レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

tak er meget glad for de flotte lagner god kvalitet kan varmt anbefale jer i sender rigtig hurtig vil altid handle hos jer

䌁業が回答したした

Det gik nemt og hurtigt. Jeg bestilte 2 sÊt senge tÞj og det lever op til forventningerne. Der gik kun 2 dage fra jeg bestilte til jeg kunne hente i pakkeshop

䌁業が回答したした

Jeg kÞbte to hovedpudebetrÊk, hvor lynlÃ¥sen pÃ¥ begge gik fra hinanden med det samme. Efter reklamation blev der Þjeblikkeligt sendt to nye. DesvÊrre var det ene af dem ogsÃ¥ defekt med det samme og da... もっず芋る

䌁業が回答したした

KÞbte Bambus sengetÞj. LÊkker kvalitet og farverne pÃ¥ hjemmesiden stemmer overens med det produkt man fÃ¥r. Var sÃ¥ uheldig at et pudebetrÊk i leveringen var i stykker. Ringede og sagde det, og 5 minutt... もっず芋る

䌁業情報

1. 寝宀家具店
  2. ベッド専門店
  3. 寝具店
  4. リネン専門店
  5. マットレス専門店
  6. りォヌタヌ ベッド専門店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Sengebutik baseret på kvalitetsvarer i senge, dyner, puder, samt tilbehÞr.

4.8

通垞24時間以内に回答

Hurtig og nemt

2023幎4月6日

Hej Leif 🙂

Tusind tak for din anmeldelse. Den er vi glade for. Det er skÞnt at hÞre, at du synes om din kÞbsoplevelse hos os. Vi håber, at du er glade for kuvertlagnerne, som du kÞbte hos os.

Må du få den bedste dag.
Vi håber, at vi ses igen🙂.

Mia, SÞvn & Comfort.

Hurtigt og nemt!

2023幎3月29日

Hej Trond🙂

Tusind tak for din anmeldelse. Det er dejligt at hÞre, at du kunne lide din kÞbsoplevelse hos os. Vi hÃ¥ber, at du synes om FIFTY lagnerne, som du kÞbte hos os🙂.

Jeg vil Þnske dig en dejlig pÃ¥ske🐣. Jeg hÃ¥ber, at vi ses igen 🙂

Mia, SÞvn & Comfort

LÊkker blÞdt bambus lagen.

2023幎3月28日

Hej Mette 🙂

Tusind tak for anmeldelse. Den er vi glade for. Det er skÞnt at hÞre, at du kan lide vores lagner i bambus. Vi hÃ¥ber, at du bliver glad for faconlagnet🙂.

Jeg vil Þnske dig en god pÃ¥ske🐣. Jeg hÃ¥ber, at vi ses igen🙂

Mia, SÞvn & Comfort

God service. Hurtig levering.

2023幎3月26日

Hej Sidsel 🙂

Tusind tak for din anmeldelse af din kÞbsoplevelse hos os. Vi er glade for at hÞre, at du synes om vores service samt leveringstid. Vi hÃ¥ber, at du bliver glad for lagnerne, som du kÞbte hos os🙂.

Jeg vil Þnske dig en dejlig dag og pÃ¥ske 🐣. Vi hÃ¥ber, at vi ser dig igen 🙂

Mia, SÞvn & Comfort

Bestilte sengesÊt til levering i

Bestilte sengesÊt til levering i pakkeboks. Afsendt under 30 minutter efter bestilling. Levering tidligt i pakkeboks dagen efter. Produktet er ag suverÊn kvalitet. Det kan nok ikke gÞre bedre. Top kvalitet til fornuftige priser.

2023幎3月23日

Hej Peter 🙂

Tusind tak for din meget fine anmeldelse af din oplevelse hos os. Den er vi så glade og taknemmelige for😍. Så tusind tak for det.
Hvor er det skÞnt at hÞre, at du kan lide kvaliteten pÃ¥ vores sengetÞj i egyptisk bomuld. Det er dejligt at du ogsÃ¥ kan lide vores leveringstid🙂.

