レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Zoals gewoonlijk weer een fijne vakantie met Solmar naar Spanje. Dit keer naar Benidorm het was erg druk ivm pasen. De Spanjaarden vierden die week intensief dit feest. Helios is een heel fijn hotel... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Kennisgemaakt met Solmar via mijn zusje vorig jaar, voor het eerst met de bus, en ik moet zeggen, 100% meegevallen, ook dank aan mijn zusje die al jaren met Boosten EN Solmar reist. Ik heb weer een va... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Al enkele malen met hun naar Spanje gegaan en elke keer goede ervaringen gehad. Goede chauffeurs, goede service, gemakkelijk via internet boeken. 1 x was er een fout op hun website, een mailtje en enk... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Al vaker via Solmar op vakantie geweest. Altijd prima. Bij afgelopen boeking wat problemen met koffers bij kunnen boeken niet in kunnen loggen bij transavia. 3 x telefonisch contact gehad. Heel erg... もっと見る

企業情報

1. 旅行代理店
  2. 路線・長距離バス会社
  3. バス ツアー代理店

Solmar.nl について

当該企業による記述

Over ons

Solmar.nl is al bijna 40 jaar dé Spanje specialist! Reis per bus, vliegtuig of auto naar één van de Spaanse Costa's en ontdek het zelf. Ons doel is om de best mogelijke service en kwaliteit te bieden, voor een zo laag mogelijke prijs. Naar welke bestemming u ook onderweg bent, u kunt ervan uit gaan dat uw reis met de grootste zorg is samengesteld en uitgevoerd!

Ons aanbod

Ons uitgebreide aanbod van zonvakanties naar Spanje bestaat onder andere uit de populaire bestemmingen Malgrat de Mar, Benidorm en Salou. Wat wordt uw volgende vakantiebestemming?

🚌 busvakanties ✈️ vliegvakanties 🚖 autovakanties Volg ons op Instagram, Facebook & Pinterest!

連絡先

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Eenvoudig en duidelijk

Het was heel duidelijk aangegeven Ook prima de aanbeveling om voorraad 31 december te boeken vanwege korting

Blij met telefonische boeking

Ik doe de boeking altijd het liefst telefonisch. Dan kun je ook vragen stellen en uitleggen wat precies je wensen zijn. Die mogelijkheid heeft Solmar en je wordt altijd vriendelijk geholpen en je krijgt goed advies. Ik ben blij dat ik weer terecht kan in het mij bekende hotel met vroegboekkorting.

2025年12月29日

Solmar.nl からの回答

Beste Truus, wat fijn dat wij u ook weer mogen begroeten! Hartelijk dank voor de 5-sterren review en tot ziens in Maarheeze. Vriendelijke groet, Karin - Team Solmar

5つ星のうち3の評価

Prima geboekt via app

2025年12月25日

Solmar.nl からの回答

Goedemorgen, hartelijk dank voor de 3-sterren. Wat fijn dat we u weer mogen verwelkomen op een van onze leuke reizen. Vriendelijke groet, Karin - Team Solmar

5つ星のうち4の評価

Solmar.nl からの回答

Bste Guillaume, we begrijpen heel goed dat de hostess wordt gemist. Het enorme tekort in de horeca en hospitality zorgen ervoor dat we het niet meer geregeld krijgen. Of de kosten voor koffie etc worden veel te hoog, dat is ook niet de bedoeling. In ieder geval dank voor 4-sterren en tot een volgende reis. Vriendelijke groet, Karin - Team Solmar

5つ星のうち5の評価

Wij gaan heel lang (35) met solmar op…

Wij gaan heel lang (35) met solmar op vakantie en altijd goed geregeld

Solmar.nl からの回答

Hartelijk dank voor de 5-sterren review en alle reizen die u via ons geboekt heeft. Vriendelijke groet, Karin - Team Solmar

Altijd goed geregeld

Super fijn online een vakantie geboekt.
Is niet de 1ste keer dat wij deze boeken bij Solmar.
Wel zonder busreis met eigen vervoer maar ook dit is tot in de puntjes geregeld.
Altijd netjes op tijd reactie als je een vraag hebt aan de klantenservice.
Top geregeld.

Solmar.nl からの回答

Beste Djordy, hartelijk dank voor de 5-sterren review. En wat fijn te lezen dat het allemaal zo goed bevalt. Heel graag gedaan en tot ziens op een van onze leuke reizen. Vriendelijke groet, Karin - Team Solmar

5つ星のうち4の評価

Alles ging naar verwachting goed en de…

Alles ging naar verwachting goed en nu de rest nog. Een volledig antwoord is er pas eind september 2026, na de genoten reis.

Solmar.nl からの回答

Beste Mike, dank voor de 4-sterren en laten we hopen dat het een fijne vakantie wordt. Tot ziens in Maarheeze. Vriendelijke groet, Karin - Team Solmar

Betrouwbare organisatie

Snelle, correcte boeking en snelle verwerking van de aanvraag.

Goed en betrouwbaar

Wij hebben al vaker met solmar geboekt en vinden dit altijd fijn om te doen. Het is duidelijk en overzichtelijk. Bij hulp of vragen kun je altijd bellen naar het kantoor. Medewerkers zijn allemaal erg vriendelijk en behulpzaam

Solmar.nl からの回答

Goedemiddag, wat een vriendelijke complimenten. Heel hartelijk dank daarvoor en voor de 5-sterren. Tot ziens in Maarheeze. Vriendelijke groet, Karin - Team Solmar

Top!

Top, zonder zorgen op reis.

5つ星のうち5の評価

Goede en snelle service ga al aantal…

Goede en snelle service ga al aantal jaren naar salau zelfde hotel

2025年12月31日

Solmar.nl からの回答

Goedemiddag, dat horen we graag. Hartelijk dank voor de 5-sterren en tot ziens in Maarheeze. Vriendelijke groeten, Karin - Team Solmar

Makkelijk te boeken

Makkelijk te boeken, en ook heel duidelijk om met die app op je telefoon te hebben ,tot nog toe een prima ervaring .

Solmar.nl からの回答

Goedemiddag, wat fijn dat het boeken en het gebruik van de app zo goed is bevallen. Dank voor de 5-sterren en tot ziens in Maarheeze. Vriendelijke groet, Karin - Team Solmar

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。