Dejligt sommerhus
Vi har fået et virkeligt dejligt sommerhus, med god indretning og gode materialer. Sonne Huse har vÊret meget hjÊlpsomme i forhold til ibrugtagning.
Kompetente og ordentlige, de får mine varmeste anbefalinger.
Dejligt hus og god kvalitet. De fejl og mangler, som har vÊret undervejs - er blevet lÞst med det samme.
God dialog med byggelederen.
Malene & Jacob, RÞrvig
Vi har haft det mest skuffende forlÞb med SonneHuse, der har bygget vores sommerhus tilbage i 2019.
Udover udfordringer udvejs i processen har de her mere 2,5 år efter stadig ikke udbedret vores oprindelige mangler - efter flere forsÞg med bl.a. forkerte håndvÊrkere og materialer og de nÊgter at holde 1-års gennemgang med os - hvor der er en byggesagkyndig til stede.
Vi kan pÃ¥ ingen mÃ¥de anbefale dem. Ãv.
Huset er godt og er velbygget. Men deres vilje til service er under al kritik. Nu er det to år siden at jeg overtog huset, og jeg har endnu ikke formået at få dem til at deltage i en 1-årsgennemgang.
God oplevelse