Vi bestilte Oksefilet med corgonsola sauce og grÞnt, dertil deres dyreste rÞdvin Vi glÊdede os til en hyggelig aften Vi fik serveret skinkekÞd med gorgonzola sauce, vi mÃ¥tte bede om det grÞnne... ãã£ãšèŠã
KÊmpe tommel op herfra ð. Meget imÞdekommen og hjÊlpsom tjener ð. LÊkker buffet med pizzaer, pastaretter, salat og kage ð. Super god anarkist Þl ð. Alt virkelig godt ð. Sidst og ikke minds... ãã£ãšèŠã
FÞrste aften bestilte vi take away og glemte at fÃ¥ en ketchup med til nogle pommes fritter. Da jeg gik derned igen gav de mig en ketchup, samt en Þl til mig og en slikkepind til mit barn, grundet ule... ãã£ãšèŠã
Dejlig og utrolig imÞdekommende og smilende personale. Jeg spiste mit livs lÊkreste lasagne og fik en dejlig rosé vinð Jeg anbefaler varmt restauranten til andre som Þnsker Êgte italiensk 'comfort... ãã£ãšèŠã
Vi bestilte Oksefilet med corgonsolaâŠ
Vi glÊdede os til en hyggelig aften
Vi fik serveret skinkekÞd med gorgonzola sauce, vi måtte bede om det grÞnne som kom i form af optÞet slatne grÞnsager
Da vi reklamerede over fejlen fik at vide at de ikke havde oksefilet vi fik det bare ikke at vide. Kun at de ikke lige havde rettet menukortet.En ringe trÞst var 20% rabat
Alene det at vi bestilte deres dyreste vin burde give et hint om at man ikke drikker dyr rÞdvin til svinekÞd.
Til alle andre bestil kun pizza eller bliv vÊk
Fantastiske lÊkre pizzaerð€©
Fantastiske lÊkre pizzaerð€©vi bestilte take-away. FÊrdig til tiden og dampende varme, sprÞde og god smag. Tilpas med ost og fyld.
Service i top og lÊkker mad!
FÞrste aften bestilte vi take away og glemte at få en ketchup med til nogle pommes fritter. Da jeg gik derned igen gav de mig en ketchup, samt en Þl til mig og en slikkepind til mit barn, grundet ulejligheden. Dagen efter havde vi bestilt bord og blev taget godt imod. Da vi skulle gå ville min tre årige nysgerrige dreng lure ude i kÞkkenet. Jeg ville selvfÞlgelig tage ham ud derfra, men personalet var super imÞdekommende og inviterede ham om bagved for at se hvordan man laver pizza.
Så alt i alt en rigtig rar familieoplevelse med service i top, samt lÊkker autentisk italiensk mad.
SÃ¥ fantastisk et spisested
SÃ¥ fantastisk et spisested.
God mad, gode råvare og ikke mindst en fantastisk gruppe af det mest sÞdeste personale. Vi er kommet i Blokhus igennem 4 år og kÞre ikke hjem fÞr vi har vÊret en tur forbi denne restaurant.
Fantastisk restaurant
Fantastisk restaurant. God service og lÊkker mad. Vi en frokost bestående af to pizzaer og to pastaretter, en specialÞl en drink og to sodavand for 800kr. Det er i hvert fald ikke sidste gang vi besÞger denne restaurant. Mvh Thomas Sundstrup-Bengtsson.
KÊmpe tommel op herfra ð.
KÊmpe tommel op herfra ð.
Meget imÞdekommen og hjÊlpsom tjener ð.
LÊkker buffet med pizzaer, pastaretter, salat og kage ð.
Super god anarkist Þl ð.
Alt virkelig godt ð.
Sidst og ikke mindst god musik til maden, 3 friske gutter fra Ã
lborg, der spillede og sang, de skal opleves. ( Musik hver torsdag ).
Ikke sidste gang vi besÞger sottovento i Blokhus ð.
Vh. Charlotte.
LÊkkert mad og god service ð
LÊkkert mad og en god service ð Kan kun giâ de bedste anbefalinger. Vi sluttede en dejlig dag i FÃ¥rup sommerland af ved at spise her med familien. BÃ¥de pasta og pizza var velsmagende og oveni et sÞdt og imÞdekommende personale ð€©
LÊkker pizza og pasta
Så fik vi chancen for at smage pizza og pasta fra Sottovento igen. Det var pizza nr 40 og pasta nr 24. Både pizza og pasta var lÊkker og varm. Det var meget velsmagende og med pÊnt meget fyld. Pasta 24 med laks og ostecremen mascapone var sÊrdeles delikat. Tak for god mad. Vi kommer igen.
En rigtig god oplevelse
Rigtig godt måltid, meget imÞdekommende betjening, og hyggelige omgivelser. Tak!
Italiensk pizza!
Det smager prÊcis som en rigtig italiensk pizza restaurant skal!
5/5
Fantastisk mad som at vÊre i Italien
Fantastisk mad som at vÊre i Italien. Yderst venlige og super proffesionel betjening. Vi giver den bedste anbefaling.
italienske restaurant er komme til Danmark
Min kÊreste og og jeg har forleden vÊret der og fÃ¥et deres Pasta Carbonara. Den var super lÊkker. Jeg mÃ¥ siger det et nok det beste jeg har fÃ¥rt i Danmark. Den var super lÊkker og cremet og der var rigeligt mad, sÃ¥ den fÃ¥r 5 stjerner her fra. Betjen var ogsÃ¥ bare som det skulle vÊre de var super flinke og smilende ð
Så restauranten er bare som den skal vÊre
Har nu vÊret på restauranten 3 gange
Har nu vÊret på restauranten 3 gange, både til frokost buffet, frokost og aften
Hver gang samme lÊkre mad og supersÞd betjening.
Har aldrig vÊret der ved de gamle ejere. Men de nye gÞr det fantastisk, selv om det har vÊret svÊrt at få personale nok til Blokhus i sÊsonen.
Vi kommer ihvertfald gerne tilbage
Italiensk oplevelse i Danmark ð
Virkelig hyggelig restaurant! Min kÊreste og jeg har lige vÊret deroppe og fÃ¥ deres frokost pizza-pasta buffet. Vi blev taget imod af de sÞdeste tjenere og maden smagte helt fantastisk! Deres pizza var virkelig gode og gav en fÞlelse af at Italien var blevet bragt med til Danmark ð®ð¹ð©ð°ðKÊmpe anbefaling herfra!
One feels like at home at Sottovento!
I have visited Sottovento since my now adult sons were small kids! Astrid has always treated us with such great care!
The pizza is divine!
The service and kindness is beautiful.
Sottovento became part of our lives.
Grazie!! :)
Teresa Neves
Dejlig og utrolig imÞdekommende ogâŠ
Dejlig og utrolig imÞdekommende og smilende personale.
Jeg spiste mit livs lÊkreste lasagne og fik en dejlig rosé vinð Jeg anbefaler varmt restauranten til andre som Þnsker Êgte italiensk 'comfort food'ð
Vi var to voksne og tre bÞrn og alle blev behandlet ligevÊrdigt og helt fantastisk! Der var f.eks. tegnegrej til ungerne pÃ¥ bordet sÃ¥ tiden ikke var lang for dem og det hittede ð€©
Det bliver fem stjerner herfra.
Efter i mange år at have besÞgt Sottovento og Astrid og godt viste at hun var trÊt var det en stor glÊde at hÞre at hendes Þnske om efterfÞlgere i hendes ånd stod klar til at overtage. Da vi så at de "nye" ville slå dÞrene op d. 3/2 og vi var i byen i weekenden skulle de bestemt have vores opbakning. Noget vi ikke fortrÞd. Der var overaskende mange gÊster dejligt og nok ogå lidt start problemer og kokkens mor var kaldt ind som forstÊrkning ( dejlig og sÞd dame ) Forret Vitello tonato smagte dejligt dog måtte vi selv bede om kapers, kalve mÞrbrad i verdens klasse fantastiske fritter og bagt kartoffel som den nu skal vÊre god men lidt hektisk ny begynder stemning.To nabo borde fik pizza og begge sagde at det var de bedste pizzaer de havde fået nogen sinde. Sikkert rigtigt klogt at åbne nu og så få sig kÞrt ind fÞr sÊsonen. Vi kommer helt sikkert igen.
Jeg har lige spist den bedste pizza
Jeg har lige spist den bedste pizza, jeg har fået i meget lang tid.
Perfekt skorpe, sprÞd uden at vÊre tÞr, lÊkker svampet bund, uden at vÊre slasket og masser af fyld, med masser af smag.
Her er ikke noget med bacon fra supermarkedets kÞledisk.
Super lÊkker pizza.
Anbefaler bestemt ikke!
Min familie og jeg anbefaler bestemt ikke dette sted! Vi ringede for at bestille, men telefonen var ikke tilgÊngelig, sÃ¥ vi kÞrte der hen istedet. Da vi havde bestilt, skulle vi vente i 20 minutter pÃ¥ 6 pizzaer og 2 pastaretter som vi havde betalt ved take away. Da der var gÃ¥et 1 time var pizzaerne endelig klar men den ene pastaret var âforsvundetâ. Vi spÞrger derfor om at fÃ¥ pengene tilbage for pastaretten, da vi ikke fÃ¥r den og at fÃ¥ en vin som undskyld for den meget lange ventetid og fordi vi nu kun kommer hjem med mad til 7 ud af 8 personer. Chefen mener bestemt ikke at det er velfortjent og nÊrmest skÊller os ud, men vi fÃ¥r vinen - dog fÃ¥r vi ingen penge tilbage for pastaretten som vi aldrig fik - sÃ¥ vinen er selvbetalt⊠Da vi endelig kommer hjem for at spise mangler pizzaerne rucola- og salat.
SkÞnne pizzaer
SkÞnne pizzaer! Dog "kun" 4 stjerner grundet priserne som er lige på grÊnsen til det dyre :-).