Sonoha レビュー

TrustScore 5段階評価の2.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Van de vier producten die we besteld hadden, werden maar 2 producten geleverd. Nadat we een foto hadden gestuurd van de producten die we wel ontvangen hadden, zouden we de ontbrekende producten nagest... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Niet lang op artikel moeten wachten. Klemmen voor dekbed(hoes)...ben er nog steeds beetje mee aan het "stoeien". Bij hele losse onderkant lastig op goede manier bevestigen zodat dekbedhoes niet m... もっと見る

5つ星のうち5の評価

5つ星のうち1の評価

ZEER SLECHT!!!!! NIET TE VERTROUWEN SLECHT TE BEREIKEN! 22 NOVEMBER KERSTCADEAU VOOR KLEINDOCHTER BESTELD LEVERTIJD CA 15 DAGEN. NA BETALING KREEG IK TE HOREN DAT BESTELLING EEN VERTRAGING HEEFT O... もっと見る

連絡先

過去12か月のレビュー数: 0件

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Zeer professionele webshop

Ik heb in november een bestelling geplaatst en deze bestelling is exact naar verwachting geleverd. Tussendoor heeft de klantenservice mij keurig netjes geholpen met mijn vragen. Ik ben zeer te spreken over de handelswijze van deze webshop. Ook leuke producten overigens!

2020年12月15日

Op 2 november besteld

Op 2 november besteld, vandaag 14 december nog niets mogen ontvangen. Via de track and trace was het zogezegd geleverd. Mailtje gestuurd naar sonoha, laten ze weten dat de track and trace toch niet zou kloppen, mijn pakketje zou vast zitten in Luxemburg!? Bestel hier niets, dit is een malafide onderneming!

2020年12月14日
5つ星のうち2の評価

Niet bestellen bij Sonoha.nl, is een Dropshipper!

Op 14 november jl heb ik een bestelling gedaan bij Sonoha.nl en deze meteen betaald via Ideal. De bestelling zou binnen komen op 9 december jl, maar op 9 december werd de leverdatum ineens veranderd naar 26 december. Ik had dit bedrijf gevonden via Instagram. Nu heb ik op tv een paar dagen geleden een programma gezien dat ging over zogenaamde dropshippers. Sonoha is blijkbaar ook zo'n bedrijf. Ze vragen veel geld voor een product dat ze zelf voor een paar euro kopen bij een chinees bedrijf en ze laten het product naar jouw huisadres sturen als je geluk hebt. Ik heb na een boze e-mail een track en trace code van DHL ontvangen, waarbij staat dat de zending bij hen is aangemeld, (de verzender is WORLDTECH) en de belofte via een e-mail dat mijn bestelling echt aankomt voor 17 december. Ja ja.

Update op 15-12-2020
Vandaag heb ik mijn bestelling ontvangen en het lijkt erop dat ik inderdaad heb ontvangen wat ik heb besteld. Nog net op tijd en alsnog echt veel te duur, maar in ieder geval kan ik mijn kleinkinderen er blij mee maken. Ik blijf erbij dat mensen belazerd worden, ten eerste vanwege de veel te hoge prijzen die ze hanteren voor spullen die voor een paar euro rechtstreeks bij een chinees bedrijf kunnen worden gekocht en ten tweede vanwege de idioot lange levertijden waar op hun website wijselijk niets over wordt gezegd tot er is betaald. Daarom heb ik het aantal sterren verhoogd naar 2 stuks, maar ik ga hier nooit meer iets bestellen.

2020年12月12日
5つ星のうち2の評価

Nog niets ontvangen sonoha

Ik wacht al vanaf 3 november op een pakketje. Inmiddels nog niets binnen. Het is voor kerst. Er zou 10 tot 15 dagen levertijd zijn. Daarna Bericht dat ivm covid mijn pakket tussen 28 en 15 december word geleverd. Hoop dat het nog voor kerst binnenkomt.

2020年12月10日

レビューの対象になっている企業の方へ