䌁業情報

1. 教宀

圓該䌁業による蚘述

Super-kurser med to af branchens svÊrvÊgtere. Ann-Louise Mathiesen og Lars-Bo KjÊr. Er du skuespiller, journalist, erhvervsleder - eller synes du bare, at du har en rigtig god stemme og ved ikke, hvordan du kommer videre, så er du kommet til det rette sted. Vi er et team med et hav af professionelle produktioner bag os. Og vi kan lÊre dig alt om indlevelse, stemmeteknik og give dig insider-tip til, hvordan du håndterer en professionel studiesession. Du går fra kurset med den ballast, der skal til for at skabe succes med din stemme. Det sikrer dig, at du også har den gennemslagskraft, der skal til, når du står over for en speaker-opgave. Vi tilbyder også individuelle forlÞb med skrÊddersyede kurser, hvor vi sammen tilrettelÊgger et mentorforlÞb med et defineret mål. Med stemmeteknisk coaching, instruktion og studiotrÊning lÊrer du, hvordan du med de rigtige vÊrktÞjer og Þvelser får sucess med din stemme. Få professionel trÊning og sparring i, hvordan du laver den perfekte speak. Vi er et team med masser professionelle produktioner bag os og mange års erfaring fra branchen. Og vi kan lÊre dig om indlevelse, stemmeteknik og give dig inside kendskab til, hvordan du håndterer en professionel studiesession og the do's and don'ts i en session. Bliv hjulpet godt på vej til at få succes med din stemme.

4.4

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

10件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Varm anbefaling

Jeg har netop haft fornÞjelsen af at vÊre på kursus hos Ann-Louise og Lars-Bo og kan kun anbefale det! Super brugbart og dejligt med konkrete vÊrktÞjer der er lige til at tage i brug. Min chef har udtalt, at han sagtens kan hÞre forskel og en forbedring på mine speaks efter deltagelse på kurset. På kurset bliver man guidet gennem stemmetrÊning og speak i studie på en top professionel, lÊrerig og omsorgsfuld måde.

2025幎11月22日

Speakkurser.dk からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse,
Det var en stor fornÞjelse at undervise dig. Det er bare dejligt, at hÞre, at du med det samme oplever et skift. Det vidner også om, hvor hurtig du har vÊret til at omsÊtte og anvende de vÊrktÞjer du fik. Fedt!! Og godt gået!!!
Ann-Louise og Lars-Bo

En virkelig lÊrerig dag hvor vi fik en

En virkelig lÊrerig dag hvor vi fik en masse med hjem og kan Þve os og videreudvikle på. Også en lidt grÊnseoverskridende dag men i meget trygge rammer, hvor der bliver taget hånd om en. Alt i alt en rigtig god oplevelse, hvor man virkelig fÞler at man har flyttet sig meget i forhold til udgangspunktet.

2025幎4月12日

Hej Rikke,
Tak!! Vi er så glade for at I får så meget ud af det. Og dejligt at hÞre at du har fået noget med dig, du kan videreudvikle. Masser af hilsner fra Ann-Louise og Lars-Bo

Trygge og professionelle rammer

Trygge og professionelle rammer

Min kollega og jeg har vÊret forbi Ann-Louise og Lars-Bo, hvor vi var på Grundkursus.
Det fÞrste indtryk vi fik var at vi trådte ind i en verden som oser af professionalisme, men også en velkomst som gjorde vi straks fÞlte os velkomne og vi var kommet i nogle rigtigt gode rammer.
Der blev bestemt skubbet nogle grÊnser for os, men det blev gjort på en tryg måde og vi fik en masse med hjem som vi kan arbejde videre med og bruge i vores hverdag.
Vi kan kun anbefale at kigge forbi Lars-Bo og Ann-Louise hvis du leder efter et kursus i speak og stemmetrÊning.

2025幎4月12日

Hej Mikkel,
Tak for de gode ord. Det var en fornÞjelse at afholde kursus for jer. Vi bliver til stadighed overraskede over hvor meget I rykker jer på kort tid. Super godt gået!! I er altid velkomne.
Masser af hilsener fra Ann-Louise og Lars-Bo

Bliv bedre til speak – et kursus, der gÞr en mÊrkbar forskel!

Jeg kan på det varmeste anbefale et kursus hos Speakerkurser med Lars-Bo og Ann-Louise. Kursets inspirerende omgivelser og veltilrettelagte program skabte en tryg og lÊrerig atmosfÊre, hvor det var let at udvikle sig. Jeg havde ingen tidligere erfaring med speak, men gennem kurset fik jeg en rÊkke vÊrdifulde teknikker og personlig feedback, som jeg nu kan bygge videre på. Det var utroligt motiverende at hÞre den tydelige forbedring fra min fÞrste til min sidste optagelse. Hvis du Þnsker at styrke dine fÊrdigheder inden for stemmeoptagelse, er dette kursus et fantastisk valg!

