Son of a Beach レビュー 344

TrustScore 5段階評価の4.5

4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Ik heb een bestelling gedaan onlangs, een zwembroek voor mijn man en 2 bikini's voor mijn dochter, leuk matchend met elkaar. Op de site gaf hij aan 1 maat kleiner te moeten bestellen omdat de bikini... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Leuke flamingo set voor ons gezin besteld. Hadden heel graag de strepen set gehad, maar is lange tijd niet voorradig in de gewenste maat. Vlotte levering. Kwaliteit is zeer goed en alles zit ook prima... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Voor vaderdag vader dochter setje gekocht, had eerst contact gehad over de voorraad en toen vriendelijk te woord gestaan. Pakketje was snel. Zat een klein defect in de badpak, hier over gemaild en dit... もっと見る

5つ星のうち5の評価

GEWELDIG! Het is zulke fijne kwaliteit en de service is uitmuntend! We heren lopen altijd in dezelfde shorts en ik was als moeder altijd een beetje jaloers, maar nu kan ik ook shinen in hetzelfde als... もっと見る

企業情報

1. 衣料品店

当該企業による記述

Son of a Beach is ontstaan door de gedachte dat iedereen zich goed moet kunnen voelen in zwemkleding. De iconische matchende zwembroeken staan hierbij centraal.

連絡先

通常48時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Happy family

Ik heb de set gekozen met de smileys, zowel bikini voor mezelf, alsook zwemshort voor man en zoon. Bikini is prima! Jammer dat je de pads er niet ergens makkelijk kan uithalen. De zwemshorts zijn ook mooi van kwaliteit meer de pasvorm is iets te groot. Mocht wat korter en minder lomp.

2025年8月16日

Molto bene

Molto bene, errore iniziale perché il materiale non era disponibile e sono stato avvisato solo qualche giorno dopo.
Mi è stato però offerto un buono sconto ed è stata effettuata una spedizione veloce per ovviare.

2025年8月14日
5つ星のうち5の評価

Zeer leuke motieven om uit te zoeken

Zeer leuke motieven om uit te zoeken.
Aankoop was gemakkelijk te doen online.
Bestelling snel verzonden en netjes verpakt.
1 Heren short
1 babybadpak
Bij aankomst viel op dat het als romper is uitgevoerd.
En dit is zeer ideaal met een luier dragende kleine.
Binnenkort nog eens een ander setje uitzoeken.

2025年8月8日
5つ星のうち5の評価

Super service en goede zwembroeken

Na een fout van PostNL waardoor er niets bij mij is bezorgd, heb ik alsnog op tijd voor onze vakantie mijn bestelling ontvangen door de goede service van Son of a Beach! De zwembroeken zitten perfect en door een eerdere bestelling weet ik dat dat ze ook lang mooi blijven.

2025年7月18日
5つ星のうち3の評価

Versand und Retoure kostenpflichtig...

Die bestellte Ware war qualitativ einwandfrei und entsprach den Erwartungen – also absolut empfehlenswert, was das Produkt selbst angeht. Was ich jedoch nicht in Ordnung finde: Man muss sowohl für die Lieferung als auch für die Retoure das Porto selbst bezahlen. Gerade bei einem Onlineshop für Kleidung, bei der es ganz normal ist, verschiedene Größen zur Anprobe zu bestellen, sollte zumindest der Versand kostenfrei sein. Jeder Mensch ist unterschiedlich gebaut, und nicht jede Größe passt auf Anhieb – das ist ganz natürlich. Es wäre fairer, wenn zumindest eine der beiden Versandkosten übernommen würde (idealerweise der Versand). So wirkt das Ganze leider etwas kundenunfreundlich.

2025年7月14日
5つ星のうち1の評価

Foute levering

Twee weken geleden bestelling geplaatst. Bikini en zwembroek voor mijn zoontje. Kreeg ik een bikini en badpakje. Contact gehad en alles ging snel opgelost worden, of zo leek het toch…. Een zwembroekje en retourlabel zouden toegestuurd worden. Niets ontvangen, wij vertrekken op reis zonder deze set. Heel spijtig en een antwoord op de vraag of er iets misgelopen is kreeg ik ook niet.

2025年7月9日

Hi Tiny,

Wat vervelend om te horen en dit is natuurlijk niet de bedoeling. Er is zover wij nu kunnen zien waarschijnlijk iets mis gegaan bij PostNL, maar dat neemt natuurlijk niet weg dat jullie nu op reis gaan zonder onze set. Neem even contact op met onze klantenservice via info@sonofabeach.nl of +31628142435, dan kijken wij samen even naar de beste oplossing.

Team Son of a Beach

Fijn cadeautje vaderdag

Voor vaderdag een zwembroek gegeven en 2 badpakken voor de dochters. Goede kwaliteit, prettige stof, fijn een ritsje in de zak van de zwembroek en goede pasvorm. Heel tevreden!

2025年6月15日

Super!

Na een zoekgeraakt pakketje bij de post en een wat stroeve start in de communicatie, kan ik niet anders dan zeggen dat Son of a Beach met hele nette en fijne oplossingen is gekomen! Ze hebben er werkelijk alles aan gedaan om mijn (nieuwe) pakketje alsnog op tijd te bezorgen, inclusief een extraatje voor het ongemak. Goede service en uiteindelijk heel fijn contact gehad! We bestellen hier zeker nog eens!

2025年6月12日

Hi Manon,

Wat vervelend om te horen, dit is uiteraard niet onze bedoeling. Zou jij voor de zekerheid nogmaals een mail kunnen sturen naar info@sonofabeach.nl inclusief je ordernummer, of bellen/appen naar +31628142435? Dan kijken wij waar het is mis gegaan en zoeken wij vandaag nog naar een passende oplossing voor je.

Team Son of a Beach

5つ星のうち5の評価

Perfect van bestelling tot bezorging

Ik heb onlangs een bestelling geplaatst bij Son of a Beach en ik ben ontzettend tevreden! De levering was snel en netjes verpakt, en het product overtrof mijn verwachtingen. De kwaliteit is top – je merkt echt dat er aandacht is besteed aan zowel het materiaal als het design. Ook de communicatie was duidelijk en vriendelijk, wat altijd fijn is bij een online bestelling. Al met al een superervaring en ik bestel hier zeker nog eens!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

2025年6月11日

Het bestellen ging vlot

Het bestellen ging vlot, de levering ook. Jammer genoeg de verkeerde bestelling gekregen maar na een telefoontje gingen ze dit in orde brengen. Nu nog afwachten of dit effectief zo is! Ter compensatie mocht ik de verkeerde levering wel houden.

2025年6月8日

Bestelling nagestuud

Deel van de bestelling ontbrak in de doos. Na contact snel nagestuurd. Prima !

2025年5月31日

Hi Eline,

Wat vervelend om te horen en wat gek dat wij geen reactie hebben gegeven. Excuus daarvoor. Wij nemen vandaag contact met je op om dit zo snel mogelijk op te lossen.

- Team Son of a Beach

Tevreden

Tevreden, Goed materiaal. Goede prijs kwaliteit verhouding.
Snelle levering.

Leuk dat geleverd kan worden in heren en dames en kind

2025年6月2日

Goede kwaliteit

Een matchende set voor vader/dochter en moeder/zoon besteld. Lijkt kwalitatief allemaal heel goed te zijn. Was snel geleverd en eenvoudig te bestellen. Alles was gewoon naar verwachting. Nu wachten op de zomervakantie dat we het kunnen gebruiken!

2025年5月26日

Trustpilot エクスペリエンス