レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

I travelled from Eindhoven to Soré Haarkliniek and I am very satisfied with the entire experience. From the first consultation through to the period after the treatment, the team was attentive, fr... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vanaf de eerste seconde ben ik uitstekend begeleid door het hele team. Dankzij hun professionele aanpak ging ik met veel vertrouwen de transplantatie in. Alles verliep comfortabel en gedurende het hel... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vanaf het eerste moment, de intake, zeer prettig contact. De mensen zijn erg betrokken en gaan voor het beste resultaat. Ook tussentijds regelmatig contact om het proces zo goed en zo optimaal mogelij... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben in Februari geweest voor een behandeling. Nu vijf maanden later ben ik al heel blij met het resultaat en het gaat nog een tijd door met groeien. Ik heb alles als erg fijn ervaren. En zou het ie... もっず芋る

䌁業情報

1. 毛髪移怍クリニック

圓該䌁業による蚘述

Soré Haarkliniek is een gespecialiseerde haartransplantatie kliniek in Arnhem, Nederland, gericht op het aanbieden van hoogwaardige en natuurlijk ogende oplossingen voor mensen die last hebben van haarverlies, dunner wordend haar of terugtrekkende haarlijnen. In onze kliniek voeren we moderne en bewezen technieken uit zoals Sapphire FUE haartransplantatie en DHI haartransplantatie. Deze geavanceerde methoden maken het mogelijk om haarzakjes (grafts) nauwkeurig te transplanteren en een natuurlijke haarlijn, hoge haardichtheid en langdurige resultaten te bereiken. Hierdoor kiezen steeds meer patiënten voor een haartransplantatie in Nederland bij een gespecialiseerde kliniek zoals Soré Haarkliniek. Elke haartransplantatie behandeling begint met een uitgebreid consult. Tijdens dit consult analyseren we het haar en de hoofdhuid met professionele apparatuur. Op basis van deze analyse bepalen we hoeveel grafts nodig zijn en welke techniek – Sapphire FUE of DHI – het meest geschikt is voor het herstellen van de haarlijn en het verbeteren van de haardichtheid. Bij Soré Haarkliniek Arnhem geloven we dat een succesvolle haarimplantatie niet alleen afhankelijk is van de behandeling zelf. Transparantie, duidelijke communicatie en professionele begeleiding zijn net zo belangrijk. Daarom begeleiden we onze patiënten vanaf het eerste consult tot en met het volledige herstelproces met duidelijke instructies en persoonlijke nazorg. Onze kliniek verwelkomt zowel patiënten uit Nederland als internationale patiënten die op zoek zijn naar een betrouwbare haartransplantatie kliniek in Nederland. Wij bieden een veilige, comfortabele en medisch gecontroleerde omgeving waarin kwaliteit, hygiëne en natuurlijke resultaten centraal staan. Of je nu informatie zoekt over haartransplantatie kosten, grafts, haarlijn herstel, FUE haartransplantatie of DHI behandeling, ons team staat klaar om je professioneel advies te geven en samen de beste oplossing voor jouw haarherstel te vinden.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 27ä»¶

レビュヌを曞く

Topresultaat en fijne ervaring

Goed en duidelijk consult gehad. Geen valse verwachtingen, wat ik in het verleden bij een andere kliniek wel heb meegemaakt. Een professioneel, vakkundig en vriendelijk team dat je echt op je gemak stelt. De prijs-kwaliteitverhouding is echt top vergeleken met andere klinieken. Als ik in de toekomst nog een haartransplantatie nodig heb, ga ik zeker weer naar deze kliniek.

2026幎3月31日

Soré Haarkliniek からの回答

Hartelijk dank voor je mooie en uitgebreide review.

Fijn om te horen dat je consult als duidelijk en eerlijk hebt ervaren. Transparantie en realistische verwachtingen vormen voor ons de basis van een succesvolle behandeling, dus het betekent veel dat je dit zo hebt ervaren.

Daarnaast waarderen we je woorden over ons team enorm. Het is voor ons essentieel dat iedere cliënt zich op zijn gemak voelt en met vertrouwen het traject ingaat.

We zijn blij dat je de prijs-kwaliteitverhouding als positief hebt ervaren. Ons doel is om hoogwaardige zorg toegankelijk te maken zonder concessies te doen aan kwaliteit.

Je bent in de toekomst uiteraard altijd van harte welkom bij Soré Haarkliniek.

5぀星のうち5の評䟡

Erg tevreden over de kliniek en het

Erg tevreden over de kliniek en het resultaat!

2026幎3月25日

Soré Haarkliniek からの回答

Bedankt voor je mooie woorden!

Fijn om te horen dat je tevreden bent met zowel de kliniek als het resultaat. We blijven je de komende periode uiteraard begeleiden om het best mogelijke eindresultaat te bereiken.

Bedankt Soré Haarkliniek!

Ik heb mijn haartransplantatie bij Soré Haarkliniek in Arnhem als zeer positief ervaren. Vanaf het eerste contact voelde alles professioneel en vertrouwd aan. Vooral de kwaliteit van de behandeling en de vriendelijkheid van het personeel sprongen er voor mij echt uit, dat heeft samen met de goede prijs uiteindelijk de doorslag gegeven om voor deze kliniek te kiezen.

Ik zit zelf nu op dag 10 en ben tot nu toe erg tevreden met het verloop. Ook houden ze na de behandeling goed contact met je om te controleren of alles goed met je gaat en waar nodig is uitleg te geven over het wassen of andere belangrijke dingen waar je op moet letten. Ik zou zeggen als je een haartransplantatie wilt gaan doen twijfel dan niet en laat deze doen bij Soré Haarkliniek in Arnhem.

