SPAINISH travel agency レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Begin mei voor de derde keer een fietsvakantie geboekt bij Spainishtravel Nu voor het eerst met mijn dochter die geen fietservaring had Op Ebikes door het achterland van Valencia gefietst All... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

We hadden een geweldige tijd, vooral dankzij Richard. Hij toonde zich flexibel, zorgzaam en kundig. De routes en hotels werden op maat aangepast. Hij bood zelfs service onderweg. We komen graag terug.... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Geweldig georganiseerde vakantie. Helemaal op maat aangepast. Communicatie met Richard is echt zeer prettigen vlot. Ook onderweg werd de route nog iets aangepast omdat er een omleiding was. Kortom is... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Een goed georganiseerde reis door Richard van Kruchten. Mooie en afwisselende fietsroutes. Duidelijke beschrijving van de routes. Onderweg prima hotels. Het hotel in Valencia op een goede locatie (bus... もっず芋る

䌁業情報

1. 旅行代理店
  2. 芳光ツアヌ代理店
  3. ツアヌ オペレヌタヌ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Fiets of wandel door de natuur rondom Valencia: in de Sierra de Calderona, Siera de Espadán of het spoorfietspad Via Verde Ojos Negros. We maken en begeleiden reizen op maat, voor zowel particulieren als reisorganisaties. Met duidelijke informatie en ondersteuning in het Nederlands, zowel vooraf als onderweg.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 7ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

gracias por su consejo personalizado

gracias por su consejo personalizado - dank voor je persoonlijke advies en maatwerk!
kleinschalig, korte lijnen, snelle antwoorden, inhoudelijke kennis, goede service voor oa fiets (en wandel)reizen in omgeving Valencia en Alicante.

2019幎12月23日

SPAINISH travel agency からの回答

Dank voor jullie reactie. Het is extra leuk dat ik opnieuw een voorstel mag uitwerken voor jullie volegnde reis. Wordt vervolgd!

5぀星のうち5の評䟡

Richard heeft ons een fantastische reis

Richard heeft ons een fantastische reis bezorgd. Toen we hem ontmoetten op de fiets-en wandelbeurs beloofde hij ons dat het een van onze mooiste reizen zou worden. Hij is daarin geslaagd.
We kregen er zelfs nog extraatjes bij zoals bvb. het stierengevecht in het dorp waar we toevallig passeerden.
De organisatie was tot in de puntjes uitgewerkt.
Van de ganse groep krijgt hij een 10/10
Bedankt Richard !

2019幎12月18日

SPAINISH travel agency からの回答

Fijn om te horen dat de reis aan de verwachtingen heeft voldaan. Ik heb veel plezier beleefd aan het maken van uw programma, maar vooral ook tijdens de reis in het contact met de groep. Wellicht komen we elkaar weer tegen op de volgende Fiets- en Wandelbeurs (of in Valencia?)

5぀星のうち5の評䟡

Was een heel leuke wandelvakantie

Was een heel leuke wandelvakantie, met zeer goede gidsen en goede hotels.

Bedankt!

2019幎12月15日

SPAINISH travel agency からの回答

Bedankt Monique, Ook de gidsen en ikzelf hebben veel plezier beleefd bij het begeleiden van jullie groep!

5぀星のうち5の評䟡

We enjoyed our trip very much and also

We enjoyed our trip very much and also we appreciated the knowledge, care and personal attention of the organistation.

2019幎12月15日

SPAINISH travel agency からの回答

Fijn dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven over de dagtocht op de Via Verde. Wellicht zie ik jullie nog eens terug voor de meerdaagse tocht:) Een hartelijke groet vanuit Valencia!

Leuke fietstocht

Leuke fietstocht. Goede verzorging en heel behulpzaam.

2019幎12月12日

SPAINISH travel agency からの回答

...onze service is uiteraard all inclusive:) Bedankt Thomas en Ad voor jullie reactie.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。