Snelle levering, prima ingepakt en goed geïnformeerd over de levering! Wat betreft het artikel zelf (haarspray): in de ingrediënten online staat geen alcohol. Omdat ik specifiek haarsprays zoek... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
De droogshampoo is echt geweldig. Enige wat mensen misschien niet fijn vinden is dat je haar er wat stugger door wordt, maar dat vind ik zelf heel fijn aangezien ik best futloos haar heb en door de dr... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
I really love Sophia Mae, I love the aura parfume and every hairproduct they sell. Iâll keep buying from this brand till I have no money anymore hihi love the authenticity from this brand and the ne... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Verzending is vrij snel. Op het oog mooie grote beauty organizer gekocht. De grote is precies waar ik naar opzoek was. Folie voorzichtig aan de zijkant verwijderd van het spiegeltje, is hij midden i... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Amusing you with divine items that empower the muse in you.
ãªã©ã³ã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Ik ben zeer tevreden over het product.
Had me bestelling met 1 dag binnen.

SOPHIA MAE ããã®åç
Snel besteld en snel geleverd. Bestelling ziet er goed uit.

SOPHIA MAE ããã®åç
Heerlijke geurkaars, geurstokjes en Roomspray ð€© en een hele snelle levering.

SOPHIA MAE ããã®åç
Ik hou van dit merk: goede kwaliteit, mooie producten, snel bezorgd en fijne medewerkers zowel online als in de store! Ik heb de parfum, eyeliners, droogshampoo, wasparfum, kastengeurtje, volumeshampo, haarparfum, rollers, blush, contourpoeder, lipcreme en lipgloss, haarrolers en natuurlijk de zelfbruiner wat niet kun je beter vragen⊠maar over alles ben ik zeer tevreden en haal ik het regelmatig opnieuw!

SOPHIA MAE ããã®åç
De snelle levering vond ik al verrassend.
Het product heb ik nu twee keer gebruikt. Het brengt gemakkelijk aan,even drogen en de rest van de dag kleur je langzaam mooi bruin. De tanning blush hierbij gecombineerd geeft je echt een net van een vakantie terug kleur. Ik kreeg veel complimenten dat ik er zo goed uit zag en of ik op vakantie was geweest voor t weekend. Al met al,ik ben blij met mijn aankopen.

SOPHIA MAE ããã®åç
De spray tan die ik heb ontvangen hebt is top wauw

SOPHIA MAE ããã®åç
De bestelling verliep gemakkelijk en het producten waren ook snel binnengekomen
Ik gebruik de lipbalm en de lipgloss en ben super tevreden met deze producten

SOPHIA MAE ããã®åç
Snelle levering en kwaliteit producten. Ik ben echt obsessed met de geur aura!

SOPHIA MAE ããã®åç
Snelle levering, prima ingepakt en goed geïnformeerd over de levering!
Wat betreft het artikel zelf (haarspray): in de ingrediënten online staat geen alcohol. Omdat ik specifiek haarsprays zoek die geen alcohol bevatten (lastige zoektocht), heb ik deze met veel enthousiasme besteld.
Thuis ben ik de haarspray direct gaan gebruiken, zonder nogmaals te checken. Echter kwam ik er al gauw achter dat deze haarspray toch óók alcohol bevat. Dit is het eerste ingrediënt op de verpakking zelfs. Dat is wel jammer, want nu blijft 'ie alsnog in de kast staan.
Misschien kunnen jullie dit online aanpassen?
Wat wel is een pluspunt is, is dat de haarspray echt heeeerlijk ruikt, alsof je een parfum opgespoten hebt.

SOPHIA MAE ããã®åç
Snelle reactie en actie om het product te versturen

SOPHIA MAE ããã®åç
De bestelling ging vlot. Het product is alleen niet zo geschikt voor mijn type huid.

SOPHIA MAE ããã®åç
De majestic mist is echt een toppertje! , maar de parfum die ik er bij kreeg was echt een vieze geur. Maar smaken verschillen natuurlijk!

SOPHIA MAE ããã®åç
mijn pakket is nooit aangekomen zonder enige communicatie via de mail.

SOPHIA MAE ããã®åç
Heel goed product de droogshampoo en ruikt zooooww lekker! Je haar krijgt echt veel volume ook met zwaar haar!

SOPHIA MAE ããã®åç
Gemakkelijk om iets te bestellen en snelle levering en nog een leuke miniâs cadeau bij een heerlijk luchtje Top

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã