Aftaler holdes til punkt og prikke
Jeg har haft fornÞjelsen af at handle med Sonnimax af flere omgange - en fornÞjelse at alle aftaler er blevet overholdt og kan derfor klart anbefale dem som måtte have brug for det, at handle med Sonnimax .
Hos Sonnimax har vi over 50 års erfaring inden for udstyr, anlÊg og maskiner til slyngrensning, sandblÊsning, metallisering samt bygnings- og industrimaler
ãã³ããŒã¯
De er absolut gode til at finde stumper, der for os andre er sÊrdeles besvÊrlige.
Melder klart tilbage på henvendelser og altid venlig tone.
Fair priser der på ingen måde matcher deres fantastiske service.
Man fÞler en god personlig betjening hver gang, for mit vedkommende.
Vi stopper ikke samarbejdet lige forelÞbigt efter alle årene (årtier) de har hjulpet os.
Har haft en dårlig oplevelse med en af de ansatte som jeg ikke ligefrem vil fremhÊve som positiv!
Enten tror man de danske landeveje er en rallybane med hÊvet arm og blinken til ens med trafikanter, jeg har aldrig oplevet en kÞre så sindsyg som den person jeg mÞdte på motorvejen mellem middelfart og Fredericia! Men ved nÊrmere sÞgen på social medier er det åbenbart ikke fÞrte gang!
Vi står med en professionel airless spraypistol der er gået i stykker. Ingen, ligesom i ingen, kan skaffe reservedele til den. Alt vi skal bruge til pistolen, er en lille dims til ingen penge. Jeg får telefonnummeret til Sonnimax, og får at vide at hvis ikke de kan, er der ingen der kan. Jesper fra Sonnimax ringer lynhurtigt tilbage, og bruger Þjeblikkeligt tid, sender billeder med stÞrrelsesangivelse, ringer tilbage med det samme og får tjekket at det hele passer. Se det er god kundeservice - tak til Jesper!