Spartoo.nl レビュー 16,467

TrustScore 5段階評価の3.5

3.4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Snelle levering, prijs voor product (New Balance sneakers) lag een stuk lager dan bij andere aanbieders. Zou niet aarzelen om hier nogmaals te bestellen.

5つ星のうち5の評価

Vorig jaar november een paar schoenen besteld bij Spartoo.. deze leveren ook via partnerprodukten.. Helaas ging het mis door slechte info over het produkt en waar het "gedropt" was, dus geen thuisbezo... もっと見る

5つ星のうち2の評価

5つ星のうち3の評価

Beste Spartoo, uiteindelijk kreeg ik vandaag een bericht van Post nl dat ik de sneakwrs kon halen bij afhaal locatie! Nooit een bevestiging mail gehad geen track and trace, had al een eerdere review... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. 靴屋
  2. バッグと旅行かばんの店

当該企業による記述

Schoenen, kleding, tassen en horloges ... Meer dan 4000 merken en 300 000 modellen met gratis levering en retourzending. Birkenstock, Adidas, Nike, Havaianas, Teva, Ralph Lauren, Geox, Tommy Hilfiger...

連絡先

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち2の評価

Juli 2025 Dr Martens besteld

Juli 2025 Dr Martens besteld. Nu (april 2026) laat de zool los. Ik probeer hier de hele week al over te bellen maar ik hoor telkens "klantservice is nu gesloten, check de website voor openingstijden" maar ik bel gewoon binnen deze tijden.. geen gehoor. Met moeite een mailadres gevonden en daar maar een foto met het verhaal heen gestuurd maar voelt niet klantvriendelijk dit.

2026年4月8日
5つ星のうち5の評価

Zou niet aarzelen om hier nogmaals te bestellen.

2026年4月2日
5つ星のうち1の評価

Meerder mails gestuurd over het niet…

Meerder mails gestuurd over het niet terugbetalen van de verzendkosten. Bedrijf verschuilt zich achter hun voorwaarden dat enkel de standaard verzendkosten vergoed worden. Ik had voor thuislevering gekozen, kost twee euro meer. Nu staat duidelijk in de voorwaarden dat de standaard verzending wordt vergoed en de aanvullende kosten voor een andere verzendvorm niet. Je hoort mij dus wel de standaard verzendkosten te vergoeden zoals vermeld in de voorwaarden.

Meerdere malen over gemaild, krijg exact hetzelfde antwoord van Emma op verschillende mails, vermoeden van een chatbot. Schiet je niks mee op.

Om het geld gaat het mij niet, wel om het principe. Dit bedrijf houdt zich niet aan zijn eigen voorwaarden. En dan als kers op de taart je eerst lokken met een promotiecode voor gratis verzending en korting, maar toch verzendkosten in rekening brengen, lekkere promotie.

2026年4月9日
5つ星のうち1の評価

Timberland schoenen besteld en e120…

Timberland schoenen besteld en e120 betaald..niks ontvangen..klantenservice niet te bereiken ...word verder ook niet gereageerd op gestuurde emails..wacht nog paar dagen ..dan wordt het advocaten werk ....

2026年4月3日

Beste Jeroen,

Ik ben Marie, Verantwoordelijke Kwaliteitsdienst bij Spartoo.nl.

Met grote spijt heb ik kennisgenomen van uw situatie. Ik begrijp uw frustratie over het uitblijven van de levering van uw Timberland-schoenen en de problemen om ons te bereiken volledig. Deze ervaring komt absoluut niet overeen met de kwaliteitsservice die wij van onze transportpartners verwachten.

Ik wil uw dossier persoonlijk in handen nemen om u een snelle oplossing te bieden.

Zou u ons alle informatie met betrekking tot uw aankoop (bestelnummer, datum en betalingsbewijs) kunnen sturen naar het volgende e-mailadres: adriana@spartoo.nl?