2026幎4月5日

Beste Bart,

Hartelijk dank voor je mooie en uitgebreide woorden. Het betekent veel voor ons om te horen dat je het traject als professioneel en vertrouwd hebt ervaren.

We vinden het belangrijk dat niet alleen de behandeling zelf, maar ook de begeleiding ervoor en erna van hoge kwaliteit is. Fijn om te zien dat je dit zo hebt ervaren.

Dat je op dag 10 al tevreden bent over het verloop is een goed teken. Het echte resultaat zal zich de komende maanden verder ontwikkelen, en we blijven je natuurlijk gedurende dit proces begeleiden.

Bedankt voor je vertrouwen in Soré Haarkliniek en voor het delen van je ervaring.

5぀星のうち5の評䟡

Professionele en vriendelijke kliniek!

Sinds het beginmoment hartelijk ontvangen door het Soré team, voornamelijk door Cem die mij persoonlijk consulteerd en bijstaat door het gehele proces. Het laatste genoemde doet die nog steeds want ik ben maar 3 dagen verder na mijn operatie en wij hebben nog een lange weg.
Wij zijn op een dag ongepland naar binnen gelopen om wat informatie op te doen, maar gaande weg zonder afspraak werd het een spontane consultatie met Cem die ons heel goed en duidelijk informeerde. Het was fijn laagdrempelig gesprek o zo vriendelijk maar ook professioneel. Ik wil het hele Soré team, maar vooral Cem, Mevre, Irem en Canan bedanken voor het vertrouwen en aandacht die ze hebben gegeven en zonder twijfel zullen blijven geven in mijn proces!
Nadere update volgt.

2026幎4月6日

Beste K....,

Het is altijd een plezier om met elke patiënt te werken; het geeft ons waardevolle en verschillende ervaringen. Vanaf ons eerste contact hebben we een open en duidelijke communicatie gehad, wat wij zeer waarderen.

Je was bovendien erg goed voorbereid en betrokken bij het hele traject. Hartelijk dank voor je samenwerking op de dag van de behandeling. Vandaag hebben we je eerste wasbehandeling uitgevoerd en ook in de nazorg ben je zeer gedisciplineerd geweest.

Zoals je zelf aangeeft, is een haartransplantatie een doorlopend proces. Daarom blijven we de komende maanden in contact.

Dank je wel voor je mooie woorden.

Ik wil het Sore-team bedanken

Ik wil het Sore-team bedanken; ik wil nogmaals mijn dank uitspreken aan het personeel dat het nieuwe haartransplantatieproject met grote zorgvuldigheid uitvoert. Vanaf het moment dat ik bij de eerste afspraak zei: „Dat is het“, heeft de uitgevoerde behandeling opnieuw een gevoel van opwinding in mijn leven gebracht. Ik wil hier graag mijn aanbevelingen uitspreken en wens jullie veel succes

2026幎4月4日

Soré Haarkliniek からの回答

Beste Ali, hartelijk dank voor je vriendelijke woorden. We zijn dankbaar voor het vertrouwen dat je in Soré Haarkliniek hebt gesteld in dit proces. Ook willen we je bedanken voor de fijne samenwerking met ons team.

Dankzij je positieve energie hebben we samen een zeer prettige haartransplantatie ervaren. Vergeet niet dat het komende jaar cruciaal is voor het resultaat van de behandeling. Daarom blijven we gedurende deze periode nauw contact houden.

5぀星のうち5の評䟡

Haartransplantatie Soré in Arnhem. Top!

Eerst in Tukije en het westen van ons land gezocht voor een haartransplantatie. Eigenlijk zonder resultaat. Tot mijn kapper Ari uit Velp mij wees op haarkliniek Soré. Vanaf het eerste moment en nog steeds voelde ik mij oprecht welkom. De aandacht, zorg, laagdrempeligheid. Super! Inmiddels heb ik de haartransplantatie ondergaan wat gewoon ook weer goed was! En met evenveel aandacht en zorg als daarvoor. Het mooie eindresultaat zal ik later delen, aangezien ik nu net 3 dagen onderweg ben. Maar stop met zoeken maak een afspraak en ga gewoon naar Soré Arnhem. Ps de kwaliteit/prijs verhouding is ook top!

2026幎3月27日

Beste Jacke,

Hartelijk dank voor je mooie en uitgebreide review. Het betekent veel voor ons dat je deze ervaring met anderen deelt.

Fijn om te horen dat je tevreden bent met het resultaat tot nu toe. We kijken uit naar je uiteindelijke resultaat en blijven je uiteraard tijdens het hele traject begeleiden.

Bedankt voor je vertrouwen in Soré Haarkliniek.

Soré haartransplantatie

Ik heb een haartransplantatie gedaan bij Soré Haarkliniek. En ik ben versteld geraakt van de expertise en klant vriendelijkheid en service! Ik heb als eerst een gratis consult gehad ze gaven goede informatie en waren niet opdringerig. Wij hebben samen een plan gemaakt en een datum gepland voor de transplantatie. Alles is perfect gegaan en de service was geweldig! Ik wil iedereen bij Soré bedanken voor de transplantatie

2026幎3月26日

Beste Coen,

Bedankt voor je mooie review.

We hebben van begin tot eind een zeer prettige consultatie en haartransplantatie met je gehad. Het is voor ons een eer om een positieve impact te mogen hebben op het leven van een positief persoon zoals jij.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。