レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Gode produkter, som jeg har brugt i flere år. Fantastisk kundeservice ift. returnering, hvis størrelsen skulle være forkert. Og endelig sindsygt hurtig levering, jeg fik min ordre samme dag!

5つ星のうち5の評価

Jeg har af 2 omgange bestilt sokker hos Sortesokker.dk. Og er fuldt ud tilfreds, hurtig levering, sokkerne i bambus er lækre.

5つ星のうち5の評価

Jeg bestilte nogle bambus sokker og t-shirts. Det var lige til og hurtigt, men kunne se da jeg fik varen at det ikke lige fungerede for mig så valgte at returnere det igen. Det var ingen problem og su... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Købte i uge 3 10 par sokker. Modtog hurtigt min bestilling,men ved gennemgang af sokkerne var der desværre en sok med et lille hul. Dette gjorde jeg opmærksom på med et billede af sokken. Der blev st... もっと見る

企業情報

通常2週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

hurtig modtagelse efter bestilling

hurtig modtagelse efter bestilling. Det var let at finde hvad jeg søgte på hjemmesiden, og det hele er til rimelige priser.
jeg har endnu ikke haft mulighed for at teste holdbarheden, da jeg jo lige har købt mine varer, men både sokker og underbukser virker som mere solide og mere behagelige, end andre jeg har købt på nettet til samme pris. Så helt igennem en positiv oplevelse

2025年5月23日

Hej Benny,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Jeg er glad for at alt er gået som det skulle, og at førstehåndsindtrykket er godt. Jeg håber at det også holder over tid. Det skulle det gerne 😀

5つ星のうち4の評価

Lynhurtig levering og god service

2025年5月16日

Hej Mikael,

Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os.

Jeg er glad for at se at alt er gået som det skulle, og at pakken er kommet hurtigt frem 😀

5つ星のうち5の評価

Super kvalitet og hurtig levering

Super kvalitet og hurtig levering. Bruger næsten ikke andre strømper, og gjort i mange år.

2025年5月15日

Hej Dennis,

Tusind tak for at du tog dig tid til at anmelde os. Det sætter vi stor pris på.

Jeg er glad for at se at du er glad for kvaliteten, og glæder mig til at "se" dig tilbage en anden gang 😀

5つ星のうち5の評価

Gode produkter og super god support

Gode produkter og god support. Jeg havde forkert leveringsadresse og det fiksede Signe fantastisk via telefon selvom pakken var sendt afsted med courier. Saa sendte hun bare en ny pakke.
TAK Signe og Sorte Sokker. Og tak fordi i sponsorer Mediano Serie A som gjorde at jeg kom til at kende til jer. (Jeg bor i London)

Hej Allan,

Tusind tak for din anmeldelse, og de flotte ord. Jeg har ladet rosen gå videre til Signe.

Jeg er glad for at det lykkedes at få dem frem, og at du har værdsat vores aftale med Mediano 😀

God service og hurtig levering

God service og hurtig levering

Hej Gert,

Tusind tak for din anmeldelse. Det sætter vi stor pris på.

Det glæder mig at se, at du har haft en god oplevelse hos os 😀

Fantastisk service

Fantastisk service, hurtig levering og kvalitetsprodukter til fornuftige priser

Hej John,

Tusind tak for at du tog dig tid til at lave en anmeldelse. Det betyder meget for os.

Jeg er glad for at se, at du har været tilfreds med at handle hos os, og at alt er gået som det skulle 😀

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering og super godt produkt

Hurtig levering og super godt produkt. Køber helt klart sokker her fremadrettet. 👍

2025年5月2日

Hej Pernille,

Tusind tak for din anmeldelse. Det sætter vi stor pris på.

Jeg er glad for at du har været glad for din oplevelse hos os, og glæder mig til at "se" dig igen 😀

Super fint

Alt som forventet.
Kassen tingene ankom i var gået temmelig meget i stykker men lod til at være pakket fint, så det er nok nærmere et problem med postvæsenet.

Edit: Blot til uddybning efter svar fra sortesokker.

Emballagen som sortesokker sendte i kan på ingen måde kritiseres. Det var pakket fint og forsvarligt.
Postvæsenet har vidst bare givet den ekstraordinært mange tæsk - og det skal sortesokker selvfølgelig ikke klandres for.

Intet var gået i stykker eller manglede. Alt godt.
Selvom kassen ved ankomst lignede noget som russerne havde set sig sure på.

2025年4月7日

Hej Alex,

Tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os.

