Gehoorbescherming kwam geen muziek ten gehore. Contact opgenomen, defecte apparaat opgestuurd. Binnen een week een nieuwe ontvangen. Erg blij mee! Zeer te tevreden over de goeie service.
レビュアーのコメントを見てみましょう
Een van mijn speakers begon een beetje te kraken dus ik schreef Soultaine een mailtje. Tot mijn grote verbazing had ik binnen een week een heel nieuwe koptelefoon binnen. Ik ben erg verheugd over de... もっと見る
Deze bluetooth oordopjes werken niet met de app. Na meerdere mail contacten lukt het nog steeds niet. Volgens mij zijn ze oorspronkelijk van het merk earmor. Dit merk heeft precies dezelfde oordo... もっと見る
企業が回答しました
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Ze doen echt wel moeite
Ik ben al aan mijn 2de Soul Taine hoofdtelefoon . Ik gebruik 'm veel outdoor , werkgerelateerd, dus nogal logisch dat er wat sleet op komt. De 2de heb ik onlangs gekocht en na een tijdje een probleempje met display. Mailtje gestuurd en snel antwoord ...
Hoofdtelefoon opgestuurd en keurig hersteld. Nu opnieuw een probleempje en ze gaan me gewoon een andere opsturen. Zo verliezen we niet teveel tijd schreven ze nog... Dat is pas top service!
Soul Taine EAR-22-B na 1 jaar.
Toen ikzelf een gehoorbeschermer zocht met radio functie vond ik reviews één van de belangrijkste beslissingsfactor. Daarom doe ik nu zelf mijn deel...
Ik heb 1 jaar geleden de Soul Taine EAR-22-B aangeschaft. Deze heeft bluetooth, AM/FM radio. Die bluetooth is handig om toch naar zelf gekozen podcasts te luisteren wat ik toch vaak doe. De FM radio doet prima zijn werk. Voor zolang ze nog via FM uitzenden natuurlijk, maar dat zien we nog wel.
De gehoorbeschermer zit comfortabel en stoort na 2 uur zeker nog niet (nog niet veel langer na elkaar gedragen).
De doorslag voor deze gehoorbeschermer was de 2AA batterijen. Ik vond dit handig omdat ik dan nooit plots zonder batterij kon raken. Dat is ook zo, maar eerlijk is eerlijk, nu zou ik toch misschien voor de versie met lithium batterij kiezen. Deze is snel ingeplugd en opgeladen, en zoals gezegd gebruik ik hem toch nooit 10h na elkaar.
Ik hoop dat deze review andere kopers helpt de goede keuze te maken.
John
Coole gehoorkap tegen betaalbare prijs
Een tijdje terug kocht ik een gehoorkap van bol.com. Artikel was heel snel geleverd en ook prima ingepakt. De prijs is 2-3 keer goedkoper van de a merk. Heeft enorm veel opties zoals dab, bleutooth en werkt echt heel goed.
Koop deze rommel niet!
Slechte producten en nog slechtere klantenservice.
KOOP DEZE ROMMEL NIET!
Prima kwaliteit
Scherp geprijsd, prima dab+ kwaliteit, mooi egaal design en supersnelle levering

soultaine gehoorbescherming niet doen
Ik heb slechte ervaring met soultaine gehoorbescherming ik vond het aardig aan de prijs 150€ maar goed ik wilde iets goed hebben nu.
Wat mij gelijk opviel was dat er geen batterij laad indicatie in zit.
Het geluid was super slecht niet om aan te horen.
Dab+ was niet thuis 0 ontvangst.
En een telefoongesprek voeren was al helemaal niet aan de orde.
Lcd scherm reageert niet goed.
Dussss al met al de slechtste aankoop die ik tot nu toe gedaan heb. Service was er niet.
Dus lieve mensen niet kopen.
Ik antwoord op jullie antwoord na 2 maanden!!!
Is het de bedoeling dat ik jullie problemen ga oplossen??? Via een forum van jullie ?
Hij is al in de container belandt ik vond het niet meer nodig hier nog aandacht aan te schenken.
Succes met jullie bedrijf.

Soul Taine からの回答
Zeer vriendelijke en goede service…
Zeer vriendelijke en goede service ervaren bij deze firma.

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。