レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

tak er meget glad for de flotte lagner god kvalitet kan varmt anbefale jer i sender rigtig hurtig vil altid handle hos jer

䌁業が回答したした

Det gik nemt og hurtigt. Jeg bestilte 2 sÊt senge tÞj og det lever op til forventningerne. Der gik kun 2 dage fra jeg bestilte til jeg kunne hente i pakkeshop

䌁業が回答したした

Jeg kÞbte to hovedpudebetrÊk, hvor lynlÃ¥sen pÃ¥ begge gik fra hinanden med det samme. Efter reklamation blev der Þjeblikkeligt sendt to nye. DesvÊrre var det ene af dem ogsÃ¥ defekt med det samme og da... もっず芋る

䌁業が回答したした

KÞbte Bambus sengetÞj. LÊkker kvalitet og farverne pÃ¥ hjemmesiden stemmer overens med det produkt man fÃ¥r. Var sÃ¥ uheldig at et pudebetrÊk i leveringen var i stykker. Ringede og sagde det, og 5 minutt... もっず芋る

䌁業情報

1. 寝宀家具店
  2. ベッド専門店
  3. 寝具店
  4. リネン専門店
  5. マットレス専門店
  6. りォヌタヌ ベッド専門店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Sengebutik baseret på kvalitetsvarer i senge, dyner, puder, samt tilbehÞr.

4.8

この䌁業は、ポゞティブかネガティブかを問わず、顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす。

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Super hurtig levering

Super hurtig levering. Og virkelig lÊkkert sengetÞj- kan kun anbefale det!!

2024幎5月30日

Hej Bente BundsbÊk

Tak for din fine anmeldelse - det sÊtter vi stor pris på

Indehaver

Super kvalitet og hurtigt levering

Super godt sengetÞj til en fornuftig pris og i en super kvalitet. Hurtig levering - der gik under 48 timer 💪

2024幎4月1日

Hej Lars

Tak for din fine anmeldelse - det sÊtter vi stor pris på

KÞbte Bambus sengetÞj

KÞbte Bambus sengetÞj. LÊkker kvalitet og farverne på hjemmesiden stemmer overens med det produkt man får. Var så uheldig at et pudebetrÊk i leveringen var i stykker. Ringede og sagde det, og 5 minutter efter endt samtale var der et nyt på vej. Super god service. Kan absolut anbefales. Vh. Karina

2024幎2月28日

Hej Karina

Tusind tak for din fine anmeldelse - det sÊtter vi stor pris på

med venlig hilsen

Hurtigt

Hurtigt, nemt, ordentligt og omhyggeligt, -TAK !

Hej Britt Bisgaard Nielsen

Tusind tak for dine fine ord

Fik mine varer hurtigt.

Fik mine varer hurtigt.
God kvalitet.

2024幎1月9日

Hej Susanne Petersen

tusind tak for din fine anmeldelse - det er noget vi sÊtter stor pris på

Indehaver

LÊkkert bambus sengetÞj og hurtig

LÊkkert bambus sengetÞj og hurtig levering.
Ikke sidste gang jeg handler her 🙏🀗😊

Hej Lone

Tusind tak for din fine anmeldelse, og skÞnt at hÞre du er glad ved dit nye bambussengetÞj

Vi glÊder os til at se dig igen en anden gang

Hurtig og kompetent ekspedition

Hurtig og kompetent ekspedition. Tak.

2024幎1月1日

Hej Vera Bagge

Tusind tak for din fine anmeldelse, det er vi rigtig glade for at hÞre

Indehaver

Super hurtig levering og bambus

Super hurtig levering og bambus sengetÞj sÃ¥ blÞdt som smÞr, glÊder mig til at ligge med det i aften 😉

2023幎12月30日

Hej Jette

Tak fort din fine anmeldelse - det er vi glade for at hÞre

Bare lynhurtig

Lynhurtig levering og god pris

Hej Allan

Tak for din fine anmeldelse - det sÊtter vi pris på

Indehaver

Hurtig levering og produkterne er

Hurtig levering og produkterne er faktiske.

2023幎12月28日

Hej Lone

Tak for din anmeldelse, og dejligt at hÞre du er glad for vores egyptiske bomulds sengetÞj

GlÊder os til at se dig en anden gang

med venlig hilsen

Dårlig beskrivelse på hjemmeside

Finder at beskrivelsen på hjemmesiden ikke matcher. Har kÞbt sengetÞj i egyptisk bomuld som er vÊsentligt varmere end det vi havde på i forvejen som også er egyptisk bomuld. Det stod ikke beskrevet hvilken vÊvning der var tale om og at sengetÞjet ikke var åndbart overhovedet. Hvis man skriver lidt mere om det vil nogle undgå dyrt fejlkÞb

2023幎11月24日
自発的なレビュヌ

Hej Michael Kristensen

Tak for din anmledelse, trods karakteren

Som vi har talt om er det fÞrste gang i de 6-8 år vi har haft dette design, at vi hÞrer det er varmt - men fÞelser og forventninger, er jo altid forskellige fra person til person.

Jeg syntes ikke vi skriver korte beskrivelser, og så klart kunne vi skrive selve vÊveningen SATIN også, men jeg tror ikke dette ville gÞre den store forskel for fejlkÞb, da det jo er de fÊrreste der ved hvad det er - vi hÞrer ofte kunder tror det er noget der efterbehandles med - modsat fakta.
Og tit, bliver sengetÞj kÞbt uden sÊrligt skelen til beskrivelsen - kun udfra billeder, og fÞrst efter man har taget det i brug, og det måske ikke helt levet op til forventninger, tjekkes der op på beskrivelse og lÊst i den vedligeholdelse folder vi ligger i alle forsendeler.
Her ville beskrivelsen ikke gÞre nogen forskel for fejlkÞb.

Vi tager din kretik til os, og ser om vi kan blive bedre til at skrive vÊvninger på sengesÊttene.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。