Zodra wij al deze gegevens per e-mail hebben ontvangen, kan ik de fout opsporen en onmiddellijk actie ondernemen om dit voor u op te lossen. U kunt ons ook telefonisch bereiken op het nummer 085 - 888 30 19 als u liever direct met ons spreekt.

Ik bied u mijn oprechte verontschuldigingen aan voor dit ongemak en wacht op uw informatie om dit onmiddellijk in orde te maken.

Manager Kwaliteitsdienst – Spartoo.nl

Ruim 10 dagen levertijd

Ik ging voor de prijs en gratis levering. Alleen de levering kostte in mijn geval geld. Orderbedrag 29.95. Waarom al bij voorbaat zeggen gratis levering. Dus dit voordeel viel al weg. Nu heb ik op 2 april wat besteld. En na mijn bestelling kreeg ik bericht dat ik het tussen 7 en 9 april zou ontvangen. Mooi nog voor mijn vakantie. Vandaag bericht tussen 12 en 17 april. Een pakket bij temu is nog sneller. Bestel nooit meer hier. Dan maar wat duurder uit.

2026年4月7日

Beste Michel,

Ik ben Marie, verantwoordelijk voor de afdeling Kwaliteit bij Spartoo.nl.

Met spijt heb ik kennisgenomen van uw ontevredenheid over de leveringsvoorwaarden en de extra kosten van uw laatste bestelling. Ik bied u mijn oprechte excuses aan voor deze situatie, die absoluut niet overeenkomt met de kwaliteitsnormen die wij van onze transportpartners eisen.

Wij streven ernaar om onze klanten altijd de beste service te bieden. Het spijt ons oprecht dat de beloofde gratis verzending en de oorspronkelijke levertermijn in uw geval niet zijn nagekomen.

Om direct een passende oplossing voor u te vinden (zoals terugbetaling van de verzendkosten of een commerciële tegemoetkoming):

Via e-mail: Stuur ons uw bestelnummer naar het adres adriana@spartoo.nl.

Telefonisch: Neem contact met ons op via 085 - 888 30 19.

Zodra wij uw bestelnummer hebben ontvangen, zullen wij direct nakijken waarom er kosten in rekening zijn gebracht en hoe we de levering kunnen bespoedigen.

In afwachting van uw bericht, sta ik tot uw volledige beschikking.

5つ星のうち1の評価

I have paid for the article I ordered

I have paid for the article I ordered, but the parcel has not arrived

2026年4月4日

Beste Armah,

Ik ben Marie, verantwoordelijk voor de afdeling Kwaliteitsbeheer bij Spartoo.nl.

Het spijt me te vernemen dat u ontevreden bent over de levering van uw laatste bestelling. Wij streeft er altijd naar om onze klanten de best mogelijke bezorgservice te bieden, en deze ervaring komt helaas niet overeen met de kwaliteitsnormen die wij van onze transportpartners verwachten.

De levering van uw bestelling voldoet blijkbaar niet aan de verwachte criteria en ik wil u dan ook persoonlijk mijn excuses aanbieden voor dit ongemak.

Om samen een passende oplossing te vinden, verzoek ik u vriendelijk om ons te antwoorden met uw bestelnummer.

U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met een van onze adviseurs:

Via e-mail: adriana@spartoo.nl

Telefonisch: 085 - 888 30 19

In afwachting van uw bericht sta ik volledig tot uw beschikking.

Manager Afdeling Kwaliteitsbeheer
Spartoo.nl

Enge mensen, opdringerig, stalkend

Enge mensen, zonder aanleiding een email met nieuwsbrief sturen en dan net doen of je er jaren klant bent? Geen idee wie dit zijn maar hou alsjeblieft je Ali B praktijken bij je, misschien hebben ze wel een signaal 'gemist'?!

Wat mij betreft scammers, nogmaals geen idee wie dit zijn, maar het is geen zuivere koffie en daar moet je ver uit de buurt van blijven!

2026年3月26日

Beste Patreve,

Ik ben Marie, verantwoordelijk voor de afdeling Kwaliteitsservice bij Spartoo.nl.

