Banner for Spa 1001

TrustScore 5段階評価の5

4.9

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

The spa experience was lovely, very clean and relaxing. Youssra was very professional, warm and kind. Would recommend and hopefully come back! Thank you

5つ星のうち5の評価

Voor een nichten uitje had ik de spa geboekt en het was een superleuke ervaring.We werden hartelijk verwelkomt met een drankje door een heel vriendelijke dame. Het was heerlijk om te genieten va... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Really lovely owners/workers. Absolutely spotless . Has everything you could possibly need ! Really worth your money. I would really recommend if your looking to relax !

企業情報

1. 日帰りスパ
  2. 保養地
  3. サウナ
  4. ウェルネス センター

Spa 1001 について

当該企業による記述

Spa 1001 – Exclusieve privé wellness in Amsterdam en Almere

Spa 1001 biedt drie unieke en luxe privé spa’s aan, verspreid over twee locaties in Amsterdam en één in Almere. Of u nu op zoek bent naar een romantische date, een verjaardagsfeest, babyshower, jubileum of vrijgezellenfeest, bij Spa 1001 ervaart u altijd een stijlvolle en ontspannen wellnesservaring.

Spa 1001 Noord – De Blauwe Parel

Vestiging Noord – De Blauwe Parel (Amsterdam)

Gelegen in Amsterdam Noord, dichtbij het centrum. Deze stijlvolle spa is geschikt voor maximaal 2 personen en is ideaal voor een romantisch uitje. De ruimte heeft een blauwe, serene setting met een sterrenplafond en sfeervolle verlichting voor een intieme wellnesservaring.

Spa 1001 West – Romantiek en luxe in roze

Vestiging West – Luxe en romantiek in roze (Amsterdam)

Deze ruime spa in Amsterdam West is verdeeld over twee verdiepingen en biedt ruimte aan groepen tot 8 personen. De romantische roze verlichting en luxe lounge geven het een huiselijke sfeer. Perfect voor een vrijgezellenfeest, verjaardag of jubileum.

Spa 1001 Almere – De Oase: rust en ruimte

Vestiging Almere – Japandi stijl & zwembad

Onze spa in Almere heeft een rustgevende Japandi stijl met organische vormen. Deze locatie is geschikt voor groepen tot 10 personen en beschikt over een verwarmd binnenzwembad, jacuzzi en sfeerverlichting in roze, rood of blauw. Ideaal voor een babyshower, familie-uitje of ontspanning met vrienden.

Elke privé spa is volledig af te huren en voorzien van een bubbelbad, Finse sauna en Turkse stoomcabine.

Boek direct via onze website en kies eenvoudig uw gewenste datum en tijd. Spa 1001 verwelkomt u graag in Amsterdam of Almere voor een exclusieve wellness ervaring.

連絡先

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Ein wirklich großartiger Ort

Ein wirklich großartiger Ort – verpasst ihn nicht und gönnt euch schöne Dinge im Leben, bucht schnell!
Es war meine erste Erfahrung und ich hätte nicht gedacht, dass es mir so gut gefallen würde.
Die Sauberkeit ist top, der Ort ist sehr romantisch und alles ist vorhanden.
Wir wurden von einer sehr freundlichen Dame empfangen.
Wir werden sehr gerne wieder buchen 👍🏼

2026年4月4日
5つ星のうち5の評価

Voor mijn moeders verjaardag kon ik…

Voor mijn moeders verjaardag kon ik last minute nog een plekje reserveren. We kregen een warm welkom bij de receptie, waar ons alles netjes is uitgelegd. Ze hadden alles leuk versierd en ik had een persoonlijke videoboodschap laten maken. Leuke ervaring en zeker voor herhaling vatbaar

2026年3月18日
5つ星のうち4の評価

Mooie spa

Mooie spa, met veel faciliteiten in 1 ruimte. Fijne sfeer. Heel schoon.
Een paar opmerkingen; bij reserveren online kun je badjassen en slippers selecteren, die zijn echter niet gratis. Een mogelijkheid om water te drinken, een must bij saunagebruik, ontbreekt. Wel tegen betaling, maar een kan water met wat glazen breekt de bank niet. Handdoeken zouden in de ruimte moeten liggen, wij moesten er om vragen. Mogelijk was de medewerker het vergeten. Bij vertrek is teveel in rekening gebracht. Ik heb het gelaten, omdat we een leuke ervaring hebben gehad.
Als je slecht ter been bent is deze spa geen aanrader: geen trapleuningen, ook geen leuningen bij zwembad en jacuzzi.

2026年3月29日
5つ星のうち5の評価

An amazing place to relax!

An amazing place to have a few hours relaxing away from the busy Amsterdam central. I booked the spa for me and my partner, just what we needed after a few days of a lot of walking and being on the go. Don’t let the location put you off, our taxi driver was confused why we would venture out of the centre but this location was our nearest from sloterdijk and once at the location our host was incredibly welcoming and friendly :) We absolutely loved using the facilities and then going to chill out on the sofas to watch some Netflix before heading back out again to tick off more tourist hot spots. The only down side is we wish we had more time here!!

2026年3月27日
5つ星のうち2の評価

Het geheel zag er prachtig uit

Het geheel zag er prachtig uit. Achteraf begreep ik dat ik daar €35 extra voor had betaald. Er waren boven ballonnen neergelegd en hier en daar wat kunst rozen. Ik had eigenlijk de verwachting dat deze pakketten om mee te nemen waren. We waren 15 minuten voor de tijd aanwezig en mochten eerder naar binnen. De rondleiding duurde 7 minuten en ging gelijk al van onze 2.5 uur af.
Het zou zeer klantgericht en attent zijn om de tijd dat we eerder waren niet in te korten op onze eindtijd.
Verder een prachtige locatie om even helemaal te ontspannen.

2026年3月22日
Spa 1001 ロゴ

Spa 1001 からの回答

Beste ML,

Bedankt voor je review en fijn om te horen dat je onze locatie als prachtig hebt ervaren.

Jammer om te lezen dat je bezoek niet volledig aan je verwachtingen voldeed. Onze rondleiding is bewust kort en bedoeld als praktische uitleg, zodat gasten snel kunnen genieten van hun arrangement.

We vinden het wel vervelend dat er mogelijk onduidelijkheid is geweest over het decoratiepakket. Dat zoeken we graag voor je uit.

Daarnaast nemen we graag persoonlijk contact met je op, want we sturen je met alle plezier een klein Spa 1001-verwenpakketje toe om je alsnog een stukje ontspanning thuis te laten ervaren.

We hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een nog betere ervaring.

Spa 1001

Trustpilot エクスペリエンス