Jeg er ked af at kassen har taget skade undervejs. Det er selvfølgelig ikke meningen. Hvis det mod forventning skulle være gået udover produkterne, må du selvfølgelig endelig tage fat i os, så vi kan få løst det.

Men jeg er glad for at du har været tilfreds, og alt - bortset fra emballagen - var som forventet 😀

5つ星のうち5の評価

Meget tilfreds og en virkelig god…

Meget tilfreds og en virkelig god kvalitet

2025年4月3日

Hej Bjarne,

Tusind tak for din din anmeldelse. Det sætter vi stor pris på.

Jeg er glad for at se, at du er tilfreds med dit køb, og håber at se dig tilbage igen en anden gang 😀

Sikke en kundeservice

Sikke en kundeservice!

Var ikke helt tilfreds med hvordan sokkerne sad, så fik lov til at returnere ordren, dog foruden dem jeg havde prøvet, men fik alle pengene tilbage.

Alt sagt i en den venligste tone.

100% tilfredshedsgaranti passer.

2025年3月25日

Hej Mads,

Tak for din flotte anmeldelse.

Jeg er ked af at du ikke kunne bruge vores sokker, men er glad for at du er tilfreds med løsningen 😀

Gode sohher

Sokkerne blev leveret hurtigt og passer perfekt (jeg bruger 42 og købte 40-47).

2025年3月29日

Hej Jon,

Jeg er glad for at se, at sokkerne passer som de skal, og at leveringen forløb som den skulle 😀

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering og rigtig gode sokker

Hurtig levering og rigtig gode sokker. 🤩

2025年3月24日

Hej Flemming,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder mig at se at leveringen er gået som den skulle, og at du kan lide sokkerne 😀

Hurtig og præcis levering

2025年3月26日

Hej Birte

Jeg er glad for at se, at alt er gået som det skulle, og at du er tilfreds 😀

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering og varer som forventet

2025年3月27日

Hej Eske,

Det glæder mig at vi har levet op til dine forventninger, og at leveringen er gået så hurtigt som den skulle 😀

5つ星のうち5の評価

Gode produkter til en fair pris

Gode produkter til en fair pris. Hurtig levering. God kundeservice.

Eneste minus er at de ikke er så gode til navne 😂

2025年3月24日

Hej Thomas,

Opdatering: UNDSKYLD, THOMAS! Det gik for stærkt, men fejlen er omgående rettet! 😅

Tusind tak for din anmeldelse. Det sætter vi pris på.

Jeg er glad for at se, at du har haft en god oplevelse med at handle hos os 😀

5つ星のうち5の評価

Bambus T-shirts i fremragende kvalitet…

Bambus T-shirts i fremragende kvalitet - kan kun anbefales.

2025年3月18日

Hej Emil,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det sætter vi stor pris på.

Jeg er glad for at du kan lide vores t-shirts 😀

5つ星のうち5の評価

Super lækre sokker som man kan kende…

Super lækre sokker som man kan kende fra de andre i husstanden 😉

2025年3月20日

Hej Mona,

Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os.

Det glæder mig at se at du kan lide sokkerne, og at I kan bruge farvemarkeringen i dem 😀

5つ星のうち5の評価

God kvalitet til rimelig pris

God kvalitet til rimelig pris, hurtig levering og fin service ved en reklamation (forkert pakket størrelse i en af æskerne)
Det er ikke sidste gang jeg har købt sokker og boxershorts gennem dem.

2025年3月19日

Hej Svend,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Jeg er glad for at vi fandt en løsning ¨på vores fejl, som du er tilfreds med 😀

Bedste hilser
André fra Sortesokker.dk

5つ星のうち5の評価

Hurtig afsendelse og pålidelig levering…

Hurtig afsendelse og pålidelig levering med GLS.

Lækre bløde sorte bambussokker.
Jeg er spændt på hvor lang tid de holder før der er slidt hul på dem.

Sokkerne virker til at være af god kvalitet så jeg forventer dog de holder længe.

2025年3月17日

Hej Jessen,

Tusind tak for at du tog dig tid til at anmelde os. Det betyder meget for os.

Jeg er glad for at du indtil videre er glad for sokkerne. Vi har arbejdet meget på kvaliteten og holdbarheden af bambussokkerne, og har nu kørt med denne kvalitet i ca. 2 år, da vi stort set kun har fået positive tilbagemeldinger på dem.

Så de skulle meget gerne holde længe 😀

André fra Sortesokker.dk

Trustpilot エクスペリエンス