レビュアーのコメントを見てみましょう
Mooie snijplank kado kunnen geven. Dank je wel Sophior. Overingens netjes binnen 24u thuis....
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
SOPHIOR is een toonaangevend merk dat zich richt op het aanbieden van hoogwaardige keukenproducten voor de gepassioneerde thuiskoks. Op www.sophior.nl vind je een zorgvuldig geselecteerd assortiment dat vakmanschap, duurzaamheid en elegantie combineert. Van Keukenmessen tot Luxe Accessoires en van Snijplanken tot Koekenpannen. Elk product is ontworpen met oog voor detail en gemaakt van de beste materialen om uitstekende prestaties en een lange levensduur te garanderen. Bij SOPHIOR ligt de focus op kwaliteit en functionaliteit, zonder concessies te doen aan esthetiek. Het merk onderscheidt zich door het gebruik van eersteklas materialen voor een optimale gebruikerservaring. De collectie is bedoeld om je keukenwerkzaamheden te verbeteren met producten die niet alleen praktisch zijn, maar ook een vleugje luxe toevoegen aan je keuken en eettafel. Naast het bieden van hoogwaardige producten, streeft SOPHIOR ernaar om klanten te ondersteunen met deskundig advies en uitstekende klantenservice. Of je nu op zoek bent naar het perfecte mes, een efficiënte slijpoplossing of stijlvolle keukenaccessoires, SOPHIOR biedt alles wat je nodig hebt om je culinaire vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Bezoek www.sophior.nl en ontdek het verschil dat kwaliteit maakt in jouw keuken. Voor inspiratie, tips en advies kun je ook altijd even op onze social media kijken.
連絡先
Schillingstraat 7, 2988 CT, Ridderkerk, オランダ
- (+31) 85-1301158
- info@sophior.nl
- sophior.nl
Mooie snijplank kado kunnen geven
These cutting boards are of really high…
These cutting boards are of really high quality. We have had them for around 2 Weeks now and you can almost see no cuttings in the wood, although we used them daily! They also don’t slide much while cutting as they are quite heavy. The colour is just like on the pictures too. I think these are much better than any other alternatives to plastic cutting boards that we have tried.
Fantastisch bedrijf
Fantastisch bedrijf! Hele mooie snijplanken besteld. Helaas was een noest losgekomen, dit gemeld, en direct een mooie nieuwe plank gekregen. Heel fijn!! Super bedankt en raad het iedereen aan :).
Prachtige Walnoot houten snijplank en…
Prachtige Walnoot houten snijplank en top service. Van PostNL kreeg ik het bericht dat het pakket wegens schade retour is gegaan. Ik had het de volgende dag nodig voor een cadeau. Na kort contact met Jan-Paul werd er gelijk een nieuwe verzonden zonder verdere vragen. Hierdoor was het cadeau op tijd binnen!
Sophior is een absolute aanrader.
Bedankt Jan-Paul!
Mooi product met goede klantenservice
Goede en snelle levering. Mijn snijplank had een klein deukje, maar dit is snel en professioneel opgelost door het team van sophior. Goede klantenservice!
Daarentegen ook erg mooie planken. Raad het bedrijf en de producten aan!

SOPHIOR からの回答
Perfect product, snel geleverd.
Snel geleverd (binnen 48 uur), goed verpakt. Product is 100% wat het moet zijn (dus geen valse foto’s op hun website).

Een dikke 10!!
Ik ben na lang onderzoek uitgekomen op de messen van Sophior, en hier zeker geen spijt van. Prachtige messen om mee te werken in de keuken. De service vanuit sophior is ook echt top. 1 mes was beschadigd en na contact zonder problemen een nieuwe gekregen. Het mes kon weer kosteloos terug gestuurd worden. 1 en al tevreden over dit merk en service die ze bieden. Of te wel een dikke 10.

Snel en servicegericht
Erg tevreden met mijn snijplank en bijzonder prettig geholpen door de klantenservice!

Perfect omschreven product
Perfect omschreven product. Voldoet zeker naar verwachting. Netjes afgewerkt en gebruik gemaakt van kwalitatief hout 🪵👍🏼

SOPHIOR からの回答
We ordered one of their cutting boards
We ordered one of their cutting boards. Its really beautiful and of a great quality

SOPHIOR からの回答
Hele goede service van Sopior!
Een heel mooi messenset besteld bij Sophior namelijk de classic heritage collection met een heel mooie rozenhout handvat. 1 mes had een iets andere kleur dan de andere 3 en is omgeruild voor 1 met de goede kleur. De communicatie met Sopior is erg goed en prettig en ze doen er alles aan om een evt probleem op te lossen. Wat zeker is gelukt. Zeker een aanrader. En hele mooie en superscherpe messen.

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。