5-retters menu på Restaurant Kofoed - ét af de mange fine tilbud fra special.dk, som jeg kun kan anbefale. Jeg anmeldte besøget således: “Et dejligt sted. Alting meget professionelt - forstået på den... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
En del af Early Bird. Har købt menuer til fx Restaurant Plates, Gabrielle og Gemini (den sidste ikke indløst endnu). Det har været gode oplevelser alle gangene. For os et perfekt koncept hvor vi komme... もっと見る
Jeg havde for 2,5 måneder siden købt en deal til en restaurant og havde bestilt bord på restauranten. Dagen før vi skulle ud at spise blev reservationen aflyst uden begrundelse, og det viste sig at re... もっと見る
Har brugt Special til at opdage og afprøve mange forskellige spisesteder i Kbh-området. Det har også gjort det nemmere at holde fast i regelmæssige date-nights med min kone, til trods for ‘børn og hun... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
special er et søstersite til EarlyBird.dk special tilbyder håndplukkede gastro-oplevelser med 40-50% skåret af prisen, som kan benyttes i helt op til 3 måneder. Gastro-oplevelserne er til byens bedste restauranter, take away steder, mikrobryggerier mm. Der vil kun være få, men ekstraordinære oplevelser, fordi du udelukkende skal præsenteres for det, vi selv elsker.
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Virkelig godt koncept
Altid ok med bestilling og helt i top…
Altid ok med bestilling og helt i top mht udredning af event problemer.
Altid gode tilbud og altid fantastiske…
Altid gode tilbud og altid fantastiske steder
Gode restauranter og gode tilbud
Gode restauranter og gode tilbud. Fungere altid uden problemer
Fungerer nemt og effektivt
Maden og oplevelsen var præcis som…
Maden og oplevelsen var præcis som beskrevet. Nemt at købe og indløse.
Et sted der er værd at besøge
Har haft flere fantastiske oplevelser, altid med god og drikke. Samt fin service fra alle medarbejdere.
Jeg har været rigtig godt tilfreds med…
Jeg har været rigtig godt tilfreds med de deals, jeg har købt 👌🤩
Superb
Man kan virkelig gøre nogle gode deals. Jeg kombinerer dem med arrangementer man alligevel skal til
Excellent det hele!
Er ret glad for special
Er ret glad for special. Nemt at bruge og ingen bøvl på restauranterne, man føler sig velkommen. Gode besparelser og jeg kommer lidt mere ud og spise lokket af de gode tilbud.
Special.dk har nogle rigtig gode steder…
Special.dk har nogle rigtig gode steder hvor det at få næsten halv pris betyder meget. Vil klart anbefale at man tilmelder sig og bruger dem når man skal ud.
Det fungerer super nemt. Jeg plejer altid at booke bord først via restaurantens hjemmeside og noterer det er en deal. Herefter når jeg ved jeg kan få bord, køber jeg dealen.
Jeg går aldrig ud og spise uden at det…
Jeg går aldrig ud og spise uden at det er via special. Så gode rabatter
Det er altid nemt og der er ofte gode…
Det er altid nemt og der er ofte gode deals
Elsker at smage nye smage og teksturer
Elsker at smage nye smage og teksturer
At få en oplevelse oveni velsmagende spændende mad er herligt
Jeg giver ikke fem stjerner fordi jeg ikke sætter pris på ben i min fisk og at blive informeret om indhold der så ikke er korrekt
Jeg har skarpe smagsløg
Supergode tilbud
Det er nogle virkelig gode restauranter, som I tilbyder. Kvalitets mad. Stor værdi for pengene.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。