レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Köpte en Labubu till min dotter. TyvÀrr kom ordern med skada pÃ¥ emballagen. DÃ¥ det er ett samlarobjekt, vill vi inte ha ett produkt med skadad emballage, da vÀrde blir dömd pÃ¥ produkt och emballage.... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

BestÀllde skor 30 december 2025, idag Àr det 24 mars 2026. AlltsÃ¥ har det snart gÃ¥tt 3 mÃ¥nader utan att jag fÃ¥tt hem mina skor och nÀr jag försöker avbryta min bestÀllning och fÃ¥ tillbaka mina pengar... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag mitt nöt satte bestÀllningen i min dotters namn dÃ¥ hon köpt sin Labubu för egna pengar. Detta resulterade sÃ¥ klart i att jag inte kunde hÀmta ut paketet. Skickade ett mejl 16.55 och vÀntade mig in... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Jag la en order pÃ¥ ett par yeezy zebra den 30 november 2025 och nu Àr det 17 mars 2026 och jag har fortfarande inte fÃ¥tt skorna. Det Àr omöjligt att maila med dom och nÀr man vÀll skickar mail sÃ¥ svar... もっず芋る

䌁業情報

1. 店

圓該䌁業による蚘述

Soleplus satsar på specialutgåvor av skor som Àr i limiterad upplaga och ofta inte kan köpas in av butiker

2.7

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

LURAD PÅ PENGAR

BestÀllde ett par skor den 8:e februari, det har snart gÃ¥tt 2 mÃ¥nader sedan köp. Har inte fÃ¥tt nÃ¥gon uppdatering och har mejlat de flera gÃ¥nger, KÖP ALDRIG HÄR!!!!

2026幎2月8日

Har vÀntat pÃ¥ mina betalda skor över 1

Har vÀntat på mina betalda skor över 1 månad nu utan leverans eller info om leverans.
Efter att ha skickat tre mail fick jag svar på mitt tredje mail att de snart kommer svara mig, vilket fortfarande inte har hÀnt 1 vecka senare.
Hittar inget telefonnummer att nå dem på!

2026幎3月29日

BestÀllde skor 30 december 2025

BestÀllde skor 30 december 2025, idag Àr det 24 mars 2026. Alltså har det snart gått 3 månader utan att jag fått hem mina skor och nÀr jag försöker avbryta min bestÀllning och få tillbaka mina pengar går det inte att nå de. Jag har skaffat 3 nya goggle konton för att skicka mejl till de men det har gått dagar utan att få svar. Undvik att köpa från denna oseriösa företag!!

2026幎3月23日

Oseriöst företag

Oseriöst företag! BestÀllde skor 1 feb. Paketet registrerat i Postnord appen sen ingenting. Har mailat flertalet ggr utan svar. Har tröttnat och vill ha återbetalning fortfarande inget svar. Kommer kontakta ARN. Håll er borta.

2026幎3月20日
5぀星のうち1の評䟡

Det hÀr Àr något bluff företag

Det hÀr Àr något bluff företag! Sambon bestÀllde skor till dottern strax efter jul, fick hem fel skor och kunde inte registrera retur på sidan vi ville då såklart ha dom vi bestÀllt! Men nÀr vi till slut fick kontakt så valde vi att endast returnera! Det hÀr var i början av januari, och vi har inte fått någon återbetalning, dom har slutat att svara på mail, vi har haft kontakt med PostNord som meddelat att paketet blivit mottaget! Vi kommer att anmÀla, över 2000kr handlar det om!!

2026幎3月18日
5぀星のうち1の評䟡

Jag la en order på ett par yeezy zebra

Jag la en order på ett par yeezy zebra den 30 november 2025 och nu Àr det 17 mars 2026 och jag har fortfarande inte fått skorna. Det Àr omöjligt att maila med dom och nÀr man vÀll skickar mail så svara dom ALLDRIG. Och jag har försökt att få pengarna tillbaka men verkar omöjligt. SÀmsta jÀkla företaget som finns undvik detta företag, för lÀgger ni en order ni kommer aldrig få de eller pengarna tillbaka.

2026幎3月17日

BestÀllde varor den 16 januari

BestÀllde varor den 16 januari. Dom har fortfarande inte levererats, varje gÃ¥ng jag fÃ¥r svar frÃ¥n supporten upprepar dom samma sak att det Àr konstigt och att dom ska kolla med lagret, men nu har dom t.o.m slutat svara pÃ¥ mailen
 Oseriöst företag som bör undvikas om man kan hitta varan pÃ¥ annat hÃ¥ll!

