Na 4 weken de AirPod Max van spavey gebruikt te hebben moet ik zeggen dat alles super goed werkt, heb hem nog maar 1 opgeladen terwijl ik hem elke dag wel een uurtje gebruik. Wat wel minder goed verg... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Eerst een paar binnen gekregen, helaas had ik die dezelfde dag nog kapot gemaakt haha. Er was gelukkig begrip voor. De service was top en er werd snel gereageerd. Ik kreeg een paar dagen later nieuwe... もっと見る
Mijn ervaring is goed met spavey omdat nadat er wat mis ging met mijn bestelling ze het gelijk hebben opgelost en daar ben ik heel blij mee. D’r is wel wat mis met de batterij van de spacePods profess... もっと見る
Ik heb onlangs de Airpods van spavey besteld en ben er super blij mee! De oortjes zijn van topkwaliteit en dus niet te onderscheiden van het origineel, verder krijg je hele goede service, met super sn... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Ontdek de universum van verschillende producten bij Spavey, opgericht in 2021. Wij zijn jouw bron voor innovatieve SpacePods, keukenapparatuur en woonartikelen. Onze SpacePods combineren hedendaags design met geavanceerde functionaliteit. Naast onze kenmerkende SpacePods bieden wij een uitgebreide selectie keukenapparatuur en diverse woonartikelen. Bij Spavey streven we naar kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid. Onze zorgvuldig geselecteerde producten voldoen aan de hoogste normen en worden ondersteund door een toegewijd klantenserviceteam. Lees de beoordelingen van onze tevreden klanten en ontdek waarom Spavey de voorkeurskeuze is voor een stijlvol en comfortabel thuis. Transformeer je leefruimte met Spavey, waar design en functionaliteit samenkomen.
連絡先
Herenweg 64, 3602AR, Utrecht, オランダ
- info@spavey.com
- spavey.com
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
topkwaliteit
Gewoon als goed niks te klagen
Beste kwaliteit en ook nog gratis hoesje
Echt pure top kwaliteit ik kan de spacepods gwn niet meer loslaten echt goed aanrader!!!!!

Geweldige AirPods2 ontvangen…
Geweldige Airpods pro ontvangen woensdag avond besteld kreeg ze vrijdag binnen ze werken echt heel goed en de service is echt perfect
Ik heb ze als cadeau voor me moeder…
Ik heb ze als cadeau voor me moeder gekocht en ze is er heel blij mee ze geef ze een 10
Zuivere geluid bass goed zitten perfect
Zuivere geluid bass goed zitten perfect
Kort samen gevat top product.
Topkwaliteit en snelle levering ✅
Bedankt, Spavey! De SpacePods Professional werken uitstekend. De levering was super snel 🫡
Goeie kwaliteit+service
Top plek
Heel blij met de oortjes!
Ik ben heel blij met de oortjes de oortjes hebben goeie kwaliteit voor een lage prijs. de levering was ook erg snel met een track en trace. als ik weer nieuwe oortjes nodig heb weet ik waar ik die moet halen!

Spavey からの回答
Dit is serieus goeie kwaliteit
Dit is serieus goeie kwaliteit, dit zijn super goeie AirPods. Ik heb de Spacepods professional en ze doen het goed
Heel erg tevreden!
Heel erg tevreden!! Enige minpunt is dat de belofte van volgende dag in huis of 1 dag shipping niet word nageleefd, maar dit is voor mij niet zo'n groot probleem.

Spavey からの回答
Ik heb al heel vaak hier besteld en…
Ik heb al heel vaak hier besteld en toch blijft het me steeds verrassen met de kwaliteit dit is zeker een aanrader om hier te bestellen
Kwalitatief gewoon top alles klopt en…
Kwalitatief gewoon top alles klopt en is precies zo geleverd als dat het word aangeboden.
En kwa service perfect, er word snel en duidelijk gereageerd
Vandaar dat mijn ervaring een 10/10 is.
De oortjes zijn fantastische kwaliteit
De oortjes zijn fantastische kwaliteit! En zeer snelle levering! Een echte aanrader!!!
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。