Met spijt heb ik kennisgenomen van uw bericht en uw grote ontevredenheid. Ik wil mijn oprechte excuses aanbieden voor het ongemak of het onveilige gevoel dat deze situatie bij u heeft veroorzaakt. De bescherming van uw gegevens en duidelijke communicatie zijn voor ons absolute prioriteiten.

Het lijkt erop dat er een misverstand of onduidelijkheid is over de herkomst van onze e-mails. Ik wil dit graag samen met u uitzoeken om u gerust te stellen.

Om samen tot een passende oplossing te komen en uw dossier te controleren, nodig ik u uit om direct contact op te nemen met een van onze adviseurs:

Per e-mail: adriana@spartoo.nl

Telefonisch: 085 - 888 30 19 (lokaal tarief)

Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, van 9.00 tot 17.00 uur.

In afwachting van uw bericht om deze situatie zo snel mogelijk op te helderen.

Manager Kwaliteitsservice – Spartoo.nl

5つ星のうち3の評価

Beste Spartoo

Nooit een bevestiging mail gehad geen track and trace, had al een eerdere review hier gegeven. Uiteindelijk 3 sterren voor de snelle levering. ( En dat zonder mail met track en trace ) Bedankt voor de snelle verzending! Tip graag een bevestigingsmail voortaan

2026年3月6日

Hallo Mar,

Ik ben Marie, hoofd van de afdeling Kwaliteit bij Spartoonl

We nemen nog even contact met je op om te controleren of alles in orde is. Soms spelen gegevens een beetje verstoppertje!

Kun je, om ons te helpen dit op te helderen, twee kleine dingen aan jouw kant controleren?

In je Spartoo-account: kijk even bij de rubriek “Mijn bestellingen”; misschien staat de status van je pakket daar al vermeld.

In je e-mails: het komt wel eens voor dat onze bevestigingsberichten per ongeluk in de spamfolder of het tabblad ‘Promoties’ van je persoonlijke mailbox terechtkomen.

Als het na deze controles nog steeds onduidelijk is, laat het ons dan zeker weten! We staan klaar om je te helpen begrijpen wat er aan de hand is en samen een oplossing te vinden.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je een e-mail sturen naar adriana@spartoo.nl of bellen naar 085 - 888 30 19 (tarief van een lokaal gesprek). Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.

5つ星のうち1の評価

Ik probeer telefonisch contact te…

Ik probeer telefonisch contact te hebben. Ik bel om 10u, om 11u en om 16u.
Telkens een bandje dat vriendelijk meldt dat de kantoren gesloten zijn en ik op de website de kantooruren kan checken. Volgens de website open van 9 tot 17u van maandag tot vrijdag.
Ik bel omdat ik na 4 werkdagen nog steeds geen retourticket heb ontvangen.

2026年3月3日

Beste,

Ik ben Marie, hoofd van de afdeling Kwaliteit bij Spartoo.nl.

Onze welgemeende excuses voor de verwarring over onze openingstijden. Onze telefoonlijn is sinds vorige week namelijk weer volledig geactiveerd, en het spijt ons zeer dat u ons om 10:00 uur, 11:00 uur of 16:00 uur niet heeft kunnen bereiken.

Wat betreft uw retourlabel waar u al 4 werkdagen op wacht: wij willen dit graag direct voor u in orde maken. Om dit snel op te lossen, kunt u op twee manieren contact met ons opnemen:

Per e-mail: Stuur een bericht naar adriana@spartoo.nl (wij verwerken aanvragen zeer snel).

Telefonisch: Bel ons op 085 - 888 30 19 (lokaal tarief).

Onze adviseurs staan voor u klaar van maandag tot en met vrijdag, van 9:00 tot 17:00 uur, zonder onderbreking.

Hartelijk dank voor uw geduld en uw vertrouwen.

Marie van SPARTOO.NL

Trustpilot エクスペリエンス