Jeg hÃ¥ber, at du fÃ¥r en skÞn dag, og at vi ses igen🙂

Hej Helle😊

Tusind tak for din fine anmeldelse. Den er vi sÃ¥ glade og taknemmelige for. Hvor er det skÞnt at hÞre, at du kan lide vores Bambus sengetÞj. Vi er ogsÃ¥ selv ret vilde med det😊.

MÃ¥ du fÃ¥ en skÞn dag🌞. Vi hÃ¥ber, at vi ses igen😊

Mia, SÞvn & Comfort

Da jeg spurgte om varen sad helt stramt

Da jeg spurgte om varen sad helt stramt på boxmadrassen, blev der sagt JA, men det er ikke tilfÊldet.

2023幎3月5日

Hej Lene Christensen

Tak for din anmeldelse, og jeg beklager din oplevelse.

Jeg husker udmÊrket vores samtale omkring stramme lagner, og hvorfor vi ikke kan lave lagner med "trampolin fornemmelse" der jo gÞr at det bliver umuligt at få komfort i sengen, og at lagnerne vil sprÊkke.
Jeg er sikker på der er sagt "de lagner der ligger mest stram" - da jeg jo ingen forudsÊtninger har for at vide hvilken topmadras det er du ligger den på.

Znooze kuvertlagner til kr. 99,- er de lagner der ligger mest stram - og 100% bomuld vil krybe i vask - op til 4% = 8 cm! man ved bare ikke prÊcist hvor meget, da det er ren naturmaterialer.

HÃ¥ber det giver lidt forklaring.

Flemming V Kristensen
Indehaver

Hurtig og venlig betjening

Hurtig og venlig betjening. Der var sket en fejl med en del af min ordre, men den blev meget hurtigt rettet. Der blev med det samme sendt det rigtige sammen med en returlabel til det forkerte.

Hej Berit 🙂

Tusind tak for din anmeldelse af din kÞbsoplevelse hos os. Den er vi glade for❀.
Det er meget beklageligt, at der var fejl ved din ordre. Det er dejligt at hÞre, at du synes om betjeningen, du har fÃ¥et hos os🙂.
Jeg hÃ¥ber, at du er glad for dit bambus sengetÞj🙂.

Jeg Þnsker dig en dejlig dag. Jeg hÃ¥ber, at vi ses igen 🙂

Hej Poul Erik🙂

Tusind tak for din anmeldelse af din kÞbsoplevelse hos os. Den er vi sÃ¥ glade for. Det er skÞnt at hÞre, at du synes om vores sengeborde samt vores leveringstid. Vi hÃ¥ber, at du bliver glad for sengebordene🙂.

Jeg vil Þnske dig en skÞn dag. Jeg hÃ¥ber, at vi ses igen 🙂

Hurtig og god levering

Hurtig og god levering, kÞbte hovedpude og lagner, alle rigtig fine varer, og hovedpuden som er rigtig lÊkker, men den var desvÊrre alt for hÞj til mig.

Hej Gitte 🙂

Tusind tak for din fine anmeldelse af din kÞbsoplevelse. Den er vi så glade for. Hvor er det dejligt at hÞre, at du synes om vores produkter samt vores leveringstid. Hvor er det Êrgerligt at Purity hovedpuden var for hÞj til dig.

Jeg håber, at du får og har en dejlig dag. Vi håber, at vi ses igen 🙂

Mia, SÞvn & Comfort

gode varer og gode priser

gode varer og gode priser, samt lynhurtig levering

2023幎3月2日

Hej Jytte 🙂

Tusind tak for din anmeldelse. Den er vi sÃ¥ glade for ❀. Hvor er det dejligt at hÞre, at du synes om vores produkter samt vores leveringstid. Vi hÃ¥ber, at du er glade for dine Superior faconlagner🙂.

Må du få en dejlig dag. Vi håber, at vi ses igen 🙂

Som sÊdvanlig

Som sÊdvanlig et rigtig godt tilbud og hurtig levering.

Hej René 🙂

Tusind tak fordi du tager dig tid til at anmelde din oplevelse hos os. Det er vi sÃ¥ glade og taknemmlige for❀. Det er skÞnt at hÞre, at du synes om vores priser og leveringstid. Vi hÃ¥ber, at du synes om og er glad for din nye hovedpude🙂.

Jeg håber, at du får en dejlig dag, og at vi snart ses igen🙂

Fungerer firmaet?

