Soothe レビュー 14

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。

KÖP INTE HÄRIFRÅN!

KÖP INTE HÄRIFRÅN!! Dropshipping från Kina, skickar kopior och vägrar sen att svara på kundtjänst. Fick tjata mig till en retursedel. Dem fick mig att betala returen själv och att den skulle vara spårbar - bara för att inte hämta ut paketet så att den skickades tillbaka till mig och jag tappade ännu mer pengar. Totalt tappat nästan 400kr på detta och jag har det tight ekomiskt ställt. Är så otroligt besviken och ledsen faktiskt. Väntar fortfarande på återbetalning men är rädd att jag inte kommer att få det.

Jag ska kontakta klarna och be dem se över att ha det här företaget som kund hos sig. Skamligt!

2026年3月22日

Dropshipping från Kina

Dropshipping från Kina. Var tyvärr slarvig och undersökte inte hemsidan ordentligt innan beställning. Åker direkt i soporna och definitivt inte in i min kropp.

2025年12月4日

Oseriöst företag

Oseriöst företag som uppenbarligen inte vill hantera returer. Det tog flera veckor och flera påtryckningar via både mail och Messenger för att få min retur godkänd, trots att jag skickat bilder på den obrutna förpackningen och gjort allt rätt. Tog tid att få svar om de ens svarade. Avråder starkt från att beställa trots den aggressiva marknadsföringen som görs i sociala medier!

2025年8月4日

Tyvärr helt värdelös produkt

Hoppas alla läser recensionerna innan de beställer så att detta företag slutar tjäna pengar på att lura kvinnor att köpa ett svindyrt mensskydd som inte fungerar.

Själv sökte jag på trustpilot innan jag beställde men tyvärr hade ingen recenserat här då. Och på Instagram och sin hemsida framställer den det som att alla är jättenöjda men det är såklart bara bluff. Annars hade de vågat ha en nöjd kund garanti men de har dem självklart inte. På mig funkar produkten inte över huvud taget och som många redan skrivit är det dessutom drop shipping från Kina, så man vet såklart inte vad för kemikalier de kan innehålla.

Nej det finns nog 1000 bättre alternativ än detta.

2025年8月25日

Dropshipping

Dropshipping. "Medicinskt silikon" men redogörs ingenstans var produkten tillverkas eller var materialet kommer ifrån.
Levereras från Kina. Företaget svarar inte på mail.

Utebliven leverans och företaget är helt ovilliga att undersöka saken.

2025年7月28日

Beställ inte härifrån

Beställ inte härifrån! Kinaprodukter och när du väl fått den så går det inte skicka tillbaks! Hur kan man med att tjäna pengar på detta sättet?

2025年7月21日
5つ星のうち1の評価

Oseriöst, skickas från Kina, svarar inte på frågor/mail

Beställde och när varan skickats märkte jag att den skickas från Kina. Var dum nog att i efterhand läsa omdömena på Trustpilot. Mailade företaget, bad om mer information om grundaren "Elin", organisationsnummer och i vilken fabrik varan tillverkas. Inget svar. Fick beställningen efter ett par veckor. Har ingen aning om varan faktiskt är gjord i medicinskt silikon eller inte så är inget jag kommer att stoppa i min kropp.

2025年6月25日
5つ星のうち1の評価

Får betala för något jag aldrig fått

Får betala för något jag aldrig fått.
Enligt dom så har det blivit levererat till min brevlåda men det har det inte. Ber om bevis men får inget svar bara en sökningar som visar resan från Kina och att slutdestinationen var min adress. Står många brevlådor där min står. Fråga om fotobevis att det blev levererat i min för vet postnord tar det ibland men inget svar.

2025年6月30日

Blufföretag

Blufföretag! Svarar inte på mail när man vill returnera, och när man väl får svar slingrar dom sig bara och förhalar processen. Hemsidan gjord med AI. Produkterna skickas direkt från Kina vilket innebär att dom kan hoppa över EUs kemikalielagstiftning. Det här gör att produkterna kan vara direkt skadliga att använda.

2025年6月5日

レビューの対象になっている企業の方へ