Sophie Utrecht

過去12か月のレビュー数: 2件

レビューを書く

レビューの確認を行います

Nog minder dan een ster

Nog minder dan een ster. Begin november een trui besteld en betaald. Nog steeds geen levering ontvangen! Iedere antwoord op mijn navraag wordt met het is onderweg beantwoord!
Geen trui, mijn geld is weg!
Bij Marlon en Sophie echt niet bestellen!

2025年12月31日
5つ星のうち1の評価

Ik heb teddy jas besteld en dat zag er…

Ik heb teddy jas besteld en dat zag er gewoon net als een vuilniszak uit uit China verstuurd ofzo duurde 1 maand lang en ik wou gelijk retour doen maar nog geen reactie gehad van hun heb hun inmiddels 10 keer gemail.

Zwaar opgelicht

2025年10月17日

Blouse

Blouse besteld. Betaald. Kan niet retourneren. Kan ook ook geen kontakt krijgen
Blouse bekeken. Bleek uit China te komen. Vorm van oplichting

2025年9月3日

Opgelicht

Opgelicht! Betaald en geen jurk ontvangen! Zijn vervolgens van naam verander! Heeft nu ineens Lea Amsterdam!

2025年6月20日
5つ星のうち1の評価

Niet intrappen om hier iets te…

Niet intrappen om hier iets te bestellen. iets besteld, geen reactie op mail of contactformulier waar de bestelling bleef, kwam na 5 weken binnen maar de jurk had een afgrijselijk model en leek niet op wat ik had besteld. geprobeerd om gebruik te maken van retourbeleid maar uiteraard weer geen contact of reactie

2025年5月28日

Zelfde verhaal

Zelfde verhaal. Schoenen besteld. Opeens track and trace van China eind april en dan reageren ze niet meer op mails. Oplichters. Iemand een idee om geld nog terug te krijgen?

2025年4月28日

Niet correct.

Ik heb bij dit bedrijf op 28 april een paar schoenen besteld. In de veronderstelling dat dit een Nederlands bedrijf was. Wat blijkt, de schoenen moeten uit China komen. Dit staat nergens vermeld op hun website. Je krijgt een mail met een track and trace maar deze blijft onveranderd. Ik heb hiervoor gemaild en de reactie gekregen dat met de feestdag het iets langer zou duren. Ondertussen zijn we 2 weken verder en ik heb nog altijd mijn schoenen niet. De order is wel betaald. Ook mijn opmerking op facebook is verwijderd. Ik heb ondertussen opnieuw gemaild, met de vraag mijn bedrag terug te storen. Grote stilte. Dit bedrijf is fake, niet bij bestellen. Kan niet. Ik vrees dat ik mijn centen nooit ga terug zien, laat staan de schoenen die ik heb besteld. Waarschuwing aan iedereen, niet bij bestellen, komt niet goed.

Uiteindelijk na 2 maanden zijn de schoenen toegekomen. Te klein in in heel andere kleuren dan op de advertentie wordt voorgesteld. Ik heb al 5 mails gestuurd om de schoenen terug te sturen, ook hier helaas zonder enige reactie. Pure oplichting dus.
Ondertussen gaan ze verder onder andere namen. Van Aurelia -Dubois-Et-Dubois.

2025年5月14日

SCAM

Ik heb hier een jurk besteld 4 weken geleden onder de gedachte dat het een NL bedrijf is! Maar nee, komt uit China!! Ik wil helemaal nix uit China bestellen!
I have not heard anything yet….paid of course!
This is one of those bogus companies!
All comments on Facebook get deleted!
DO NOT ORDER!

2025年4月24日