Ja,
Hurtig og korrekt levering

Hej Torben 🙂

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at hÞre, at du synes om din kÞbsoplevelse hos os. Vi hÃ¥ber, at du er glad for produkterne som du kÞbte hos os🙂.

Jeg håber, at du har en dejlig dag, og at vi ses igen 🙂

Mia, SÞvn & Comfort

Altid god vejledning og deres

Altid god vejledning og deres bambusdyner og bambussengetÞj er fantastisk.
Kan varmt anbefales

Der er altid hurtig levering

Hej Helle 🙂

Tusind tak for din super fine anmeldelse. Vi er super glade og taknemmelige for den❀. Hvor er det bare fantastisk at hÞre, at du synes om vores bambusdyner og vores bambus sengetÞj samt vores leveringstid.

Vi hÃ¥ber, at du fÃ¥r en skÞn dag. Vi hÃ¥ber, at vi ses igen 🙂

Mia, SÞvn & Comfort

Hurtig ekspedition og uden problemer

Hej Lene 🙂

Mange tak for din super fine anmeldelse. Vi er super glade og taknemmelige for den❀. Hvor er det bare fantastisk at hÞre, at du synes om vores leveringstid. Vi hÃ¥ber, at du synes om FIFTY sengetÞjet, som du kÞbte hos os.🙂

Vi hÃ¥ber, at du fÃ¥r en skÞn dag. Vi hÃ¥ber, at vi ses igen 🙂

Hurtig levering dagen efter

Hurtig levering dagen efter - virkelig god service Top

2023幎2月27日

Hej JÞrgen 🙂

Vi vil gerne takke dig, for at du tager dig tid til at bedrÞmme din kÞbsoplevelse hos os. Vi er super glade og taknemmelige for din anmeldelse❀. Hvor er det bare fantastisk at hÞre, at du synes om vores leveringstid og vores service. Vi hÃ¥ber, at du synes om dit hovedpudebetrÊk, som du kÞbte hos os.🙂

Det fungere bare

Det fungere bare . Hurtigt afsendelse, returformularen virker og lig at gå til. Derudover får man en rigtig god kundeservice når man ringer til dem

2023幎2月25日

Hej Michael 🙂

Vi vil gerne takke dig, for at du tager dig tid til at bedrÞmme din kÞbsoplevelse hos os. Vi er super glade og taknemmelige for din anmeldelse❀. Hvor er det bare dejligt at hÞre, at du synes om din kÞbsoplevelse hos os.

Mia, SÞvn & Comfort

Perfekt service og gode priser

2023幎2月23日

Hej Alexandra 🙂

Tusind tak fordi du tager dig tid til at anmelde din oplevelse hos os. Vi er super glade og taknemmelige for din anmeldelse❀. Hvor er det bare dejligt at hÞre, at du synes om vores service og vores priser. Vi håber, at du er glad for dine hovedpuder.

Mia, SÞvn & Comfort

Der har ikke vÊret nogen problemer

Der har ikke vÊret nogen problemer, alt har virket.

2023幎2月23日

Hej Georg 🙂

Tusind tak fordi du tager dig tid til at anmelde din oplevelse hos os. Vi er super glade og taknemmelige for din anmeldelse❀. Hvor er det bare dejligt at hÞre, at du synes om din kÞbsoplevelse hos os. Vi håber, at du er glad for din morgenkåbe.

Vi hÃ¥ber, at du fÃ¥r en skÞn dag, og at vi ses igen 🙂

Fantastisk god service

Fantastisk god service - hurtig ekspedition - bestilte onsdag og fik varen dagen efter - Sov som en drÞm i min nye Cura tyngde dyne. Jeg kan varmt anbefale denne virksomhed.

2023幎2月22日
自発的なレビュヌ

Hej Johnny 🙂

Tusind tak fordi du tager dig tid til at anmelde din oplevelse hos os. Vi er super glade og taknemmelige for din fine anmeldelse❀. Hvor er det bare fantastisk at hÞre, at du sover sÃ¥ godt med din CURA dyne🙂.

Vi hÃ¥ber, at du fÃ¥r en skÞn dag, og at vi ses igen 🙂

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。