レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

DesvÊrre lÊste jeg ikke anmeldeser fÞrst, ellers havde jeg ikke bestilt noget som helst. Gik udfra at det handler sig om en dansk virksomhed, min skyld at jeg ahr ikke set lÊngerer ned pÃ¥ hjemmesiden.... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Handl for guds skyld et andet sted. Leveringstid overskrides med flere 100 procent ift. det, de skriver. Man fÃ¥r ingen brugbar information om sporing af pakker, blot at den er i Kina. Selvom de lover... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Jeg er blevet snydt - jeg har betalt 600kr for et par arbejdssko, der aldrig er kommet, og der er intet svar at fÃ¥ fra deres ‘support’. De har vist hovedkontor i Hongkong og nyder godt af, at ma... もっず芋る

1.3

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち1の評䟡

Det er falsk side, som udgiver sig for at vÊre dansk

Det er, som mange andre ogsÃ¥ skriver, en scam-side. Det er en klassisk dropshipping-virksomhed, hvor man betaler overpris for varer sendt direkte fra Kina i dÃ¥rlig kvalitet – og som slet ikke lever op til det, der vises pÃ¥ billederne. Telefonnummeret er hollandsk og ude af drift, mens adressen er angivet til MalmÞ og Hongkong. Lad vÊr’ med at kÞbe fra dem, og meld dem!

2026幎3月21日

Jeg er blevet snydt

Jeg er blevet snydt - jeg har betalt 600kr for et par arbejdssko, der aldrig er kommet, og der er intet svar at få fra deres ‘support’.

De har vist hovedkontor i Hongkong og nyder godt af, at man selvfÞlgelig ikke lige havde deres trustpilot gennem denne gang. Dyre lÊrepenge

Hold jer langt vÊk :-)

2026幎3月7日
5぀星のうち1の評䟡

Handl for guds skyld et andet sted

Handl for guds skyld et andet sted. Leveringstid overskrides med flere 100 procent ift. det, de skriver. Man får ingen brugbar information om sporing af pakker, blot at den er i Kina. Selvom de lover på hjemmesiden at svare på henvendelser inden for 24 timer, så svarer de slet ikke. Det er en kinesisk webshop forklÊdt som dansk virksomhed. Hvis jeg kunne få kontakt til dem, havde jeg annulleret min ordre.

2026幎3月5日
5぀星のうち1の評䟡

DesvÊrre lÊste jeg ikke anmeldeser fÞr

DesvÊrre lÊste jeg ikke anmeldeser fÞrst, ellers havde jeg ikke bestilt noget som helst. Gik udfra at det handler sig om en dansk virksomhed, min skyld at jeg ahr ikke set lÊngerer ned på hjemmesiden. Varen kommet efter 4 uger. Skal vÊre Merino/Kashmir og det tvivler jeg på. Ingen fÞlgeseddel, ingen vaskeseddel ind i tÞjet. StÞrrelser efter asiatisk kvinder, hvor en S tilsvarer bÞrnestÞrrelse til en 10 årig pige. Sendt email og bed om returnering på dansk, engelsk og kinesisk, Ingen svar. En dyr handel hvor du betaler for varen som du slet ikke kan bruges til noget.

2026幎2月22日

Ingen varer modtaget

Har ikke modtaget min ordre (#I1x8yzite) BelÞbet er trukken for over 14 dage siden på min konto. Har skrevet flere gang til dem uden svar.
Nu er pakken endelig ankommet efter nÊsten 3 uger
..Vil ikke anbefale at handle pÃ¥ denne hjemmeside

2026幎2月2日

intet feedback

De besvarer ikke mails.
de bekrÊftede en forkert farve, jeg skrev indenfor en time uden svar, skrev de nÊste 3 dage hvor varer ikke var sendt endnu, heller ingen svar. har ikke modtaget varen endnu. det er meget bekymrende at de ikke svarer deres kunder.

2026幎1月15日
5぀星のうち5の評䟡

Motorcykel stÞvler

Jeg bestilte motorcykel stÞvler..
Jeg bestilte og tjekkede derefter anmeldelser her på trustpilot.. jeg blev seriÞst bange for, om jeg havde kÞbt katten i sÊkken... og tÊnkte Þv..de penge er spildt...
Men, her efter 14 dage har jeg modtaget stÞvlerne.. og de er super fine..
Jeg kunne fÞlge pakken på deres side, hvor den var...
Jeg har ikke noget dårligt at sige..
Min mand er glad for julegaven..

2025幎12月30日

jeg har bestilt en jule sweater d.3

jeg har bestilt en jule sweater d.3 December og der står bare i tracking at den afventer , jeg har sendt 3 mail og de svarer ikke. ADVARSEL kÞb aldrig noget hos dem. så nul stjerner herfra , når man ikke endgang svare på mails men der er måske fÞrst ved at spinde garnet den skal strikkes af :-(

2025幎12月3日
5぀星のうち1の評䟡

De svarer ikke på mails, ingen retur sedler, misvisende stÞrrelser

De svarer ikke på mails, nu har jeg sendt femte mail i dag. Jeg vil sende retur, men modtager ikke svar, og kan derfor ikke sende retur. Har ringet til tlf opgivet på websiden, nummeret virker ikke.
StÞrrelse på mine cardigans var extra small (eller mindre), jeg bestilte small. Der er godt to uger levering. De sender fra Kina, selvom websiden siger Bulgarien. Så du skal betale retur porto til Kina. Hvis du nogensinde får en retur seddel.
Jeg kan ikke anbefale, og går nu videre med min sag.
Jeg har cardigans for over 1000 kr liggende som jeg nu ikke kan bruge, heller ikke sende retur.

2025幎12月12日

ADARSEL

ADARSEL
IKKE BESTIL FRA SONDA.
Jeg har bestilt vare for over 4 uger siden med leveringstid på 7-14 dage. Jeg har hverken modtaget varerne eller hÞrt fra dem. De svar ikke engang på mine henvendelser. Og selvfÞlgelig har de også trukket pengene fra min konto...

2025幎10月16日

Jeg bestilte diabetes sko

Jeg bestilte diabetes sko, men nu nÊsten 4 uger senere har jeg stadig ikke modtaget noget. Yder mere har fundet de eksakt samme sko på Temu bare betydelig billigere. Jeg er virkelig blevet taget ved bagdelen. For eftertiden husker jeg at tjekke på trustpilot. Ingen stjerner herfra.

2025幎10月8日

Kunne man give 0 stjerner

Kunne man give 0 stjerner, sÃ¥ havde jeg gjort det - Jeg bestilte en cardigan i “multifarver” palliet. Men modtog en sÞlv farvet cardigan. SÃ¥ henvender jeg mig til virksomheden, hvor en AI agent fortÊller, at de har lavet en fejl pÃ¥ deres webshop. Som har forÃ¥rsaget fejlen. Da det er deres fejl at jeg modtager forkert varer, sÃ¥ forventer jeg en 100% refundering af mine penge. Det kan jeg ikke fÃ¥. Jeg kan fÃ¥ 50% refundering eller sende cardiganen retur til Kina. PÃ¥ min regning - pasformen pÃ¥ produktet var ogsÃ¥ langt fra de produkt billeder som de viser pÃ¥ webshoppen

2025幎10月9日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