SOLIT socks レビュー 2,601

TrustScore 5段階評価の4.5

4.6

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Boven verwachting , dacht probeer voor de zoveelste keer kl sokjes en super blij mee en aan geraden voor me zus ben benieuwd want schoen maat 36 en heel slank bedenk ik zullen de sokjes met elastiek... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Alles ging goed en volgens afspraak Prima socks maar gelukkig komt het blote voeten seizoen er weer aan. Vind de hoeveelheid mail die je krijg voor en na je aankoop verschrikkelijk veel ga me daarvoor... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Sneaker sokjes zijn in het echt zoals het in de omschrijving staat, sneller geleverd dan in eerste instantie werd aangegeven. Super fijne sokjes, zonder teennaad en blijven goed zitten.

5つ星のうち3の評価

Hi levering gaat netjes op tijd, wel vaak brievenbus pakketje tegen pakketpost tarief. Maar de kwaliteit van de sneakersokken vind ik tegen vallen. Na enkele keren dragen al slijtage bij de teen dus d... もっと見る

企業情報

1. 衣料品店
  2. ファッション アクセサリー店

当該企業による記述

SOLIT socks zijn de eerste stijlvolle enkelsokken en sneakersokken die nooit meer afzakken. Dankzij de speciale weeftechniek in de band blijft de sok op zijn plaats zonder dat deze knelt om de enkel. Nooit meer frustraties en irritaties door afzakkende sokken. SOLIT is in 2019 opgericht door Olaf en Tim uit hun eigen frustratie met afzakkende en stijlloze sokken. Met een passie voor kwaliteit en stijl hebben zij SOLIT socks ontwikkeld om een definitieve oplossing te bieden voor dit veelvoorkomende probleem. Dankzij de stijlvolle designs in de band zorgen SOLIT socks voor de finishing touch van elke outfit. Door het gebruik van hoogwaardige materialen bieden SOLIT sokken jou buiten functionaliteit ook ultiem comfort. De beste bamboe enkelsokken en katoenen enkelsokken vind je bij SOLIT. Bij SOLIT socks staat klanttevredenheid voorop. We streven ernaar om jou de beste kwaliteit en service te bieden. Probeer SOLIT socks vandaag nog en ervaar het verschil. Geen gedoe meer met afzakkende sokken, alleen maar comfort en stijl.

Nooit meer last van afzakkende sokken

当該企業による記述

Kies net als 50.000+ klanten voor de sokken van SOLIT socks.
Bij SOLIT socks weten wij als geen ander hoe vervelend afzakkende sokken zijn. Dat hebben wij, Olaf en Tim, zelf meegemaakt tijdens werk en sport. Daarom ontwikkelden we stijlvolle, functionele enkelsokken die wél blijven zitten, wat je ook doet. Comfortabel, praktisch en perfect te combineren met elke sneaker of outfit.

Vóór 23:59 besteld = morgen in huis!

In Nederland en België

Gratis verzending vanaf €35,-

連絡先

Nooit meer last van afzakkende sokken

Kies voor de sneakersokken of no-show sokken van SOLIT socks.

4.6

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち4の評価

Fijne sokken die niet afzakken

Fijne sokken die niet afzakken. Snelle levering

2026年3月26日

Hi EH,

Bedankt voor je review. Geniet van de sokken die nooit meer afzakken.

Super

Voldoen helemaal aan de verwachting, blijven goed zitten!

Hi Marjolein,

Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat de sokken helemaal aan je verwachting voldoen.

5つ星のうち5の評価

Sneaker sokjes zijn in het echt zoals…

Hi Hetty,

Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat de sneaker sokjes precies zijn zoals omschreven en dat ze zo goed blijven zitten. Ook goed om te weten dat de levering sneller was dan verwacht. 🙂

5つ星のうち2の評価

Voetkousen

Ik heb voetkousjes gekocht in de hoop dat deze niet onder de voeten gingen kruipen. Jammer maar ze blijven niet zitten.

Hi Gilberte,

Bedankt voor je eerlijke feedback. Wat ontzettend jammer om te horen dat de sokken bij jou niet goed blijven zitten, dit is natuurlijk precies wat we met ons ontwerp proberen te voorkomen.