2025幎2月22日

Hej Ditte,
Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi havde en rigtig god dag med jer. Og det var imponerende at se hvor hurtigt I omsatte det I lÊrte i praksis. Godt gået!! Tak.
De bedste hilsner fra
Ann-Louise og Lars-Bo

Jeg kom hjem med en masse vÊrdifulde

Jeg kom hjem med en masse vÊrdifulde teknikker og personlig feedback, som jeg kan arbejde videre med. Omgivelserne, hvor kurset blev afholdt, var utroligt inspirerende, og programmet var gennemtÊnkt ned til mindste detalje. Der blev skabt en hyggelig, lÊrerig og tryg atmosfÊre, hvilket gjorde det nemt at udvikle sig. Jeg kan varmt anbefale et kursus hos Speakerkurser!

2025幎2月22日

Speakkurser.dk からの回答

Mange tak for din fine feedback. Vi er rigtigt glade for at du fÞlte dig tryg og fik noget med hjem du kan bruge fremadrettet. Og mange tak for en hyggelig dag!! Mvh. Ann-Louise og Lars-Bo

Jeg kan på det varmeste anbefale et

Jeg kan på det varmeste anbefale et kursus hos Lars-Bo og Ann-Louise. Jeg havde ikke erfaring med at lave speak fÞr. På kurset fik jeg en masse gode teknikker jeg kan bruge når jeg skal lave stemmeoptagelser og jeg kunne hÞre en tydelig forandring til det bedre fra den fÞrste til den sidste optagelse.

2023幎11月18日

Speakkurser.dk からの回答

Tak for det!! Det var fedt at se hvor meget i knoklede og hvor gode I var til at tage de teknikker vi viste til jer. Godt gået!! Ann-Louise & Lars-Bo

En powerduo: Superkompetente sessions i trygge rammer

Til at begynde med var jeg i kontakt med Ann-Louise og Lars-Bo for at afdÊkke, hvordan mine behov og Þnsker passede ind i de forskellige kurser, som de har til rådighed. Det er nemt at have en åben og reflekteret samtale over erfaring og mål, og de er begge gode til pejle sig ind på, hvad der kunne vÊre fordelagtigt for mig, hvad angår et forlÞb.

I mit tilfÊlde er der tale om en kombination af et grundkursus og solosessions. Hvor jeg tidligere har haft oplevelser af, at sådanne kurser havde mange deltagere, og hurtigt kunne fÞles som meget lidt undervisningstid pr deltager, var dette helt anderledes: Vi var kun 5 deltagere, og alle var på fra begyndelsen. Når de andre deltagere var inde i boksen, var der enorm lÊring at hente ved at lytte til deres instruktioner, og Þjeblikkeligt hÞre forbedringer i deres indtaling. Disse guldkorn tager man også med sig, og dette var tydeligt at se, eftersom den efterfÞlgende i boksen allerede bare ved at lytte til de foregående, havde en bedre grundforståelse for den opgave, der ventede dem.

Man mÊrker Þjeblikkeligt effekten af Ann-Louises coaching og vejledning, og Lars-Bo's hyper-konkrete instruktion gÞr arbejdet i boksen til en fornÞjelse, og til en situation, hvor alle parter sidder med helt konkrete redskaber, som gÞr, at man kan tage ejerskab over sit arbejde.

De er virkelig en superkompetent powerduo, og enormt dygtige til at skabe et uformelt, men målrettet arbejdsrum i virkelig trygge rammer.

Jeg vidste Þjeblikkeligt, at jeg slet, slet ikke var fÊrdig med at udvikle mine kompetencer sammen med Ann-Louise og Lars-Bo. Så pas på derude: Man får lyst til mere!

2023幎11月18日

Speakkurser.dk からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det var en fornÞjelse at arbejde med dig og hold nu op hvor du lagde dig i selen. Så fedt at se!!! Sejt gået og sejt at du meldte dig til kurset. Tak!! Ann-Louise & Lars-Bo

Kort sagt et rigtig fedt kursus

Kort sagt et rigtig fedt kursus i det bedste selskab med nogle super dygtige, erfarne og gode undervisere. Der blev flyttet grÊnser og åbnet op for nye sider af ens stemme, mens de delte ud af en masse god erfaring, som jeg vil have stor glÊde af i mit arbejde fremover. Jeg kan meget varmt anbefale at tage på kursus med Lars-Bo og Ann-Louise.

2023幎2月15日

Speakkurser.dk からの回答

Det var en fornÞjelse at mÞde dig Jes. ;) LB og Ann-Louise.

Jeg kan på det varmeste anbefale et

Jeg kan på det varmeste anbefale et kursusforlÞb hos Lars-Bo og Ann-Louise. Deres individuelle stÊrke kompetencer binder forlÞbet sammen på fineste vis. Fem stjerner plus.

2023幎2月15日

Speakkurser.dk からの回答

Tusind tak Maria. Det var bare fedt!!

Fedt kursus

Fedt kursus, der forbedrede både min stemmeteknik, min personlige stil som speaker og min forståelse af instruktion. Ann-Louise og Lars-Bos nÊrvÊr, professionalisme og blik for den enkelte skabte et rum, hvor man som deltager turde udfordre sig selv og skubbe til de grÊnser, der er nÞdvendige, hvis man virkelig vil forbedre sig.

2022幎6月17日

Speakkurser.dk からの回答

Tusind tak Anette. Det var en fornÞjelse at have dig med. Vi synes i alle var modige og arbejdede super-koncentreret. fedt!!!

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。