Super bra och trevligt bemötande fick vi av Marcus i TrollhÀttan. Snabb pÃ¥ att svara och gav utförliga svar, tog sig tid att förklara och var vÀldigt vÀnlig och hjÀlpsam. Vi köpte ett viskan spa och e... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Gjorde bestÀllningen för 2 1/2 vecka sedan och har fortfarande inte fått leveransen. Svarar varken på mail eller i telefon. Rekommenderar ett er att anvÀnda en annan leverantör.
BÀsta hjÀlpen! Fick proffsiga och bra rÃ¥d betrÀffande medel till min jacuzzi. Köpte till slut my water spa cleaner, helt suverÀnt medel. Slipper klor, slipper rör rengöring bland annat och vattnet Àr... ãã£ãšèŠã
Produkterna Àr bra men kontakten med kunderna bör förbÀttras. Det krÀvdes 3 mail för att fÃ¥ svar om leveranstid. Försök att fÃ¥ kontakt med telefon lyckades inte , man hÀnvisade till Mail. Att företage... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos Spabadsbutiken.se hittar du spabad från Viskan, spafilter, spakemikalier och spatillbehör som passar just dig. Hos oss hittar du ett stort sortiment med snabba leveranser och trygga betalningsmetoder.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Gjorde bestÀllningen för 2 1/2 veckaâŠ
Rekommenderar ett er att anvÀnda en annan leverantör.
Tagit pengar man skickar inte varorna, varning
BestÀllde varor 16 mars, inget har kommit. Ingen svarar på mail. Ingen svarar i telfon under deras öppettider. Varning! Detta verkar vara ett bluffföretag.
Dom utlovade snabb leveransâŠ
Dom utlovade snabb leverans. Vilket i mitt fall va viktigt då mitt spabad behövde åtgÀrdas snabbt.
FrÃ¥n bestÀllning till paket hos ombud tog över tre veckorâŠ.
Jag han under denna tid bestÀlla från en annan butik få produkten och återstÀlla mitt spabad.
Suck, aldrig spabadsbutiken igen.
Katastrof!!
Katastrof!!! Vi vÀntade på våra varor en månad och nÀr det Àntligen kom då var det inte det vi bestÀllde och betalade för! En katastrof!
Den supersnabba leveransen somâŠ
Den supersnabba leveransen som utlovades blev en segdragen historia.
Svaret på mailförfrågan "vad hÀnder?" dröjde och var nÀr den vÀl kom, mest en stapel av flera dåliga ursÀkter.
KÀnns som #spabadsbutiken måste jobba med kommunikationen och kundbemötandet gentemot sina kunder, inte lova mer Àn vad de kan hålla samt ta ett rejÀlt tag i sin logistiksida.
Visst kan det bli fel, men då erkÀnner man det och försöker hitta något sÀtt att lösa eller kompensera problemet.
Att sÀga; ok vi löser inte det vi lovat så du får vÀl avboka, kÀnns inte förtroendeskapande!
Ok, vi har misslyckats och drar av 20 % på priset skulle kÀnts bÀttre och gjort att jag återkommit som kund. Nu blir det annan leverantör nÀsta gång!
det tog 10 dagar innan jag fickâŠ
det tog 10 dagar innan jag fick paketet. ingen återkoppling
Långtid för leverans
Superbra.!
GÃ¥tt 2 veckor sedannjag gjorde enâŠ
Gått 2 veckor sedannjag gjorde en bestÀllning..Har inte fått det Ànnu..Har mailat dem men inte fått något svar!! Kommer ALDRIG mer att köpa från denna butik!!!
vÀldigt bristfÀllig information omâŠ
vÀldigt bristfÀllig information om leveranserna och noll återkoppling på mail.
Mer eller mindre ett bluffföretag
Mer eller mindre ett bluffföretag. Skickar fel saker och lovar att skicka rÀtt saker men inget hÀnder.
Handla inte hÀr!
Bra produkter och snabb leverans!!
Jag har inte fÃ¥tt min bestÀllning somâŠ
Jag har inte fått min bestÀllning som gjordes 3/1, och ingen återkoppling.
Har inte fÃ¥tt mina varor ÀnâŠ.
Toppen!!!!
GÃ¥tt 20 dagar sen bestÀllningen somâŠ
Gått 20 dagar sen bestÀllningen som skulle vara framme inom en vecka, den har Ànnu inte kommit. 10 dagar sen jag mejlade och frågade vad som hÀnder och vÀntar fortfarande på svar.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