回答しました
Na het bestellen van Soft Revolt bh nummer 1, was ik zeer tevreden en nu inmiddels 4 stuks! Levering en bezorging gingen zoals afgesproken en probleempje werd meteen opgelost ! Ik ben tevreden !!
企業情報
当該企業による記述
Soft Revolt is ontstaan vanuit frustratie over de traditionele lingerie-industrie. Vrouwen dragen al decennia knellende beugelbh's die na een lange dag meteen uit moeten. Met name voor vollere cupmaten bleek een comfortabel, beugelloos alternatief dat écht ondersteuning biedt simpelweg niet te bestaan. Dat moest anders. Met Soft Revolt zijn we de zachte revolutie gestart. Dankzij innovatieve 3D-breitechnologie maken we naadloze, beugelloze lingerie die ultieme support biedt voor cupmaat B t/m G. Een merk waar vrouwen nooit meer hoeven te twijfelen over comfort en ondersteuning. Geen knellende beugels meer, maar de support die je verdient.
Voor 22:00 besteld, binnen 1-2 dagen geleverd.
Gratis verzending vanaf 100 euro in NL
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常48時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Prima zachte naar je eigen borst…
Prima zachte naar je eigen borst vormende bh. Ik denk dat er na deze eerste aankoop nog meerdere zullen volgen.

Super fijne bh
Super fijne bh, al eens geprobeerd via marktplaats want hij is stevig geprijsd.
Hoede ondersteuning zonder knellen.
Beschikbaar in leuke kleuren.
Een aanrader!

Happy bra
Just ordered some extra Soft Revolts (again: Cleo 9, regular size 90E). Very happy with my bra's. They fit well, no poking underwire, good support, easy to wash and dry. Bra's you can wear all day long (instead of waiting for the moment to yank them off!).

Soft Revolt からの回答
Comfortable, Cute, & Sustainable!
Great products that fit well and are top quality. Added peace knowing it's sustainably sourced, made, and shipped! Will buy here again and recommend to my friends.

Soft Revolt からの回答
The bra is quite sturdy and the color…
The bra is quite sturdy and the color does not keep well in the laundry but it is more comfortable than a regular bra

Soft Revolt からの回答
De BH van soft revolt is precies waar…
De BH van soft revolt is precies waar ik naar op zoek was. Soms heb ik echt geen zin in een beugel, maar zonder BH voel ik me niet happy. De soft revolt geeft echt genoeg ondersteuning. Inmiddels de tweede aangeschaft en de beugel blijft steeds vaker in de kast liggen!

Aanrader voor ongelijke borsten
Ik heb ongelijke borsten en daardoor was het altijd lastig een BH te vinden die past en waarbij beide borsten goed blijven zitten bij bewegingen. Met mijn SoftRevolt BH blijven beide borsten goed zitten. Toen ik de BH voor het eerst aandeed zat hij behoorlijk strak, maar na een dag of twee dragen zit hij als gegoten. Aanrader!

Soft Revolt からの回答
de bh‘s passen voor geen meter
de bh‘s passen voor geen meter, veel te stug en te klein en de retourtermijn is slechts 2 weken! door een korte vakantie was deze dus voor mij dus tekort. Resultaat 2 erg dure bh‘s die niet passen en geen mogelijkheid om ze te retourneren.

Soft Revolt からの回答
De bh die alles heeft wat je zoekt
Na jarenlang een bh met beugel gebruikt hebben, ben ik vorige week overgestapt naar de bh's van Soft Revolt. Wat een verademing! De bh's zien er leuk uit, zitten heerlijk en geven voldoende steun.
Een echte aanrader, ook voor vrouwen met een grotere cup zoals ik.

Comfortabel
Comfortabel, mooie kwaliteit, zonder beugels.
Met steun waar nodig en een mooie presentatie van de borsten, ook met kleding aan.
Een Nederlands concept met maatschappelijk verantwoorde visie en beleid.
Om met een goed gevoel, te kopen, dragen en te delen.

Hele fijne bh
Hele fijne bh. Zit echt super en zacht. Cups bedekken goed. Service is ook top. Snelle levering. Ik had per ongeluk verkeerde maat besteld. Contact gehad. Prima service wat betreft ruilen. Ik ben fan.

klantendienst is…
Zeer zachte bh’s en klantendienst is zeer vlug als je vragen hebt

I love Soft Revolt
I love Soft Revolt. I am a big fan of their bralettes that provide support but are very comfortable at the same time!

Fijne en mooie bralette
Fijne en mooie bralette! Eindelijk een bh onder beugel die wel goed blijft. In moderne kleuren ook Zo fijn. En goede service, geleverd in brievenbus pakketje.

Revolutionary bras
I really love these revolutionary bras! Nowhere these hard parts you find in 'old fashioned' bras, everything is soft on your body.
The only thing which is a bit difficult (for me) is finding the right size, even with the explanatory video. I would have liked more explanation about the different options (what is meant with a 'sturdy' fit?).

Soft Revolt からの回答
Fijne zachte comfortabele bralette.
Fijne zachte comfortabele bralette.
En eindelijk een goede bh zonder beugel!

Soft Revolt からの回答
Fijne zachte bh met een goede pasvorm
Fijne zachte bh met een goede pasvorm. Steun zonder beugel en dat is zeker na een borstoperatie erg prettig.
Geen irriterende naden of knellende beugel, maar wel goede ondersteuning en staat ook nog mooi, dus ik ben fan!

Soft Revolt からの回答
Je wilt nooit meer een andere! Waanzinnig heerlijk zittende Bralettes en slips in prachtige kleuren!
Waanzinnig heerlijk zittende Bralettes en slips in prachtige kleuren! Je voelt niet dat je ze aan hebt. Zit als een 2e huid om je heen. Door vrouwen ontworpen en gemaakt, die weten waar ze op moeten letten om het comfortabel te laten zitten. Blijf voor altijd deze dragen! Voor mij nooit meer een andere.
En ik ben weg van de gebreide stof die ze gebruiken. En als groot voordeel rekt het mee, op de plekken waar nodig. Zit dus altijd als gegoten!

Zacht en vriendelijk
Wat een uitvinding deze BH en wat een genot om deze bh te dragen. Het draagcomfort is zo hoog, de hele dag geen last meer van afzwakkende bandjes, of knellende beugels. Deze bestelling is zacht en vriendelijk voor onze borsten.

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。