Spashopen レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Vi har en 15 Ã¥r gammal HydropoolanlÀggning som behövde en kritisk uppgradering. Kontakten med bolaget var genomgÃ¥ende professionell, men samtidigt personlig och hjÀlpsam. Med kort varsel fick ut en se... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Köpt ett Swimspa frÃ¥n Hydropool och Àr mycket nöjd med allt frÃ¥n första kontakten med sÀljare (Niklas Lindmark och till leverans (Wiktor Elfwen) Hade mycket frÃ¥gor och funderingar, fick proffsig o... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

BestÀllde en produkt som nÀt den kom inte stÀmde överens med beskrivningen av den. Kontaktade företaget som genast rÀttade till problemet och Àven kompenserade mig. Upplevde en mycket god service. En... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

It is difficult to know If my order was really done or not, since I got no confirmation. No information about how long it takes before I get the things I ordered. Really bad feedback.

䌁業情報

圓該䌁業による蚘述

Spashopen Àr en onlinebutik sedan 2015 som erbjuder ett stort utbud av spabad samt tillbehör till hög kvalitet. HÀr kan du hitta pumpar, spa klor, spafilter och spabad. MÀrkena vi erbjuder Àr bland annat Delphin, Gecko, Balboa, Pratic och Drop. NÀr du köper ett spabad av oss ingår alltid ett startkit. Vårt mål Àr att du som kund alltid ska erbjudas full service, från start till slut med ditt spaköp. Vi vÀrdesÀtter alltid långsiktiga kundrelationer. Vår framtidsvision Àr att bredda hela sortimentet till allt inom utomhusmiljö.

ほが満足

過去12か月のレビュヌ数: 9ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち3の評䟡

Svara på mail

Svara på mail,skall man behöva vÀnta i flera veckor?

2025幎11月20日

Hej Börje,
Vi ber så mycket om ursÀkt över vÀntetiden på svar. Vi hoppas att du fått den hjÀlp du behövde och att allt löst sig på bÀsta sÀtt.
Tack för din förståelse och för att du tog dig tid att skriva en recension.

Vi önskar dig en fin fortsatt dag,

5぀星のうち4の評䟡

Perfekt

Bra och snabb leverans

2025幎11月19日

Hej Christoffer,
Stort tack för din fina recension. Vi Àr glada att höra att leveransen var bra och att du fick den hjÀlp du behövde. Varmt vÀlkommen åter.

5぀星のうち5の評䟡

Kunde inte vara mer nöjd!

Vi har en 15 år gammal HydropoolanlÀggning som behövde en kritisk uppgradering. Kontakten med bolaget var genomgående professionell, men samtidigt personlig och hjÀlpsam. Med kort varsel fick ut en servicetekniker som trotsade minusgrader och snö för att byta elektronik och genomföra en vÀlbehövd service. Trots utmaningar i installationen kunde allt lösas på plats och resultatet Àr 5 av 5. Hela anlÀggningen har fått nytt liv. Kunde inte vara mer nöjd med den hjÀlp jag fick.

2025幎11月20日

Hej Fredrik,
Tack för dina fantastiska ord och toppbetyget. Det gör oss riktigt glada att höra att du Àr nöjd med hela upplevelsen och servicen du fick.

JÀttenöjd

JÀttenöjd! Ringde och fick hjÀlp med allt som behövdes till uppstart av vÃ¥r nya spabad. JÀttebra service 😃

2025幎11月18日

Hej Ida,
Stort tack för ditt fina omdöme och glada ord om vår service. Vi Àr så glada att kunna hjÀlpa till och önskar dig många hÀrliga stunder i ditt spabad.

Lysande service

Efter blixtnedslag var vi tvungna att byta flera delar i vårt spa. Spashopen hjÀlpte snabbt till med rÀtt delar och gav jÀttebra stöd. Stort tack!

2025幎7月22日

Hej Henrik,
Tack för dina vÀnliga ord. Vi uppskattar att du delar din upplevelse och Àr glada att vi kunde hjÀlpa till snabbt med rÀtt delar och support.

Snabbt

Snabbt, rÀtt och bra!! 👌

2025幎6月9日

Hej Mattias,
Tack för din fina recension. Så roligt att höra att du Àr nöjd med leveransen och upplevelsen hos oss. Det uppskattas verkligen. Ha en riktigt hÀrlig dag.

5぀星のうち5の評䟡

Jag köper allt kem och alla

Jag köper allt kem och alla spatillbehör hÀr. Det fungerar toppen, snabba leveranser och bra support av Camilla!

2025幎5月22日

Hej Max,
Stort tack för din recension och för de fina orden om supporten du fick. Vi Àr glada att höra att allt fungerar toppen och att du Àr nöjd med snabba leveranser och hjÀlp. Önskar dig en fantastisk dag.

Service i vÀrldsklass

Får alltid den hjÀlp vi behöver av så kompetent personal!

2025幎6月5日

Hej Sandra,
Stort tack för de fina orden och din feedback. Vi Àr glada att du upplevde vÃ¥r service som i vÀrldsklass – det betyder mycket för vÃ¥rt team.

5぀星のうち5の評䟡

UtmÀrkt service och produkter!

Har fått kanon bra hjÀlp inför köp av nytt lock till mitt Spabad och köper filter och teststickot hÀr. Rekommenderas varmt!

2025幎3月20日

Hej Eugert,
Stort tack för dina vÀnliga ord och rekommendationen. Vi Àr glada att höra att du fick bra hjÀlp inför köp av lock och att du Àr nöjd med service och produkter. Varmt vÀlkommen åter.

5぀星のうち3の評䟡

DÃ¥lig info om lager adress f

Dålig info om lager adress f upphÀmtning, samt ingen telefon att ringa

2025幎4月8日

Hej Peter,

Tack för din feedback! Vi Àr ledsna att du upplevde det som svårt att hitta till oss och att komma i kontakt. Vi tar det hÀr på stort allvar och ser kontinuerligt över hur vi kan förbÀttra både vår synlighet och tillgÀnglighet.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lÀmna ett omdöme – det hjÀlper oss att bli bÀttre.

Tveka inte att höra av dig om du har nÃ¥gra fler frÃ¥gor eller funderingar – vi finns hÀr för att hjÀlpa!

VÀnliga hÀlsningar,

Excellent service and support

Excellent service and support

2025幎3月18日

Spashopen からの回答

Tack för ditt fina omdöme!
Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Det betyder mycket för oss – och hjÀlper andra att hitta rÀtt ocksÃ¥! 🌟

Otroligt Bra produkter

Otroligt Bra produkter

2025幎3月11日

Hej George,

Stort tack för att du tog dig tid att lÀmna ett omdöme om produkten du handlat hos oss!
Det glÀder oss att höra att du Àr nöjd – din feedback betyder mycket för oss.

Vi ser fram emot att få hjÀlpa dig igen i framtiden. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar.

VÀnliga hÀlsningar

5぀星のうち5の評䟡

Snabb leveras och Inga problem.

2024幎8月8日

Spashopen からの回答

Stort tack för ditt fina omdöme – sÃ¥ roligt att höra att du Àr nöjd med den snabba leveransen!
Vi gör vårt bÀsta för att ge snabb och smidig service, så det vÀrmer verkligen att få den typen av feedback.

Tveka inte att höra av dig om vi kan hjÀlpa till med något mer framöver!

VÀnliga hÀlsningar,

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス