Supersnelle levering, goede klantenservice, ik kreeg netjes reactie op een vraag. En de kwaliteit van Soft Revolt is perfect: ik hou absoluut niet van beugels en Soft Revolt bh’s zijn zonder beugel... もっと見る

レビュアーのコメントを見てみましょう
Altijd bh’s gedragen met beugel vanwege zwaardere borsten. Door pijn aan rib vanwege de beugels op zoek gegaan naar alternatief. Nu draag ik soft revolt bh’s en slips. Type Cleo past mij het beste en... もっと見る
企業が回答しました
Alle aanwijzingen gevolgd en toch niet tevreden over de maat. Cups omsluiten niet de borsten waardoor er een bubbel ontstaat want het materiaal zit heel strak, wat op zich prettig is. Reclameren werkt... もっと見る
企業が回答しました
Na het bestellen van Soft Revolt bh nummer 1, was ik zeer tevreden en nu inmiddels 4 stuks! Levering en bezorging gingen zoals afgesproken en probleempje werd meteen opgelost ! Ik ben tevreden !!
企業情報
当該企業による記述
Soft Revolt is ontstaan vanuit frustratie over de traditionele lingerie-industrie. Vrouwen dragen al decennia knellende beugelbh's die na een lange dag meteen uit moeten. Met name voor vollere cupmaten bleek een comfortabel, beugelloos alternatief dat écht ondersteuning biedt simpelweg niet te bestaan. Dat moest anders. Met Soft Revolt zijn we de zachte revolutie gestart. Dankzij innovatieve 3D-breitechnologie maken we naadloze, beugelloze lingerie die ultieme support biedt voor cupmaat B t/m G. Een merk waar vrouwen nooit meer hoeven te twijfelen over comfort en ondersteuning. Geen knellende beugels meer, maar de support die je verdient.
Voor 22:00 besteld, binnen 1-2 dagen geleverd.
Gratis verzending vanaf 100 euro in NL
通常48時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Super bh!
Super snelle verzending, maar bovenal een super bh! Ik heb de cleo bh besteld en vind het echt een verademing. De stof is steviger dan ik had verwacht (en daarmee dus goed ondersteunend). De bh biedt goede ondersteuning en sluit mooi aan, geen hobbels en bobbels (bij cupmaat E).

De BH's zitten prima.
De BH's zitten als n 2e huid en blijven mooi en goed ook na zoveel wasbeurtjes.
Kwaliteit is dus super!!
Communicatie..... mocht er iets "mis" zijn dan is die ook top. Vriendelijke duidelijke mails.

1 vd stuk binnen 2 wk productie fout
Heb er 2 besteld 1 zit redelijk wel wat weinig steun als je wat grotere borsten hebt. En de andere is al kapot bij de bandjes . 2 keer gedragen en met de hand gewassen. Dit was 1 keer maar nooit meer. En voor dat geld had ik wel wat meer verwacht .
Inmiddels terug gestuurd is een productie fout maar voor mij wel voorlopig 1 keer en ik kijk nu eerst hoe lang de andere mee gaat.

Heerlijke zacht bh
Heerlijke zacht bh. Paarse kleur verfrissend. Wel even goed afstellen en de bh goed aan doen.

Soft Revolt からの回答
De beha geeft een goede ondersteuning…
De beha geeft een goede ondersteuning (ook zonder beugels)en heeft een perfecte pasvorm. Snelle levering en goede service!

Top bh van soft revolt
Heb inmiddels meerdere bh’s van Soft revolt, super blij mee want ik draag ze probleemloos! Heb wel een lichte voorkeur voor de Lara bh omdat ik de pasvorm fijn vind. Een echte aanrader!

Comfortabele en mooie steun
Ik ben weg van deze zachte, comfortabele bh’s. Beugelbh’s zaten echt niet lekker meer en ben helemaal in to the soft revolt. Ik heb er nu een aantal in verschillende kleuren; zowel de Cleo als de Anna.
Nu pas geleden de off white gekocht. Toen ik toch liever een ander model wilde, kon ik het zonder probleem omruilen!

Soft Revolt からの回答
Fijne draagbare bh's en slops
Fijne comfortabele bh's die voldoende steun geven. Heel fijn materiaal en pasvorm.