2026幎3月12日
5぀星のうち1の評䟡

KundtjÀnst som inte svarar och olevererat paket

BestÀllde ett par skor 7:e januari. Gick tvÃ¥ veckor utan uppdatering och dÀrför mejlade jag kundtjÀnsten, kundtjÀnst svarar endast att de ”kan se att orden behandlas och kommer skickas ut inom kort”. Det gÃ¥r flera veckor utan att paketet skickas och jag mejlar de om och om igen och fÃ¥r samma ohjÀlpsamma svar om att ”ingenting har gÃ¥tt fel”. Sedan mejlar jag 15:e februari och frÃ¥gar om nÃ¥gon uppdatering eller nÃ¥gon typ av bevisning pÃ¥ att de ens kommer att kunna skicka paket, var pÃ¥ de vÀljer att ignorera mig. Jag mejlar Ã¥terigen och ber dem att svara, men blir ignorerad. Mejlar en tredje gÃ¥ng och blir fortfarande ignorerad. ÖvervÀger nu att anmÀla företaget till ARN dÃ¥ det verkar som att de bedrar sina kunder och nÀr de blir konfronterade lÀgger deras kundtjÀnst bara av och slutar svara. Vill ju gÀrna ha paketet dÃ¥ det Àr en present men verkar faktiskt som att de har bedragit en. Har sett massor av liknande recensioner med samma upplevelse. Köp ingenting om ni vill ha pÃ¥litlighet och ens en leverans överhuvudtaget!

2026幎3月1日

Det hÀr Àr riktiga bedragare

Det hÀr Àr riktiga bedragare! Var försiktiga! Den 17 november bestÀllde och betalade jag ett par skor till min dotter i julklapp. Fram till idag har varan inte levererats! Det har gått mer Àn tre månader! Chefen, Anna, ger mig falska löften om att varan kommer att levereras snart, och bestÀllningen ligger fortfarande hos Postnord. Jag kontaktade Postnord, och de sa att de aldrig mottagit bestÀllningen! Det hÀr Àr helt löjligt. Chefen krÀver ersÀttning för återbetalning! Jag förbereder ett brev till polisen och ARN. Jag rekommenderar inte att du har att göra med det hÀr företaget!!!

2026幎2月26日
5぀星のうち1の評䟡

BestÀll INTE från detta bolag!

BestÀllde Labubus till min dotter den 17 januari. Fortfarande inte fått något paket trots att deras kundtjÀnst svarat (på ett av alla mina mail) att paketet Àr på gång. Faktura, med påminnelseavgift, har jag dock fått. Inga som helst svar från deras mail kontakt @ soleplus.se heller.

Spar er energi och tid och bestÀll INTE från detta bolag. Att paket hamnar på villovÀgar har jag full förståelse för men nÀr bolaget inte svarar på mail men Àndå skickar ut fakturor Àr det inte ett legit företag.

2026幎1月17日

BestÀllde skor 27 november har bara

BestÀllde skor 27 november har bara fått trötta Mails att paketet Àr påvÀg och fick något i slutet på december 2025 en försÀndelse att det har registrerats.

Sen konktaktat igen 28 januari 2026 ( 2 mÃ¥nader senare) inte fÃ¥tt ett enda mail eller svar om nÀr paketet kommer, har vÀntat nu totalt snart 3 mÃ¥nader pÃ¥ 3 par skor som inget har pratat om. Jag vill inte vara en ” Karen” men detta Àr bland det sÀmsta service jag har bemött

2026幎1月28日

Undvik detta företag!

BestÀllde för flera mÃ¥nader sedan. Har fortfarande inte fÃ¥tt skorna jag bestÀllt. Har skickat flertal mail till företaget, fick till slut ett svar att det var ”mÀrkligt” att jag inte fÃ¥tt varan jag bestÀllt. Nu efter en massa mail sÃ¥ fÃ¥r man inte fler svar.
Dom blockerar folk på sociala medier om man kontaktar eller skriver negativa kommentarer.
Kommer att göra en anmÀlan!
Köp ingenting på denna sida! Lurendrejeri!!

2026幎2月18日
5぀星のうち1の評䟡

Under all kritik - undvik att bestÀlla.

BestÀllde en julklapp dÀr jag fick helt fel vara. Behöver jaga dom i en vecka med över 4 mejl innan någon svarade och gav mig en retursedel.
Har nu gÃ¥tt över 6 veckor sen jag returnerade skorna och har fortfarande inte fÃ¥tt tillbaka nÃ¥gra pengar eller svar pÃ¥ mina senaste 4 pÃ¥minnelser dÀr jag frÃ¥gar varför jag inte har fÃ¥tt mina pengar. Inget svar
 otroligt dÃ¥ligt hanterat hela Àrendet. Nog kÀmpigt med att fÃ¥ fel vara i samband med julklapp och dessutom behöva jag in en retursedel och pÃ¥ det fortfarande inte fÃ¥tt min Ã¥terbetalning, vad hÀnder pÃ¥ andra liksom

2026幎2月17日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス