Gode produkter, som jeg har brugt i flere år. Fantastisk kundeservice ift. returnering, hvis størrelsen skulle være forkert. Og endelig sindsygt hurtig levering, jeg fik min ordre samme dag!
企業が回答しました
Jeg har af 2 omgange bestilt sokker hos Sortesokker.dk. Og er fuldt ud tilfreds, hurtig levering, sokkerne i bambus er lækre.
企業が回答しました
Jeg bestilte nogle bambus sokker og t-shirts. Det var lige til og hurtigt, men kunne se da jeg fik varen at det ikke lige fungerede for mig så valgte at returnere det igen. Det var ingen problem og su... もっと見る
企業が回答しました
Købte i uge 3 10 par sokker. Modtog hurtigt min bestilling,men ved gennemgang af sokkerne var der desværre en sok med et lille hul. Dette gjorde jeg opmærksom på med et billede af sokken. Der blev st... もっと見る
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常2週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Virkelig lækre varer. De blødeste sokker i super kvalitet. Og de blev leveret dagen efter bestilling. Super flot service. Kan klart anbefales.
Jeg har prøvet flere forskellige leverandører af bambus sokker - men servicen og produktet her slår alt og alle!
Kanon service ved reklamation og generelt et godt luksus produkt til fair priser.

Sortesokker.dk からの回答
Min mand manglede nye sokker, og vi ville gerne finde de helt rigtige, og købe flere på tilbud, så vi endte med 10 bambus sokker uden elastik, for de er rigtig bløde og behagelige, der er mængde rabat på flere her og blackweek tilbud, så vi slog til.
Super kundeservice da vi var i tvivl om hvilke var dem uden elastik og hurtig levering, så handler gerne her igen.
Igen tak for en god handel og jeres venlige kunde service, tomlen op :-)
Bestilte 10 par sokker fra Sortesokker.dk i Juli. Da jeg allerede havde slidt halvdelen op efter 4 måneder, kontaktede jeg dem, og spurgte om de havde et andet, og bedre produkt.
Det resulterede i en fin mail med et alternativt forslag, samt en refunding af de oprindelige 10 par sokker.
Jeg bestilte med det samme 10 par af en anden model. Pakken blev hurtigt leveret - det viste sig dog, at der var sket en ombytning af labels, så jeg stod med en anden ordre end min egen.
Det reagerede de hurtigt på og fik samme dag sendt den rigtige ordre afsted.
De 5 stjerner går primært til en forrygende kundeservice - kvaliteten af det nye produkt kan jeg endnu ikke sige noget om.
Jeg har 15 par bambus sokker. De er vildt gode og selve følelsen af sokken får 5 stjerner. Desværre så har jeg stort set ikke flere sokler uden huller i efter et års tid hvilket kun rækker til 3 stjerner.
Nu har jeg lige bestilt deres premium bomuld sokker, i håbet om at de er mere holdbare men lige så behagelige som deres bambus sokker.
Købte 10 par nye sokker.
God kvalitet og hurtig levering.
Det bliver ikke sidste gang jeg handler her.
Købte sorte tennissokker med ekstra blød sål. Meget fint produkt. Sokkerne blev pakket og sendt meget hurtigt efter bestilling og modtaget næste dag. God information på hjemmesiden om sokkerne.
Mit første køb fra "Sorte Sokker", og det var positivt. Ultrahurtig levering, sokkerne er rigtig fin kvalitet og behagelige at have på. Når de 20 par jeg købte er slidt op på et tidspunkt, så handler jeg der igen.
Ingen problemer prisen var rigtig leveringen virkede og strømperne ja de passer sgu 😆😆😆
Jeg kommer igen mójn.
Billig i pris, hvilket er dejligt, men kvaliteten er også derefter synes jeg. Tynde strømper, som efter at have været brugt en gang fnulrer afsindig meget. Men dig, hurtig og effektiv levering.
Har i flere år købt sorte sikker til manden.
Har bestilt bomuldssokker til manden efter han havde prøvet bambus som han ikke var så begejstret for. Men nu er forskellen mellem dem er stort set ikke at mærke. Så kvaliteten på de bomuldssokker vi har modtaget nu er ikke hvad de har været.

Sortesokker.dk からの回答
Lækker sokker og god kundeservice, havde modtaget nogle forkerte strømper, skrev til kundeservice og de svaret hurtig og sendte de rigtige
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。