Ik zie dat je hierover nog geen contact met ons hebt opgenomen. Zou je ons een e-mail kunnen sturen op contact@solitsocks.nl? We willen dit namelijk heel graag voor je oplossen!

We horen graag van je zodat we dit netjes kunnen afhandelen!

5つ星のうち5の評価

Is de enigste sokken die niet draaien…

Is de enigste sokken die niet draaien en blijft zitten, zoveel sokken geprobeerd. Mijn man heeft ze nu ook en bevalt uitstekend

Hi Snita,

Bedankt voor je geweldige review. Wat fijn dat de sokken zo goed bevallen bij jou en je man. Dat is precies waar we het voor doen. 🙂

5つ星のうち5の評価

Een paar was in te kleine maat geleverd…

Een paar was in te kleine maat geleverd en het bedrag is netjes overgemaakt op onze betaalrekening.

Hi Petra,

Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service en de snelle afhandeling.

Top sokken

Top sokken. Ze zakken idd niet af. Goeie kwaliteit.

2026年3月27日

Hi Peter,

Bedankt voor je mooie review. Wat goed om te horen dat onze sokken doen wat ze beloven en niet afzakken. We doen ons best om die kwaliteit te blijven leveren!

Geweldige sokken

Geweldige sokken. Doen wat beloofd wordt: zakken niet af!

2026年3月27日

Hi Ineke,

Bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te horen dat de sokken doen wat ze beloven en goed blijven zitten. Daar doen we het voor!

5つ星のうち5の評価

Net gekocht en een paar keer gewassen…

Net gekocht en een paar keer gewassen en gedragen. Blijven goed zitten. Nu wachten wat ze over een paar maanden doen. Ik ben benieuwd.

2026年3月26日

Hi Machiel,

Bedankt voor je mooie review!

Wat goed om te horen dat de eerste indruk positief is en dat de sokken ook na de eerste wasbeurten perfect blijven zitten. Daar doen we het voor!

Zolang je onze wasinstructies blijft volgen, komt het helemaal goed met de pasvorm en kwaliteit. We hebben er alle vertrouwen in dat je er over een paar maanden nog steeds evenveel plezier van hebt!

Ze zijn top!!

2026年3月31日

Hi Lut,

Bedankt voor je mooie review. Geniet van de sokken die nooit meer afzakken.

5つ星のうち1の評価

Enkelsokjes

Ze zakken gewoon af

Hi Liesbeth,

Bedankt voor je feedback. Wat vervelend om te horen dat de enkelsokjes bij jou afzakken, dat is natuurlijk niet de bedoeling!

Ik zie dat je hierover nog geen contact met onze klantenservice hebt opgenomen. Zou je ons een e-mail kunnen sturen op contact@solitsocks.nl? We kijken graag met je mee naar een passende oplossing.

Nogmaals excuses voor het ongemak.

5つ星のうち4の評価

1 min punt: te korte textielpin om bundel bij elkaar te houden

Super sokken (footies) die inderdaad niet afzakken en zacht zijn, ook na het wassen. Echter 1 min punt; de bundels worden met een textielpin bij elkaar gehouden die zo kort is dat bij het verwijderen van de pin met een schaar grote kans is dat je de sok beschadigd. Alsjeblieft een langere textielpin gebruiken of los leveren, simpele oplossing, scheelt in ieder geval één beschadigde sok!

2026年4月15日
自発的なレビュー

Hi Pascha,

Bedankt voor je positieve woorden over het comfort van onze footies en je kritische feedback over de verpakking. We hebben dit signaal onlangs vaker ontvangen en direct actie ondernomen. We hebben de verpakking van de volgende batch verbeterd door de pin te verwijderen, precies zoals je voorstelde!

Het spijt ons enorm dat er hierdoor een sok beschadigd is geraakt. We lossen dit graag voor je op! Zou je ons een e-mail kunnen sturen op contact@solitsocks.nl? Dan zorgen we voor een passende vergoeding voor de beschadigde sok.

Nogmaals bedankt voor het meedenken!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。