Soft Revolt からの回答
comfortabel, kies de goede maat, met evt hulp, geen vervelende beugels meer
Ik ben enige tijd geleden Soft Revolt tegengekomen en na enige tijd nadenken heb ik de sprong gewaagd en ik heb er oprecht nog geen enkele spijt van. Ik heb al 9 rug operaties gehad waarvan n dubbele hernia operatie hoog op de t wervels, daarbij hebben ze de koppen van 2 ribben af moeten halen waardoor ik naderhand geen beugelbh´s meer kon verdragen. Helaas was n bezoek in een gespecialiseerde BH winkel voor beugelloze BH´s ook geen oplossing voor mij dus de soft revolt geprobeerd! Want altijd topjes was het ook niet als je weg moet. En wat ben ik blij hiermee. Ik heb ondertussen elke model uitgeprobeerd. De Cleo , Anna en de Lara nu... ze zitten allemaal goed voor mijn ribben maar de mooiste vindt ik voor mezelf de Cleo met zijn v uitsnijding en met de bandjes die toch net anders zijn dan de Anna. Maar dit is voor iedereen persoonlijk natuurlijk. Ik heb goed de video bekeken met de uitleg hoe je hem moet aandoen en afstellen, ook met bestellen erg belangrijk is je kan zelf aangeven of je houdt van dat je bh strak zit middel of los , deze bh´s gaan ook losser zitten door de tijd heen met dragen maar ook door de warmte van je lichaam, en deze bh moet je na 2 a 3 x dragen wel even door een sopje halen of in de was doen en dan is hij weer ready to wear. Droogt heel snel en draagt zeer comfortabel. Voor zowel kleine als grote borsten is dit een zeer fijn product en zou zeggen probeer het gewoon. En kom je er niet uit met je maat ze zijn meer dan bereidt je te helpen!!

Wat een mooie lingerie
Wat een mooie bralette, zit zo fijn en mooi glad. De pasvorm is, ook bij zwaardere borsten, heel goed.
Ben ook enthousiast over de broekjes

Soft Revolt からの回答
Een hele fijne BH zonder beugel
Een hele fijne BH zonder beugel, mooi om te zien en zit ook nog eens goed met een stevige ondersteuning. Ik heb er meteen nog 1 besteld!

Wat een comfortabele bh!
Wat een comfortabele bh!
Jaren eerder aan moeten schaffen. Unieke en hele goede ondersteuning! Ik heb de Anna en de Cleo besteld! Ze dragen heerlijk.

Soft Revolt からの回答
De beste en meest comfortabele bh ooit!
Dit is de beste en meest comfortabele bh die ik ooit heb aangehad. Hij sluit mooi aan (waar bij andere bh's altijd wel een van de cups een beetje gaapt en niet mooi aansluit). De bh zit echt enorm lekker. In het begin voelt het alsof de bh wat strakker zit, maar hoe langer ik de bh aan heb hoe lekkerder de bh gaat zitten tot ik de bh bijna niet meer voel zitten. Met andere bh's kan ik niet wachten om 'm uit te doen, maar bij deze heb ik dat niet. En de bh geeft echt meer dan voldoende steun. Ik heb een maat 3 (75 B bij andere bh's).
Verder is de service echt top. Ik had helaas een bandje wat stuk was gegaan tijdens het dragen. Heel vervelend, maar dat kan natuurlijk gebeuren. Dit heb ik meteen gemeld. Ik kreeg een ontzettend vriendelijke dame aan de lijn die mij hiermee heeft geholpen. Ik kon de bh terug sturen en heb binnen 1 week een nieuwe bh gekregen. Ik ben erg enthousiast en tevreden over Soft Revolt en kan iedereen de bh's en het bedrijf aanraden.

Klopt allemaal,zit echt heerlijk
Klopt allemaal,zit echt heerlijk, niet te warm geen gekriebel. Mooie kwaliteit en bandjes. Alleen ik heb een kleine B cupmaat. Helaas blijf ik aan de zijkant wat plooitjes/rimpeltjes houden. Staat daarom niet mooi onder een t shirt.

Soft Revolt からの回答
Ballette en slips zijn fantastisch
Ballette en slips zijn fantastisch, ik wil niets anders meer dragen.
Met de klantenservice heb ik ook goede ervaringen. Top!!

Heerlijk zittende BH
Heerlijk zittende BH. Geen vervelende beugel meer. Voldoende steun. Uitstekende omruil garantie.

De beste bh ever
De beste bh ever! Ik ben al een tijdje groot fan. En heb onlangs een paar nieuwe besteld. En deze zitten nog fijner omdat ik tussen een 3 en een 5 zit. Nu blijkt de 5 nog vele malen fijner te zitten. Fijne klantenservice! Helemaal blij mee!

Soft Revolt からの回答
Mijn dochter had al een bralette…
Mijn dochter had al een bralette aangeschaft en was daar heel enthousiast over. Heb er eerst 1 besteld en wat een verademing je merkt niet dat je een bh aan hebt maar wel dat er ondersteuning is. Dus ik heb er nog 3 bij besteld. Voor mij geen beugel-bh's meer. Een zeer tevreden klant.

Fijne beugelloze bh
Deze beugelloze bh zit heel comfortabel. De stof is stevig, de pasvorm is goed en zit mooi aangesloten.

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。